Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Годинники з прослуховуванням для дітей: особливості та 4 моделі для різного віку

Дата публікації: 03.04.2019 09:51
Дата оновлення: 21.05.2024 10:34

Сучасний світ жорстокий, він таїть у собі безліч небезпек, особливо дітей. Природно, що кожен батько переживає за свою дитину і прагне максимально захистити її від будь-яких проблем і неприємностей. Саме для таких мам та тат розробили дитячий розумний годинник прослуховуванням. Що вміють аксесуари та яка реальна користь від гаджета, описано далі у статті.

Читайте: Як правильно вибрати розумний годинник – 9 корисних порад

 Детские смарт часы с прослушкой

Розумний годинник після апгрейду

Смартгодинник для дитини тепер вміє не тільки показувати час і дзвонити, але також дозволяє батькам контролювати своє чадо. Такий аксесуар зовні виглядає, як звичайний наручний годинник, але можливості його вражають:

  • вбудований GPS маячок для визначення місцезнаходження;
  • прийом та передача СМС, голосових повідомлень;
  • спеціальна технологія для запам'ятовування маршруту;
  • обмежувач території: наприклад, як тільки дитина перетинає квартал, на смартфон батькам відразу ж надходить повідомлення;
  • будильник із кількома режимами;
  • аналізатор біометричних показань дитини, який фіксує та зберігає в історії швидкість руху, кроки, рівень фізичного навантаження;
  • прихована функція прослуховування;
  • екстрена кнопка SOS, що дозволяє одним натисканням на панель додзвонитися до 3 перших номерів зі списку (по черзі).

Крім цього, жалісливі батьки можуть встановити через смартгодинник заборону на цілу низку небажаних для дитини телефонних контактів. Контролювати рівень заряду пристрою легко: як тільки батарея почне" сідати", батьки отримають повідомлення на свій телефон. Таке ж смс прийде, якщо аксесуар загубився або дитя просто зняло його з руки.

Функция определения местонахождения ребенка в умных часах

З таким гаджетом можна бути повністю спокійним за своє чадо, адже навіть якщо годинник відключиться, достатньо активувати потрібну програму на смартфоні і подивитися останнє місце, де була дитина. Таким чином контролювати безпеку малюка вдасться, навіть перебуваючи від нього за сотні кілометрів.

Початок роботи смартгодинника з прослуховуванням: що для цього потрібно?

Щоб повноцінно використовувати розумний гаджет, необхідно вибрати мобільного оператора, придбати міні-симку і вставити її у відповідний відсік. При виборі оператора варто враховувати, що сімка повинна мати доступ до інтернету, позитивний баланс на рахунку та можливість обмінюватись повідомленнями.

Керувати годинником можна віддалено, через спеціальний додаток, встановлений на мобільний телефон (для кожного бренду дитячого годинника – своя утиліта). У цьому софті налаштовується весь функціонал, у тому числі прослуховування. Для її активації потрібно:

  • зайти до пункту" Налаштування";
  • вибрати рядок" Зворотний дзвінок";
  • ввести номер телефону, на який буде передзвонювати годинник (введення без +38);
  • натиснути" Ок".

Здійснювати ці дії потрібно щоразу, як тільки виникне необхідність прослухати смартгодинник у дитини. Що буде далі? Годинник телефонує на вказаний номер, батько піднімає слухавку і чує все, що відбувається з його чадом. Важливий нюанс: сам годинник при цьому залишається неактивним, тобто екран чорний, ніяких сторонніх звуків чи сигналів. Дитина навіть не підозрює, що в цей час її слухають. Гаджет ловить усі звуки у радіусі 5 м.

Программа Se Tracker и функционал умных часов

Прихований контроль – головний плюс розумного аксесуара

Користь функції прослуховування вже оцінили тисячі батьків. Такий ненав'язливий контроль допомагає:

  1. Вберегти дитину від недбайливих вчителів, вихователів, нянь.
  2. Захистити від буллінгу у школі.
  3. Знати про оточення чада, включаючи друзів та знайомих.

