Пальчики оближеш: мистецтво готувати з електричним грилем Рассел Хоббс
М'ясо жодної краплі жиру, стейк з риби з ароматним розмарином, хрусткі обсмажені овочі – втілити в реальність цю мрію може зручний електричнийвід компанії Russell Hobbs. Кухонний девайс легко справляється з приготуванням багатих білком, складними вуглеводами, натуральною клітковиною та вітамінами.
Їжа, для готування був використаний електрогриль, соковитою, ароматною і поживною. Корисні властивості зберігаються через технологію приготування.
Готувати на грилі набагато простіше і зручніше, ніж на звичайній плиті. Головне – своєчасно ознайомитись з інструкцією з експлуатації та звернути увагу на правила техніки безпеки.
Яким може бути електрогриль: конструкція та особливості
Існує класифікація грилів залежно від їх призначення та особливостей конфігурації.
Пристрої контактного типу
Панелі таких грилів безпосередньо контактують з продуктами. Контактні моделі для приготування тостів і брускетт, стейків, піджаристих овочів, шаурми та багатьох інших страв. Побачити їх можна на домашніх кухнях та у закладах громадського живлення.
Достоїнств у таких пристроїв багато. Вони:
- компактні і зручні у використанні;
- безшумні;
- придатні для приготування їжі додавання рослинних або тваринних жирів.
За контактними грилями легко доглядати. Багато грилів Рассел Хоббс оснащені знімними панелями, які можна від'єднати і промити в лічені хвилини.
Електрогриль
Відмінність таких моделей від контактних – відсутність прямого контакту їжі та панелей. ДО звичайних електрогрилів відносяться вуличні пристрої з кришкою-куполом, а також одинарні електрогрилі без притискної конструкції.
Електричне фондю
Пристрої, які оснащують спеціальним піддоном приготування рідкого шоколаду та плавки різних сортів сиру. Відмінно підходять для любителів вишуканих страв італійської та французької кухні.
Параметри вибору
Яким критеріям важливо приділити увагу процесі вибору хорошого електричного гриля для будинку чи кафе?
- Тип техніки. Для шаурми та тостів ідеально підійде контактний гриль, для смаження креветок та інших морепродуктів можна вибрати звичайний електрогриль без кришки або з кришкою-куполом, а для приготування фондю потрібен особливий девайс з піддоном.
- Потужність Від цього параметра залежить швидкість приготування страв. Відповідно, для професійної кухні доцільно вибирати потужніші моделі, ніж для домашньої.
- Доступні режими. Функціональністю та універсальністю відрізняються грилі, які можуть працювати в режимі вафельниці, бутербродниці та сковороди.
- Розміри пластин, якими оснащений гриль. Чим більше площа робочих пластин, тим легше одночасно готувати кілька порцій однієї і тієї ж страви. Відповідно, для великої родини потрібен девайс з широкими повнорозмірними пластинами, а для однієї людини достатньо мініатюрної моделі.
Купити брендовий гриль за доступною ціною
Ппродукція Хоббс доступна для замовлення у нас в інтернет-магазині. ДО кожного товару з онлайн-каталогу додаються: детальний опис, якісні фотографії та точні специфікації. Багато корисної інформації про девайси можна знайти у відгуках.