Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 порад, як правильно вибирати подарунки на Новий рік?

Дата публікації: 08.12.2016 16:48
Дата оновлення: 08.12.2016 16:48

Чим пахне Новий рік? Хвоєю, снігом, мандаринки, хлопавками та бенгальськими вогнями, відпочинком і сміхом, яскравими емоціями і, звичайно ж, приємними презентами. Це тільки здається, що з віком перестаєш вірити в діда Мороза. Насправді, чуда в вигляді подарунків з нетерпінням чекають кожен рік і діти, і дорослі.

А раз чекають, значить потрібно не тільки теж чекати, але і дарувати це диво самому! А ми підкажемо, як зробити це, щоб, з одного боку, нікого не розчарувати, а з іншого – зберегти від удару власний бюджет. Отже, поїхали!

Перше і головне: вибирайте і купуйте подарунки заздалегідь.


Про це все завжди пам'ятають, але буває так, що не надається часу, або включається відмовка «а, встигну!» ... З такими темпами не встигнеш озирнутися, а вже кінець грудня! Щоб цього уникнути, завжди тримайте в умі: чим ближче Новий рік, тим дорожче вийдуть подарунки. І не факт, що дістанете в метушні саме ті презенти, які саме вам хотілося подарувати.

Друге: складіть повний список обдаровуваних.


Не сподівайтеся на власну голову – в суєті буднів великий шанс, що ви кого-то пропустіть. Візьміть чистий аркуш, ручку, і в спокійній обстановці випишіть все імена родичів, близьких і колег, яких плануєте ощасливити. Включіть в нього навіть тих, кому плануєте просто піднести сувенір або листівку – так буде надійніше.

Третє: розставте пріоритети.


Це означає: навпроти кожного прізвища з вищенаведеного списку випишіть суму грошей, яку ви готові витратити на подарунок цієї людини. Розділіть список на дві категорії: на тих, кому ви подаруєте символічні і недорогі новорічні презенти, і на тих, кому призначені більш дорогі подарунки (наприклад, членів сім'ї та родичів).

Четверте: подумайте над ідеями для подарунків.


Не виходячи за межі відведеної на подарунок суми, подумайте, чому б та чи інша людина по-справжньому зрадів? Можливо, ваш чоловік давно хотів ігрову приставку, але все не наважувався вам сказати? Або дочка давно просить IPhone, а ви весь час відмовляєте, боячись за його збереження? А взагалі, ось парочка варіантів, з якими точно не прогадаєте:
- Фітнес-браслети. В епоху тотального захоплення здоровим способом життя цей винахід доведеться близьким якраз до речі. Навіть якщо чоловік не захоплюється спортом, йому буде корисно знати, як багато він ходить і добре спить.
- Смарт-годинник. Більш наворочений варіант – функції смартфона з'єднані з регулярним моніторингом життєдіяльності. Деякі люди вже життя свою уявити без них не можуть!
- Колонки, в тому числі і портативні. Варіант підійде і друга, і колезі. Помилкою буде вважати, що переносними колонками користуються тільки ті, хто не дає проходу надто гучною музикою в громадських місцях. Втім, про переваги таких колонок ми вже писали тут (посилання на статтю про колонках).
- Зовнішні акумулятори або Powerbank-і. Такий подарунок стає особливо актуальним у зв'язку з тим, що ми все активніше використовуємо смартфони і не бажаємо з ними розлучатися, коли сідає невинослівость батарейка. Акуратна «банку», що лежить в жіночій сумочці або у внутрішній кишені куртки, буде надавати впевненості в тому, що в потрібний момент улюблений друг не відключиться без надії на відновлення, і доведеться терпіти без інтернету, іграшок та зв'язку із зовнішнім світом до самого будинку.

П'яте: про подарунки для самих маленьких.


А ось тут ми рекомендуємо забути про все, що писалося вище. Дорогі речі дітям дарувати не варто – є ризик, що дитина зламає диво-іграшку в перші ж години користування. І лаяти його буде просто безглуздо – адже він не зі зла, а з простої цікавості.

Хочете бути в очах малюка чарівником і магом? Є секрет: зробіть, щоб подарунків було багато. Нехай кожен з них буде недорогий штучкою, але запакованій обов'язково в окрему коробочку. Ви вами побачите, як у чада загоряться очі. І не питайте дитини, про що він мріє. Тому що: а) потім обов'язково доведеться виконувати; і б) швидше за все, про свої мрії та бажання він вам розповість сам.

Коментарі
Залиште коментар