Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати мамі на День матері: ТОП 10 подарунків

Дата публікації: 12.04.2021 11:55
Дата оновлення: 22.05.2024 15:34

Давайте відверто! Мама — є мама. А якою ми її бачимо — стильною, господарською, діловою, та тією жінкою, що потребує турботи — то такі подарунки й вибираємо.

мамі на День матері

У цій збірці є пристрої, які дарують красу, здоров'я та домашній затишок. А також надають відчуття комфорту та теплої домашньої атмосфери. Читайте, дивіться, беріть на замітку!

Фітнес-браслет

Постійна фізична активність — ключ до здоров'я. А жінкам в середньому та старшому віці носіння фітнес-трекерів допоможе відстежувати стан здоров'я в динаміці. Навіть в найпростіших моделях є можливість вимірювати пульс, бачити кількість пройдених кроків, відстежувати повідомлення на мобільному та моніторити якість сну. Це дозволить мамам постійно контролювати свою активність.

фітнес браслет для матері

Прекрасний бюджетний варіант — Honor Band 4 Running. Окрім відстеження базових характеристик, описаних вище, він допоможе докладніше розібрати бігові тренування завдяки шести осьовому датчику та кріпленню на нозі.

Прокачані моделі являють собою мікс розумних годинників та фітнес-трекерів. Кольоровий екран дозволяє переглядати повідомлення з картинками в їх природних кольорах. «Розумна начинка» дає можливості відповідати в листуванні за допомогою шаблонів. Десятки режимів тренування допоможуть матерям відстежити те, як фізичні навантаження впливатимуть на їх здоров'я. Більш того, девайси по типу Samsung Galaxy Fit R370 вміють вимірювати рівень стресу. Вони це «розуміють», аналізуючи зміни інтервалів між биттям серця.

Цікава стаття: Як перевірити смартфон при покупці: 5 рекомендацій на вагу золота

Набір фондю

Шанувальниці вишуканої кулінарії оцінять незвичайний подарунок на День матері гідно! Подібні набори містять інструментарій для готування першокласного фондю: пальник, стійку, підставку та вилочки від шести до десяти штук.

 набір фондю в якості подарунка

Складники пристрою зроблені з жаростійкої нержавіючої сталі. Набори легко миються вручну та в посудомийній машині. Єдине, що потрібно від мами — настрій поласувати смачненьким!

Кавоварка

Чудове доповнення привітання для мами, яка обожнює підбадьорливий напій. Кава з мелених зерен смачніше розчинної, але її приготування — той ще квест. Особливо, якщо варити в турці: зловила гав на 5 секунд, а потім доводиться драїти плиту 10 хвилин.

кавоварка в подарунок

Кавоварки спрощують готування до 5 кроків.

  1. Засипати необхідну кількість кави — залежить від того, який напій буде готуватися. Зазвичай для порції еспресо потрібно 2 чайних ложки. Для кавоварки з функцією перемелювання можна використовувати зерна, в пристрої простіше (без цієї фішки) додають вже мелену каву.
  2. Залити молоко в капучинатор — окрема місткість для молока, менша за розмірами, ніж для води. Тоді машина сама зробить пишну пінку.
  3. Додати в резервуар для води необхідну кількість рідини. Зазвичай це в межах 100-200 мл на 2 чайних ложки кави, але все залежить від рецепта та смакових пристрастей.
  4. Включити кавоварку та почекати, поки вона наллє необхідну кількість міцного напою в чашку або спеціальний чайник.
  5. У випадку з ріжковими кавоварками — запустити капучинатор, додавши необхідну кількість теплого молока в каву. З автоматичними кавомашинами робити нічого не потрібно — вони самі прорахують пропорції та додадуть необхідну кількість рідини.

Всього є 4 типи пристроїв. Який вибрати для мами — залежить від її «дружби» з технікою та вільного часу. Ріжкова підійде тим, хто не гребує «ручною роботою» та хоче самостійно контролювати процес. Крапельна — бюджетна та проста у використанні. Правда молоко доведеться додавати окремо. Кофемашини та капсульні кавоварки зроблять все самі — залишиться тільки додати цукор.

