Наш інтернет-магазин MOYO продає якісні та функціональні морозильні камери в Україні від найвідоміших виробників. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції та вигідні умови для покупців.
Морозильні камери відносяться до популярного холодильного обладнання та забезпечують ефективне зберігання продуктів в умовах заморозки за рахунок підтримки низької температури (як правило, до -18оС). На відміну від термообробки заморожування дозволяє продуктам протягом тривалого часу не втрачати своїх якісних характеристик, чудово зберігаючи після розморожування:
- корисні речовини;
- вітаміни;
- смакові властивості.
Саме тому більшість господинь сьогодні, замість того, щоб змушувати комори та підвали варенням і консервацією, вважають за краще купити морозильну камеру для зберігання овочів та фруктів. Це, по-перше, позбавляє необхідності поспішної (традиційно дорогої та трудомісткої) переробки врожаю, а, по-друге, дає можливість цілий рік балувати сімома стравами зі свіжих плодів.
У джерел морозильної камери
Призначені для зберігання продуктів приміщення з льодом були придумані ще кілька тисячоліть тому і відомі з часів Нерона. На території Русі продукти, що швидко псуються, зберігали в «льодовиках» — укопаних глибоко в землю зрубах, набитих снігом і льодом. Але минуло ще чимало років, перш ніж було винайдено перші пристрої для заморожування їжі.
Прототипи холодильного обладнання з'явилися на початку ХІХ ст., а перший двотемпературний рефрижератор на фреоні зі спеціальним морозильним відділенням було створено лише наприкінці 30-х. минулого сторіччя. Ноу-хау належало легендарній американській компанії General Electric, після чого вона ж у 1947 р. запропонувала споживачам першу двокамерну модель, яка справила на ринку справжній фурор. Технологія No Frost, що з'явилася через три роки, дозволила не розморожувати морозилку вручну, зробивши її більш зручною у використанні.
Сучасний морозильник може бути представлений у вигляді шафи (вертикальна) або скриньки (горизонтальна). Кожна модель має переваги і є чудовим варіантом для певних умов експлуатації. Крім Того, на сьогоднішній день споживачам пропонується вибрати морозильник будь-якого з чотирьох кліматичних класів, що відрізняються максимально допустимим температурним діапазоном навколишнього середовища:
- N (16 – +32оС);
- SN (10 – +32оС);
- ST (18 – +38оС);
- T (18 – +43оС).
Що враховувати при виборі морозильної камери
Заглянувши в інтернет-магазин морозильних камер, неважко розгубитися від великої кількості представлених Моделей. Якщо ви хочете підібрати обладнання, яке буде вдало поєднувати в собі якість, вартість і функціонал, має сенс керуватися такими характеристиками, як:
- робочий об'єм;
- потужність заморожування;
- клас енергоспоживання;
- рівень шуму;
- наявність корисних функцій.
До речі, саме ці параметри, головним чином, визначають ціни на морозильні камери.
Об'єм горизонтальних скринь, як правило, становить 100-500 літрів, а нижня межа вертикальних пристроїв дорівнює 50 л. Залежно від співвідношення об'єму та потужності агрегату, він здатний заморозити від 7 до 25 кг продуктів на добу.
Серед найбільш корисних інструментів, які можуть мати сучасні морозилки, можна назвати наступні:
- технологію Super Frost, що відповідає за швидке зниження температури;
- функцію Multi Air Flow, що забезпечує рівномірний розподіл охолоджених потоків;
- систему Bio Shield, що запобігає появі грибка.
Якщо вас цікавить морозильна камера, або ви хочете замовити доставку техніки в інше місто, в інтернет-магазині MOYO вам запропонують найкращі умови.