Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати бабусі на День народження: 5 придатних ідей

Дата публікації: 21.04.2021 10:08
Дата оновлення: 22.05.2024 09:18

Щоб спростити побут своїй бабусі, бажано подарувати їй до ювілею чи іншої пам'ятної дати один із запропонованих нижче гаджетів. Представлені пристрої не вимагають від людей похилого віку особливих навичок. У них простий і зрозумілий інтерфейс, вони незамінні помічники у повсякденному клопоті.

Млинниця

Млинниця - ідеальний презент з розряду, що подарувати бабусі, яка любить готувати. З таким приладом вона легко зможе випікати ажурні млинці з рівними краями, які не підгорають і не прилипають до поверхні.

Млинниця на подарок бабушке

Вигідним та бюджетним рішенням є модель Russell Hobbs 20920-56. Ця млинець оснащена всіма необхідними опціями, які потрібні для приготування смачних млинців «бабусини». Прилад оснащений індикатором живлення, яким можна визначати, чи підключено пристрій до електромережі.

Ступінь нагрівання можна відрегулювати за допомогою спеціальної кнопки. Наявність антипригарного покриття дозволяє уникнути пригорання. Воно забезпечує рівномірне прожарювання млинців без надмірного жиру.

Корисна інформація: Яку вибрати вафельницю: 9 неодмінних «треба»

Метеостанція

Така річ корисна для метеочутливих людей похилого віку. Їм важлива така інформація, оскільки погодні умови впливають на їхнє самопочуття. Можливо, саме сьогодні їм краще утриматися від походу на ринок за покупками.

Метеостанція визначає погоду за вікном, виконуючи ряд додаткових функцій:

  • визначає температуру повітря;
  • вимірює атмосферний тиск;
  • повідомляє про рівень вологості та ймовірності опадів;
  • може використовуватися як будильник, радіо або годинник.

 Метеостанция для контроля за погодой

Відмінний варіант метеостанції за доступною ціною – Sencor SWS51W, яка одночасно є будильником, гігрометром, термометром, годинами, а також показує дату, прогноз погоди і фазу місяця. Дисплей оснащений підсвічуванням, завдяки чому люди похилого віку зможуть легко побачити числа на циферблаті.

Метестанцію можна поставити на столі, що дозволить бабусі завжди мати точний прогноз погоди під рукою.

Цікава стаття: 5 причин почати «чистити повітря» у себе вдома прямо сьогодні

Смартфон/мобільний телефон

Оригінальним подарунком для бабусі може бути смартфон або телефон із простим і зрозумілим інтерфейсом. Подарувавши кнопковий телефон літньому родичу, завжди зможете залишатися на зв'язку. Бабуся в будь-який момент зможе зателефонувати, якщо їй знадобиться допомога або захочеться поспілкуватися до душі.

Якщо бабуся далека від сучасних технологій, можна підібрати" бабушкофон", де мінімум функцій: меню, ліхтарик, кнопка екстреного виклику та радіо. Перерахованих функцій цілком достатньо для літньої бабусі, а освоєння нового гаджета не викличе особливих складнощів.

 Всегда на связи с «бабушкофоном»

Відповідним варіантом буде модель Alcatel 2019 (2019G) Metallic Gray великими кнопками та великим дисплеєм. Для відображення тексту встановлено збільшений шрифт, що дозволить бабусям легко побачити номер, що набирається. Телефон має гучний звук, тому не почути його дзвінок буде неможливо. Також пристрій підтримує слухові апарати, що робить його придатним для людей похилого віку з проблемами слуху.

Для інформації: ТОП-10 телефонів для людей похилого віку. Десятка кращих за ціною та якістю пристроїв

Хлібопічка

ДО списку корисних гаджетів для бабусь увійшла хлібопічка. Це оригінальний та корисний презент, який дозволить випікати ароматний хліб із мінімальними зусиллями. При покупці важливо звернути увагу, щоб грубка мала простий функціонал і зрозумілу панель керування.

Хлебопечка для ароматной и полезной выпечки

Наприклад, у моделі SD-2510WTS переваги.

  1. Є зручна ручка, за допомогою якої можна переносити пристрій як цебро.
  2. Мішалка після завершення випічки залишається у формі, тому літній людині не доведеться її виколупувати зі свіжоспеченого хліба.
  3. Можна встановлювати різний ступінь засмаження, що актуально в тих випадках, коли при проблемах зі здоров'ям, бабусі не можна їсти сильно засмажений хліб.
  4. Установка програм здійснюється механічними кнопками, тому у людей похилого віку труднощів не виникне.

Маючи таку хлібопічку, бабуся завжди зможе приготувати собі смачну, а головне, корисну випічку.

Читайте: Що вміє хлібопіч – більше 100 видів хліба в одному гаджеті

Робот-пилосос

Ще один варіант, що подарувати бабусі на День народження, – робот-пилосос. Це корисний подарунок для свята. Такі пристрої автоматично підтримують чистоту в будинку, роблячи замість людей похилого віку левову частку повсякденної роботи.

Наприклад, робот-пилосос ROWENTA Explorer Serie 40 RR7245 і якісно впорається з вологим і сухим прибиранням. Він має систему Aqua Force, яка протирає підлоги під час всмоктування частинок пилу. Пристрій оснащений точною системою навігації, яка дозволяє охопити весь будинок з високою точністю.

: Роботы-пылесосы для поддержания порядка

У приладу інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Ви можете налаштувати пилосос на голосове керування. Бабусі тоді й робити нічого не доведеться, окрім як давати команди домашньому помічнику голосом.

Гаджет працює тихо, рівень шуму не перевищує 65 дБ. Він автоматично підлаштовується під будь-який тип поверхні, що особливо актуально для людей похилого віку. У багатьох із них досі килимові покриття поєднуються зі старими дерев'яними підлогами. Робот-пилосос зможе якісно усунути пил на будь-якій з цих поверхонь.

Підсумовуючи рейтинг подарунків для бабусь, пропонуємо визначитися з вартістю запропонованих варіантів. Орієнтовні ціни на корисні гаджети наведені в таблиці:

Презент для бабусі
Цінова категорія
Млинниця від 1349 грн
Метеостанція від 659 грн
Кнопковий телефон від 269 грн
Хлібопічка від 2899 грн
Робот-пилосос від 3799 грн

Пам'ятати про близьких людей, які наповнили дитинство турботою, – наш моральний обов'язок. Адже настав час, коли треба подбати про них. Навчіть бабусь користуватися сучасними технологіями з представленого списку, щоб зробити їхнє життя простіше, безпечніше, цікавіше. Подарувавши до Дня народження чи іншої події будь-який із перерахованих гаджетів, допоможете їм йти в ногу з часом, легше переживати самотність і не витрачати зусиль на рутинну роботу.

ДО уваги: почистити робота-пилососа: 4 етапи проведення процедури

Коментарі
Залиште коментар