Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 кращих гіроскутеров – який краще вибрати?

Дата публікації: 06.06.2018 15:06
Дата оновлення: 21.05.2024 11:03

Щоб не забруднювати повітря, але і педалі на велосипеді не крутити, при цьому ще й добиратися в потрібне місце досить швидко, потрібен хороший гіроскутер. Такий електротранспорт працює від акумулятора, тому на паливо розорятися не доведеться: тільки на електрику для підзарядки.

лучшие гироскутеры

 

У цій статті зібрані найкращі моделі гіроскутеров. Вони маневрені, надійні і безпечні, а ще – зручні. Втім, кожному з п'яти варіантів в рейтингу є чим похвалитися і крім цього.

Ninebot by Segway miniPRO

Ця компактна і сучасна модель неспроста увійшла в рейтинг кращих. Сумний штурвал скутера дозволить економити ще більше місця, без проблем перевозити девайс в багажнику авто або зберігати його в кімнаті. З ним можна дістатися до офісу в 4 рази швидше, ніж при пішої ходьби.

Примітка: гіроскутер витримає до ста двадцяти кілограмів ваги.

Ninebot by Segway miniPRO

Привабливі особливості:

  • Ninebot by Segway miniPRO швидкий – з ним можна проїхати на швидкості 18 кілометрів на годину.

  • З'їздити на дачу в передмісті без зупинок з цією моделлю можна запросто. Хороша батарея – ще одна перевага гіроскутера. Його акумулятор дуже ємкий (5,7 тисяч мАг): цього вистачить, щоб проїхати 40 кілометрів.

  • Їздити зручно – підйом під кутом в 15 градусів і вакуумні 10,5-дюймові шини гарантують чудову амортизацію.

Примітка: зроблений зі сплаву магнію і алюмінію, що не ускладнює гіроскутер, але при цьому захищає його від пошкоджень.

  • Легко керувати і налаштовувати: треба тільки встановити програму на «андроідофон» або айфон.

  • Не дає впасти: коли водій піднімає гіроскутер, його двигун тут же зупиняється. Балів в скарбничку безпеки додає і те, що гаджет стійкий до ударів по військовим стандартам. ДО того ж, у нього є світлодіодна яскрава лампа. 16 млн комбінацій кольорів допоможуть налаштувати її під різні функції: просто фара, поворотник і т.п.

НА додаток: Огляд сігвея Ninebot Mini Pro by Segway – всюдихід з майбутнього

Chic-Fairy

У цій моделі ручка керування дотягується не до колін, як у попереднього гіроскутера, а аж до рук. Вона привертає компактністю, невеликою вагою в 14 кг і футуристичний дизайном, який буквально притягує увагу оточуючих. 6,7-дюймових коліс досить для повсякденних прогулянок, поїздок по магазинах. Транспорт відмінно поводиться як в умовах міста, так і за його межами. За рахунок регульованої по висоті ручки девайс буде зручний для використання і дорослими, і дітьми.

 

Chic-Fairy

 

Огляд 5 ключових переваг:

  1. Кращий варіант для тих, хто далекий від технологій: сенсорне керування дозволяє легко і швидко освоїти транспорт.

  2. Зручно відстежувати активність: стежити за швидкістю, батареєю і навіть рахувати калорії – з Chic-Fairy все! Треба тільки встановити спеціальну програму. Він синхронізується і з гаджетами Apple, і з андроїд-пристроями.

  3. Весела поїздка забезпечена – в гіроскутер вбудовані колонки, які синхронізуються зі смартфоном господаря по Bluetooth.

  4. Незважаючи на те, що транспорт дуже легкий, він витримає стокілограмовий вага.

  5. Якщо під час поїздки хлине дощ – не біда. Девайс не боїться води (захищений на рівні IP54).

Можливі нарікання:

  • якщо хочеться покататися з вітерцем, то цей апарат навряд чи подарує такі відчуття: він розганяється всього до 15 км/год;

  • на одній зарядці можна проїхати тільки 20 км.

Читайте також: ТОП-10 кращих електроскутерів

Ninebot by Segway E

Значний варіант хоч і важить пристойно – 25 кг, зате володіє завидною витривалістю: здатний витримати 130 -кілограммовий вага. Ця модель здатна стати кращим вибором для дорослих і підлітків для того, щоб з'їздити в університет або в офіс. На одному заряді можна проїхати 20 км завдяки 10 А/ч акумулятора. Причому проїхатися можна з вітерцем – максимум, який розвиває цей транспорт, дорівнює 20 км/год.

