Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новини, поради, рекомендації щодо вибору у розділі Велосипеди

Хочеться, щоб двоколісний улюбленець вигідно відрізнявся від побратимів? Або прийшов час зробити великий яскравішим і комфортним? Виручить тюнінг! І зовсім необов'язково шукати майстра - поради зі статті допоможуть зробити апгрейд своїми руками!

Перед покупкою велосипеда не зайвим буде вивчити не тільки характеристики байка, але також дізнатися інформацію про виробника. Моделі двоколісного транспорту можуть мати практично ідентичні параметри, при цьому вартість товару може відрізнятися. Чим це обумовлено? Які плюси і мінуси у виробників велосипедів? Читайте!

Купівля дорослого велосипеда - це не так складно, як здається! Стаття розповість про найпопулярніших і затребуваних моделях двоколісних. Характеристики, гідності, можливість порівняти - навіть новачок зробить правильний вибір, ознайомившись з рейтингом кращих.

Сучасний асортимент велосипедів для підлітків радує своєю різноманітністю і в той же час змушує задуматися: «Який« байк »кращого всього вибрати для сина чи доньки?» Чи допоможе в цьому ТОП-10, в якому зібрані найбільш затребувані моделі. Адже якщо знати переваги велосипедів і їх можливі мінуси, то і зробити вірний вибір набагато легше.

Прекрасний спосіб привести своє тіло в форму і при цьому насолоджуватися приходом літа, допоможуть тренування на вулиці. Серед тренувань на вулиці, почесне місце займає тренування на велосипеді. Останнім часом це дуже поширений і затребуваний спосіб тренування всього тіла.
Добрий день всім читачам форуму. Останнім часом надійшло кілька питань, про те, як правильно вибрати велосипед, і який. На нашому ринку дуже великий асортимент велосипедів, але треба визначитися з вибором, який саме?

Велосипед сьогодні знаходиться на піку популярності, представляючи собою не тільки класичне знаряддя спорту, але також складаючи гідну альтернативу громадському транспорту і навіть конкуруючи з особистими автомобілями.

Жінки сьогодні проявляють до велосипедів не менший інтерес, ніж представники сильної половини людства. Деякі використовують байк для шопінгу, інші – для міських прогулянок, а найвідчайдушніші нарівні з чоловіками долають швидкісні маршрути і підкорюють гірські вершини.

Будучи досить затребуваними і популярними серед велолюбителів, гірські байки займають важливу нішу на сучасному ринку. Представлений сьогодні грандіозний асортимент подібних моделей може легко збити з пантелику і змушує всерйоз задуматися про те, як вибрати гірський велосипед серед такого калейдоскопу варіантів.

Велосипеди-круїзери розроблені спеціально для міських прогулянок, тому ідеально підходять для неспішних поїздок у кам'яних джунглях та приміської їзди в компанії друзів. Модель від Bergamont також цікава завдяки своєму автентичному класичному стилю, продуманій рамі та якісному складанню.