Перш, ніж одягти такий годинник на руку дитині, потрібно відверто поговорити з нею. Правильно підібрані слова допоможуть уникнути конфлікту, адже нікому не подобається, коли слідкують за ним. Варто пояснити чаду, що подібні заходи необхідні, щоб батьки завжди могли вчасно прийти на допомогу та захистити від усіх негараздів.

Щоб дитині було цікавіше, Виробники смарт-гаджетів доповнюють стандартні функції великою кількістю цікавих опцій. Найяскравіша з них називається «Дружити». Вона об'єднує одну мережу всіх малюків з годинником, дозволяючи їм у режимі чату передавати голосові повідомлення. Чим не шпигунські ігри?

Читайте також: ТОП-7 найкращих дитячих смарт-годин

Ще про плюси дитячих розумних годинників

Крім багатого функціоналу, хороший смартгодинник для дитини з прослуховуванням має й низку інших плюсів:

  • ремінець та корпус виконані з безпечного гіпоалергенного матеріалу;
  • дизайн у всіх моделей – яскравий і неординарний, що сподобається малюкові;
  • на панелі немає зайвих кнопок, а все керування інтуїтивно зрозуміло;
  • відключити годинник непросто, для цього треба знати шифр з комбінації клавіш.

 Смартгодинникы разных моделей

Зникла функція прослуховування?

У зв'язку зі спірними моментами, наскільки правильно та гуманно слухати розмови іншої людини (хоч і рідної дитини), виробники прибрали «Зворотний дзвінок» з багатьох програм. Такий апгрейд пройшов у 2017 році, що стало справжнім сюрпризом для батьків, які купували розумний годинник з метою прослуховування.

Що ж робити? 2 виходи їхньої ситуації:

  1. Чи не оновлювати Програму. Для тих, хто встановлював утиліту ДО 2017 року, просто не оновлювати софт, користуючись старою версією.
  2. Завантажити сторонній додаток. Такі програми платні, але вибирати є з чого. Найпопулярніша зараз – «Де мої діти». Встановити її можна за допомогою Google Play.

Який би варіант не вибрали батьки, смартгодинник із функцією прослуховування працюватимуть на «Ура».

Стаття на тему: ТОП-10 розумних годинників для великих і маленьких

Вибір розумного годинника для дітей: правила, нюанси

Перше, що потрібно враховувати при покупці розумного годинника – це вік дитини. Таблиця на допомогу:

Вік
Відповідна модель Коротка характеристика
4-7 років Дитячий годинник-телефон з GPS трекером GOGPS ME K50 Мають невеликий екран та ремінець, щоб гармонійно виглядати на маленькій ручці. Дисплей кольоровий. Керування здійснюється за допомогою бічних кнопок. Завдяки недорогій ціні та набору базових функцій цей годинник дуже популярний.
8-11 років Годинник-телефон із GPS трекером GOGPS ME K11 Ідеально підходять для школярів, які потребують барвистого та стильного аксесуара. Батарея 400 мАг протримається до 48 годин.
12-16 років Смартгодинник MyKronoz ZeSplash За своїми функціями нагадує звичайний смартфон або дорослий смартгодинник. Сенсорний дисплей, можливість доступу до Wi-Fi, наявність телефонної книги та навіть здатність приймати SMS-повідомлення – ідеальний варіант для підлітків.
Від 17 років Смартгодинник Apple Watch Series 4 Дорослий і крутий годинник з великим яскравим дисплеєм. Допомагають вести активний спосіб життя, стежити за сном, здоров'ям та й просто виступають модним аксесуаром.

Пізнавально: Як розвивався популярний смартгодинник Apple: від Watch Origignal до Series 4

Кожна дитина унікальна, вона має свої смаки та уподобання. Якщо можна, щоб дитина самостійно зробила вибір на користь тієї чи іншої моделі, варто надати таку можливість. Тільки так вийде носити годинник із задоволенням.

Короткий підсумок

Смартгодинник – помічник для дітей та батьків, адже він полегшує життя обом. З таким пристроєм простіше контролювати безпеку чада, навіть на відстані. Крім того, використовувати розумний годинник можна не тільки, як прослуховування для дитини, у девайса є безліч інших корисних функцій. Якщо годинник досі не в списку аксесуарів – потрібно подумати про їхню покупку. А колір, модель та марка – справа суто особиста.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини