Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

8 гаджетів для смартфона, без яких життя не має сенсу

Дата публікації: 06.05.2015 16:00
Дата оновлення: 06.05.2015 16:00

Для того щоб урізноманітнити функції свого пристрою і поповнити його арсенал новими можливостями, ми підготували для Вас добірку найбільш корисних і кращих гаджетів для смартфона, без яких життя просто не має сенсу :)

1. Viper SmartStart. Гаджет створений спеціально для автолюбителів, за допомогою якого можна контролювати свій автомобіль на відстані. Для цього потрібен автомобіль, смартфон, ну і, звичайно ж, Viper SmartStart, який буде контролювати багажник, відкривати \ закривати двері, сигналізувати і контролювати механізм блокування. Керувати цим дивом техніки можна прямо зі свого смартфона або планшета, зручно в користуванні, легко в повсякденному житті.

 viper

2. Hone \ Cobra Tag - супер-крутий наворочений брелок для ключів. І все? - подумаєте Ви, але тут то і починається найцікавіше: брелок синхронізується з Вашим смартфоном і вуаля. З його допомогою Ви зможете легко знайти ключі в разі втрати, брелок буде світиться і видавати звуки. Відмінне пристрій для тих, хто постійно забуває куди поклав ключі, ну або будь-яку річ, на яку Ви його повісите.

 1313994761_cobratag.


3. Pico Genie A100 . Цей гаджет для щасливих володарів iPhone, кишеньковий проектор з підсилювачем звуку, що дозволяє влаштовувати перегляди відеороликів, серіалів, фото, фільмів всюди і завжди. Знайдіть світлу поверхню і влаштовуйте кінотеатр разом зі своїми друзями і близькими.

 picture-31

4. Тревел-зарядка. Найкорисніша річ в нашому списку, додатковий заряд для Вашого смартфона, який врятує коли Ви в дорозі або далеко від джерела енергопостачання. Існують зарядки, що живляться сонячною енергією, а це значить, що тепер можна піти на тиждень в похід і бути завжди на зв'язку.

 t2ec16jse9swmwbwbr00mllbp - 60_3_01

5. Колонка для смартфона. Цей гаджет для тих, хто любить слухати музику всюди і завжди, підключився до смартфону і насолоджуєшся стільки, скільки батарея дозволить.

 ds7580_10_new5

6. IPhly. І знову пощастило тим, хто користується смартфонами apple. Гаджет, що дозволяє адаптувати Ваш смартфон під пульт для побутової техніки. З ним можна дистанційно керувати великою і дрібною технікою, іграшками на радіоуправлінні, радіоприймачем, нарешті. Зробити своє життя комфортніше тепер простіше простого, всього пара кліків і все в квартирі під контролем. :)

 iphly

7. SmartWatch просто іграшка для шпигунів і дуже просунутих хлопців. Супер пристрій, який завжди поруч з Вами, оповіщає про всі маніпуляціях Вашого смартфона, пропущені дзвінки, повідомлення, нагадує про зустрічі, може бути і плеєром, і камерою, і годинами, якщо захочете :). Ну прямо таки півсвіту в Ваших руках або у Вас на руках :)

 smartwatch

8. Gametel - джойстик для ігроманів. Не всі ж сидіти за комп'ютером або робиться в Плейстейшн, а що робити в дорозі або коли Ви в гостях? Звичайно ж не відриватися від улюбленої справи і грати стільки, скільки захочеться, ну або, на скільки вистачить акумулятора.

 gametel-780x400

Деякі з цих гаджетів а також багато інших цікавих девайси можна знайти тут

Коментарі
Залиште коментар