Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

ВИГРАВАЙ НАВУШНИКИ ВІД MOYO!

Дата публикации: 04.02.2020 14:46
Дата обновления: 04.02.2020 14:46
1
регистрация
Офіційні правила конкурсу: Купуйте електронну книгу PocketBook InkPad X Metallic Gray шукайте QR код на рекламних матеріалах MOYO, переходьте за посиланням, надсилайте заповнену анкету та автоматично ставайте учасником розіграшу нувушників JBL:
 
• брендовані подарунки - 3-и бездротові навушників JBL E45BT Black,
 
Розіграш відбудеться серед усіх покупців  електронної книги в період з 05.02.2020 по 01.03.2020 (включно) та зареєструвалися на сайті.  16 березня 2020р. за допомогою www.random.org, де випадковим чином буде визначено 3-х переможців.
 
Перші 3 переможців отримають по 1 навушнику JBL E45BT Black.
 
Переможці будуть сповіщені про виграш у вигляді електронного листа та дзвінка у період з 16 по 17 березня 2020р. включно. 
Грошовий еквівалент подарунків організатор Акції не виплачує.  
 
 *Акція діє з  05.02.2020 по 01.03.2020 (включно) у магазинах мережі «MOYO» по всій території України, крім АРК і зони проведення ООС. Акція діє при купівлі за готівку або кредитною карткою, без використання послуг розстрочки, кредитування або оплати частинами. Умови акції можуть бути змінені впродовж її дії. Товар сертифікований. Кількість товару обмежена наявністю на складі магазину. Ціна вказана в гривнях з ПДВ станом на дату початку дії Акції та, враховуючи імпортне походження товару, може бути змінена протягом строку дії Акції при зміні курсу долару США/Євро до курсу гривні. Про зміну терміну дії акції та/або цін на акційний товар, споживач повідомляється шляхом розміщення відповідної інформації в інформаційному центрі кожного магазину «MOYO». Про детальні умови, місце проведення Акції, дізнавайтесь більше на сайті MOYO.UA, в магазинах MOYO та за тел. гарячої лінії 0800507800 (дзвінки зі стаціонарних телефонних номерів в межах України є безкоштовними, дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно діючих тарифів відповідного мобільного оператора, тільки для повнолітніх). Знижки за різними акціями данної пропозиції не сумуються із знижками за іншими акційними програмами. ТОВ "НРП" не несе відповідальність за можливі друкарські помилки. Зображення товарів можуть відрізнятися від товарів, що знаходяться в продажу.
регистрация
Комментарии
Оставьте комментарий