Тип кавоварки
Особливості
Крапельна Найпростіший варіант. Досить лише засипати в фільтр кави, залити в контейнер воду та натиснути кнопку включення. Коли набереться необхідна кількість рідини в чашку або чайник — натиснути ту саму кнопку, щоб вимкнути
Ріжкова Для тих, хто любить, щоб «як в кав'ярні». Такі кавоварки встановлюють в подібних закладах. Тут потрібна спритність рук, бо доведеться щільно набивати ріжок кавою, а потім його встановлювати та вчасно підставити під нього чашку. Але неймовірний смак напою коштує виконаних зусиль!
Кавомашина Справжня «скатертина-самобранка»: сама розрахує потрібну кількість води, кави та молока для напою. Головне — регулярно поповнювати запаси та призвичаїтися до управління приладом
Капсульна Спрощений варіант «самобранки». Тут потрібно вставити в фільтр чалду з капсулою, залити необхідну кількість води та спостерігати за тим, як вона приготує еспресо, лате або інший напій

Світ технологій: Для чого потрібен планшет: 4 сфери застосування

Плойка для волосся

Хороший подарунок для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом. Якісний стайлер не тільки вкладає волосся, а ще додає кучерам гладкість та сяйво коштом керамічних пластин. Саме так працює Philips BHB864/00 — хороший та недорогий стайлер.

плойка в подарунок мамі

А ось щипці з функцією іонізації, як Remington CI5519 Pro Spiral Curl, перешкоджають заплутуванню та вирівнюють структуру волосся. Прядки виглядають здоровішими та легше розчісуються. Розумні індикатори допоможуть зробити ідеальний завиток та не перегріти пучок. Датчики аналізують стан волосся і прораховують скільки потрібно часу для красивого завитка. Як тільки пристрій «розуміє», що пасмо готове — воно сигналізує звуковим сигналом. Такі функції є у ​​Philips BHB872/00 StyleCare.

Зволожувач повітря з аромадиффузором

Опалення взимку та спека влітку пересушує повітря в приміщенні. Це позначається на самопочутті. Якщо мама скаржиться на сухість та стягнутість шкіри, часту стомлюваність, і ви помічаєте, що вона часто застуджується, варто подарувати їй цей прилад. Він нормалізує вологість повітря в приміщенні, поступово нівелюючи неприємні симптоми у дорогої серцю людини.

зволожувач повітря у квартиру

Всього є 3 основних типи зволожувачів повітря:

 
Принцип дії Економність Чи можна залишити без нагляду
Паровий Схожий на чайник — вода підігрівається і випаровується. Тому під час роботи до нього краще не наближатися — є шанс ошпаритися Низька. Хоч вода і випаровується повільніше, ніж в чайнику, але в порівнянні з іншими зволожувачами, він показує низьку ефективність Не рекомендується. Особливо в будинку з дітьми й тваринами — вони можуть ненароком перекинути пристрій та ошпаритися
Традиційний Вода потрапляє на випарні пластини, після чого вбудований вентилятор проганяє повітря через них, зволожуючи повітря в приміщенні Середня Так, бо ним неможливо ошпаритися. Головне, щоб в ньому було присутнє автовідключення — тоді пристрій вимкнеться одразу, як закінчиться вода в резервуарі
Ультразвуковий УЗ-хвилі розбивають воду на найдрібніші частинки, і сухе повітря, проходячи через таку «завісу», забирає частину вологи з собою. Далі відсвіжний потік зволоженого повітря виходить з пристрою Найбільш економний варіант. Моделі з вбудованим гігростатом відключаться, після того, як повітря досягає заданої вологості Так. Більш того, моделі з гігростатом та таймером можна залишити без нагляду на пару днів — вони самі відключатися, досягнувши потрібного рівня вологості

У більшості зволожувачів є функція автоматичного відключення. При порожньому баку пристрій не запуститься. Якщо ж насильно запустити порожній зволожувач, почнуть виходити з ладу деталі пристрою.

Деякі гаджети навіть можна використовувати як аромадиффузори. У цьому випадку досить додати кілька крапель аромамасла в воду або купити спеціальну аромакапсулу. Щоб зрозуміти про присутність такої особливості — потрібно вивчити опис моделі. Виробник вказує це в інструкції.

Читайте: Корисна побутова техніка для дому: топ 5 пристроїв, без яких побут перетворюється на пекло

Мультиварка

За допомогою мультиварки можна приготувати запаморочливі каші, ніжне тушковане м'ясо, корисний йогурт, а також наваристі супи, борщі, солянки та ще багато чого іншого.