 

Ninebot by Segway E

Причини, за якимиваріант від SegwayПотрапив до рейтингу кращих:
Можна їздити не тільки по гладкому асфальту, але і по грунтовці гіроскутер володіє стійкими 15-дюймовими колесами. ДО того ж, 15-градусний кут підйому моделі дозволяє без проблем переїжджати невисокі ступенечкі, бордюри
Керувати Ninebot E Простіше простого до нього додається блютуз-пульт. ДО того ж, керувати гаджетом можна через смартфон (він підтримує як Android, так і iOS системи) або нахилом тіла
Виробник цього транспорту подбав і про безпеку якщо відбувається якийсь збій в системі керування, активується резервна система

Теж цікаво: ТОП-5 кращих фірм-виробників електросамокатів

Chic-Cross

Модель вибирають не тільки для прогулянок по місту. Вона цілком може стати відмінним варіантом для прокатного бізнесу, виступити в ролі корпоративного транспорту для переміщення по території об'єкта (наприклад, парковці) або ж використовуватися службою доставки.

Chic-Cross

Чим гарний:

  • Це – найкращий варіант для всієї родини. У гіроскутера є два режими: для новачків (можна заборонити гаджету розганятися більше, ніж до восьми км/год) і для досвідчених, де можна розігнатися до 15-20 км/ч.

  • Chic-Cross - справжній всюдихід. 20" колеса та тридцятиградусний кут підйому дають можливість кататися не тільки по гладкому асфальту, але і по грунтовій дорозі або навіть гальці. З перешкодами в вигляді не дуже високих сходинок і бордюрів він теж впорається.

Цікаво: витримує транспорт 125 кг, але якщо раптом трапиться перевантаження – система подасть сигнал.

  • На одному заряді і максимальної швидкості можна проїхати 35 кілометрів. Цього точно вистачить, щоб з'їздити в офіс або магазин. А все завдяки 13-амперні акумулятора.

  • Не варто переживати, що гіроскутер вкрадуть: у нього є сигналізація, яка включається з брелока.

  • Безпека – коник гаджета від IO CHIC: якщо заряду батареї залишилося мало, спрацює система захисту від падіння. Втім, до цього можна і не доводити: є панель, на якій видно стан акумулятора.

Дивіться також: Рейтинг виробників моноколес: 6 кращих виробників

Segway miniLITE

У рейтинг гіроскутеров ця модель увійшла завдяки відмінним характеристикам. Яскравий, стильний девайс важить трохи (12,5 кг), оснащений стійкими 10,5" колесами. Він гарантує комфортне переміщення по міських дорогах і сільській місцевості. Причому їздити можна досить швидко – на 16 км/ч.

Примітка: гіроскутер витримає максимум 80 кг.

 

Segway miniLITE

 

Головні плюси:

  • Можна і в магазин з'їздити, і в гості заскочити. Потужний акумулятор дає можливість проїхати 18 кілометрів.

  • Це одна з кращих моделей в огляді для тих, хто турбується про безпеку: виробник поліпшив електроніку, що дозволяє водієві з високою точністю вписуватися в повороти.

  • На Segway miniLITE їздити і в темряві: у нього є підсвічування, яку можна налаштувати. Вона не тільки дорогу висвітлює, але і зробить водія помітним для інших учасників руху.

Лікнеп: Гіроборд або моноколесо: 6 відмінностей, які впливають на вибір

Кожен з гіроскутеров, що потрапили в цей рейтинг, гідний називатися кращою моделлю екотранспорта. Але який же варіант вибрати? Тим, хто збирається їздити далеко і не хоче заряджати батарею в дорозі, сподобається Ninebot by Segway miniPRO: його акумулятора вистачить на 40 кілометрів. Потрібен варіант, який проїде всюди? Тоді Chic-Cross – те, що треба. Колеса у нього крупніше, ніж у інших увійшли в огляд варіантів. Та й кут підйому вище рази в два. Так що він довезе, куди треба, хоч по асфальту, хоч по грунтовці або піску.

Коментарі
Залиште коментар