- Інтернет-магазин
- Посуд для запікання
- Форми для випікання
- Ardesto
- Форма для випікання паски/кексу Ardesto Gemini кругла 14*12 см (AR2506G)
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки 1
- Наявність в магазинах
- Аксесуари 1
- Фото
Форма для випікання паски/кекса Ardesto Gemini кругла 14*12 см (AR2506G)
Схожі товари Форма для випікання паски/кекса Ardesto Gemini кругла 14*12 см (AR2506G)
Форми для випікання Ardesto
Бренди
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Форма для випікання паски/кекса Ardesto Gemini кругла 14*12 см (AR2506G)
Гарантія, міс. | 1 |
Країна-виробник | Китай |
Тип | Форма для випічки |
Призначення | Для кексів/Мафінів |
Сумісність | Для духових шаф |
Форма | Кругла |
Особливості конструкції | Роз'ємна |
Кількість секцій для випікання, шт | 1 |
Максимальна температура нагрівання, °C | 220 |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Колір | Сірий |
Діаметр, см | 14 |
Габарити (ВхШхГ), см | 12х14х14 |
Комплектація | Форма для запікання |
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 14x14x14 |
Вага в упаковці, кг | 0,31 |
Артикул | AR2506G |
Штрихкод | 674012403069 |
Відгуки та питання про Форма для випікання паски/кекса Ardesto Gemini кругла 14*12 см (AR2506G)
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Спасибі магазину,якому я найбільше довіряю в плані якості,в плані доставки і т.п. Замовила дві форми різних розмірів,шкодую,що не замовила ще третю-найменшу ! Приїхали цілі,без пошкоджень,такі милі,що захотілось одразу щось спекти.Рекомендую,вони дуже якісні ! Зараз акційна ціна+бонуси з попередніх покупок враховує магазин.Супер,не пошкодуєте.Магазину окремо величезне СПАСИБІ,
Опис Форма для випікання паски/кекса Ardesto Gemini кругла 14*12 см (AR2506G)
Ardesto Gemini
Форма для випікання пасок або кексів ARDESTO Gemini виготовлена з вуглецевої сталі, саме цим зумовлено обмеження щодо догляду: виріб не рекомендовано мити в посудомийній машині, проте легко очищається вручну мийним засобом і теплою водою. Розмір - 14×12 см. Перед використанням форми стінки товщиною 0,5 мм за необхідності змащують олією. Виріб придатний для випічки кондитерських шедеврів за температури до 220°С.