мультиварка для мами

У мами звільниться більше часу для себе. З цим пристроєм їй варто тільки закласти продукти в чашу, включити потрібну програму і все. Далі їй не потрібно стежити за тим, що відбуватиметься всередині. Прилад приготує все в строк, витримавши канони рецепту, оптимальну температуру та час. Наявність десятків режимів дозволить експериментувати без побоювання, що щось піде не так. Мультиварка не така ненажерлива, як електропіч та варильна панель, а закритий простір дозволяє їжі нудитися у своєму соку.

У тефлоновій чаші продукти не пригорають, навіть якщо їх трохи перетримати через неправильно обраний режим. Мити чашу краще губкою — йоржиком шкребти не можна, щоб не подряпати.

Набір для манікюру та педикюру

Краса більше не вимагає жертв! Оскільки мами постійно приділяють увагу близьким, у них часто не вистачає часу ходити на регулярний манікюр в салон. Жінки «старої школи» і зовсім не бажають робити салонний манікюр, бо переживають за рівень дезінфекції всіх деталей.

набір для апаратного манікюру в подарунок

Тепер вони зможуть отримати ідеальні нігті, не виходячи з дому. А з огляду на ситуацію, коли салони закриваються через локдауни, такий подарунок допоможе мамі підтримувати свій манікюр на належному рівні будь-коли.

  1. Грубозернисті насадки
    Придають форму нігтям коштом великих «зерняток», які швидко сточать зайве.
  2. Дрібнодисперсні насадки
    Дозволяють точніше опрацювати форму нігтя. Полірувати пластину та відсувати кутикулу ними не рекомендується.
  3. Полірувальні насадки
    Знімають ороговілу шкірочку з нігтя, роблячи його гладким.
  4. Насадка для блиску
    Практично гладка насадка, яка зробить ніготь ідеально гладким, щоб лак наносився рівномірніше та тримався довше.

Завдяки набору для манікюру, нігті на руках та ногах будуть доглянутими без особливих зусиль. Мамі не потрібно буде записуватися і чекати зустрічі з майстром в салоні — це все вона тепер може зробити сама.

Лікнеп: Не вмикається пральна машина — що робити: 5 причин і способи усунення несправностей

Фен

Хороший фен не тільки сушить волосся, а ще й допомагає зробити ефектну укладку, не засмоктавши при цьому пасма в вентиляційний отвір. Практично всі пристрої для сушки мають холодний режим — для фіксації зачіски.

 фен для мами

Режим іонізації запобігає втраті вологи. Волосся стає гладким і шовковистим без додаткового стайлінгу. Такі функції присутні навіть в бюджетних моделях як Philips ThermoProtect HP8230/00. У моделях подорожче можна знайти «розумне регулювання». ІЧ-датчик зчитує температуру шкіри голови та підлаштовує оптимальну теплоту повітряного потоку.

Домашня економія: Скільки електроенергії споживає комп'ютер — як дізнатися: 3 способи

Бутербродниця

Який же ранок без хрусткого бутерброда! Цей прилад оцінять мами, що обожнюють експериментувати з їжею. За допомогою бутербродниці можна готувати сендвічі, вафлі та навіть гриль!

бутербродница в подарунок для мами

При виборі слід враховувати чотири особливості:

  • розмір — чим більше, тим потужніше, а значить буде більше споживати енергії;
  • наявність антипригарних пластин — щоб смажити з мінімумом олії;
  • регулювання ступеня підсмажування;
  • матеріал — метал міцніше, але дорожче, пластик дешевше, але з часом стирається та дряпається.

Електронна книга

Якщо мама обожнює читати, то кращого подарунка не знайти! Тепер її бібліотека поміститься в маленькому девайсі, розміром трохи більше смартфона. Вона зможе захопити улюблені книги куди б не пішла, не обтяжуючи себе поклажею.

електронна книга як подарунок

Рідери працюють за технологією E Ink, що імітує чорнило на паперовому аркуші. Очі будуть менше втомлюватися навіть якщо не відриватися від читання кілька годин поспіль.

Найкраще для мами підійдуть девайси, де можна встановити великий шрифт. Тоді вона зможе читати без втоми для очей навіть без окулярів (якщо носить).

Сподіваємося, що завдяки нашому списку, питання «що подарувати оригінального на День матері» зняте з вашого порядку денного. Ці гаджети безпрограшно несуть в собі незабутні емоції, а нашим мамам — ще і відчуття значущості для своїх дітей.

В тему: PocketBook 616 огляд: 5 фішок найбільш доступної моделі з підсвічуванням

Коментарі
Залиште коментар