Різотто із сьомгою та білими грибами - консервована страва від іспанського виробника Forestia. Шматки лосося та білі гриби в ніжному вершковому соусі з сумішшю добірного довгозерного та дикого рису.
Готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, що зберігає смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти.
Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою.
Особливості:
- Приготовлено методом консервування.
- Готове до вживання і потребує лише розігрівання.
- У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання.
- Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску.
- Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай.
- Повністю складається з натуральних інгредієнтів.
- Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників.
- Алергени: молоко, лосось.