- Інтернет-магазин
- Товари для кухні
- М'ясорубки
- PANASONIC
- М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки 1
- Наявність в магазинах
- Фото
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
Натисніть, аби збільшити
Схожі товари М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
Можливо, вас зацікавить
- М`ясорубка Panasonic MK-GX1700WTQ 5 399 грн
Характеристики М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
Тип | М'ясорубка |
Модель | MK-GX1710KTQ |
Насадки | Для «Кеббе», Для ковбасок |
Функції та можливості | Реверс |
Продуктивність, кг/хв | 3 |
Потужність при заклинюванні, Вт | 1700 |
Перфоровані диски | 3 шт |
Матеріал насадок | Метал |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Матеріал завантажувального лотка | Пластик |
Кількість насадок у комплекті | 5 |
Колір (основний) | Чорний |
Колір | Нержавіюча сталь |
Габарити (ВхШхГ), см | 35,8х29х16,3 |
Вага, кг | 4,3 |
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Диск – 3 шт., Документація, М'ясорубка, Насадка – 2 шт., Щітка для очищення |
Гарантія, міс. | 36 |
Країна-виробник | Китай |
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 33x21x38 |
Вага в упаковці, кг | 4,8 |
Артикул | MK-GX1710KTQ |
Додатково | Потужні м`ясорубки |
Відгуки та питання про М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Она идеально измельчает мясо, справляясь с любой задачей за считанные минуты. Очень быстрая и производительная, сменные решетки. Насадки легко меняются, а управление интуитивно простое. В комплекте есть щетка для чистки, что значительно упрощает уход за устройством. Компактный дизайн, который легко вписывается в мою кухню. Шумит она не сильно, так что работать с ней одно удовольствие.
а що то на фото за така біла кругла насадки з випуклими частинками?
Вітаю, Тетяно. Це щіточка для очищення. Вона призначена для очищення усіх змінних решіток м'ясорубки. Щіточка ефективно пробиває забиті отвори, що значно полегшує процес очищення після використання.
какие насадки в комплекте?
Вітаю, Насте. В комплекті з цією м'ясорубкою йдуть наступні насадки: решітка з великими отворами, решітка з середніми отворами, решітка з малими отворами, насадка для кеббе та насадка для ковбаси. Це дозволяє вам готувати різноманітні страви з м'яса та інших продуктів.
здесь есть реверс?
Доброго дня, Ніно. Так, в цій м'ясорубці є функція реверсу. Вона дозволяє шнеку рухатися в зворотньому напрямку для легкої очистки від залишків м'яса або інших продуктів, що значно полегшує процес роботи з м'ясорубкою.
Опис М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
Бездоганне подрібнення м’яса
М’ясорубку оснащено потужним мотором на 1700 Вт і виготовленими в Японії різальним ножем, що дає змогу ефективно подрібнювати м’ясо. У комплекті насадки для приготування різноманітних страв.
Подрібніть більше м’яса швидше
Поєднання спеціально розробленого леза й технології мотора Panasonic ще більше підвищує продуктивність подрібнення м’яса. Мотор потужністю 1700 Вт якісно подрібнює м'ясо, забезпечуючи продуктивність до 3,0 кг/хв.
Подрібніть більше м’яса за один раз
Глибокий лоток для м’яса полегшує використання приладу в той момент коли необхідно перекрутити велику кількість м’яса.
Різальний ніж, створений для чистого нарізання м’яса
У Японії поширена техніка нарізання інгредієнтів — тягнути ніж на себе під час різання. Це допомагає різати максимально чисто, оскільки використовується найгостріша частина ножа. Вигнутий край різального ножа може досягти такого самого ефекту. Крім того, незначна випуклість леза, як на традиційних японських мечах, допомагає краще пронизувати м’ясо.
Збережіть смак і поживні речовини
Загалом, чистий зріз під час нарізання м’яса є одним із факторів, які впливають на кількість шматочків неправильної форми. Різальний ніж легко розрізає волокна м’яса, щоб звести до мінімуму непропорційне розрізання та забезпечити однорідність фаршу.
Японська майстерність для довговічності
Однією з особливостей японських ножів є велике розмаїття форм і розмірів, яке пояснюється вкрай вузькою спеціалізацією кожного окремого ножа. Таке різномаїття стало можливим завдяки використанню передових технологій виробництва. Ті самі технологі застосовуються для виробництва лез для мʼясорубок.
Змінні решітки та насадки, які дають змогу готувати різноманітні страви:
- Решітка з великими отворами.
- Решітка з середніми отворами.
- Решітка з малими отворами.
- Насадка для кеббе.
- Насадка для ковбаси.
Насадки, які легко змінювати
Форма гайки, що фіксує насадку на шнеку, має край, що полегшує утримання та повертання, а також дає змогу легко знімати й замінювати насадку навіть жирними руками.
Просте керування двома кнопками
Легке натискання кнопки ввімкнення/вимкнення під час подрібнення. У малоймовірному випадку забивання харчовими продуктами натисніть кнопку ввімкнення/вимкнення для зупинки приладу, а потім натисніть кнопку реверсу, щоб обертання відбулося у зворотному напрямку задля усунення забивання.
Ефективна щіточка для очищення
Усі змінні решітки можна чистити однією щіточкою. Вона ефективно пробиває забиті отвори змінних решіток, що полегшує очищення.
Акуратне зберігання насадок
Усі насадки можна компактно зберігати всередині штовхача. Насадки також можна зберігати разом з основним блоком, тож вам не доведеться шукати для них місце.