Дніпро
Технології на сторожі!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat

Код товару: 
567693Код скопійовано

Товар закінчився

495 грн
У обране
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 150
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Склад Макарони 50% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), порошкова сметана 9%, концентрат сироваткового протеїну, крохмаль модифікований, мальтодекстрин, м`ясо курки 3%, кукурудза, помідори, шпинат 3%, цибуля, приправа (містить селера), сіль, перець, натуральний ароматизатор. Маса сухого м'яса: 4.5 г (еквівалентно 15.7 г свіжого м'яса)
Тип страви З м`ясом
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 393
Країна-виробник Німеччина
Тип Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі
Білки (на 100 г), г 12,8
Технологія Сублімація
Жири (на 100 г), г 11
Особливості Тривале зберігання
Вуглеводи (на 100 г), г 58
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30202008
Штрихкод4015753202089
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі". Надзвичайно ніжна, з невимовно тонким і гармонійним смаком, ця страва нечасто залишає байдужим. Ідеальне поєднання інгредієнтів - легкого курячого м'яса, яєчної локшини, шпинату та ніжного вершкового соусу, з вдалими акцентами з овочів і тонким букетом спецій - створюють надзвичайно цілісну та смачну картину.

"Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі" - одна з найпопулярніших страв у лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat. Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і почекайте 15 хвилин. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • М'ясна страва.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г.
  • Алергени: яйця, глютен, молоко, селера.
  • Енергетична цінність паковання: 590 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото1
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото2
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото3
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото4
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото5
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото6
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото7
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eatфото8