Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати хлопцю на День святого Валентина: 5 офігенних варіантів

Дата публікації: 26.01.2023 17:58
Дата оновлення: 22.05.2024 15:41

Техніка як подарунок гарна тим, що буде тішити тривалий час. Косметики — будь-яких гелів, пінок вистачає на декілька тижнів-місяців, а гаджетом хлопець буде користуватися не один рік. До того ж зараз можна купити продукцію практично будь-якого призначення. Та й ціни дуже різні — є можливість підібрати подарунок за будь-які гроші.

Розумні часи

Технічно просунутому хлопцеві на День святого Валентина хорошим подарунком буде смарт-годинник. Якщо молода людина — фанат яблучної екосистеми, він напевно зрадіє останній обновці від Apple — гаджету 9-ї серії.  У нових смарт-годинниках з'явився пульсоксиметр, який контролює вміст кисню в крові. Також виробник оновив процесор і операційну систему.

Що подарувати хлопцю на День святого Валентина з цифрової техніки

Брутальній молодій людині, яка заперечує гаджети в стилі унісекс, припадуть до душі розумний годинник Blackview. У нього строгий, класичний дизайн, AMOLED-дисплей накритий склом, стійким до подряпин. Не заблукати у лісі допоможе компас. Зайвий раз відкривати гаманець на касі магазину не доведеться через наявність NFS. 

Завершує список брендів, які на слуху, Samsung. Смартгодинник виробника по дизайну та функціоналу на одному рівні з Huawei. Їм віддають перевагу фанати техніки Samsung. Теж, до речі, існує хороший вибір моделей, які помітно відрізняються цінником.

Якщо хлопець любить бігати: Як правильно вибрати годинник для бігу: які краще за 5-ти параметрах

Смартфон

Новий Айфон, звичайно, гарний. Його, як ідею подарунка хлопцю на День святого Валентина, розглянути можна, але для більшості українських дівчат презент вартістю від $ 1000 не по кишені. Більш демократичні варіанти — Samsung і TECNO. Флагмани цих виробників за деякими показниками навіть перевершують iPhone. Ще один плюс азійців — наявність безлічі моделей у діапазоні 5-10 тис. грн.

 подарунок хлопцю на 14 лютого

Вибираючи смартфон коханому, має сенс звернути увагу на те, як він використовує мобільник. Любить гратися, знімати відео, фотографувати, слухати музику — все це потрібно врахувати. Для багатьох важлива наявність NFS і потужного акумулятора: щоб годин на 16 вистачало. Ще один важливий аспект — практичність. На одних смартфонах скло тріскається після першого ж падіння, інше при такому захисті зберігає пристойний вигляд роками.

Оригінальним подарунком стане смартфон зі стилусом. Електронне перо дає можливість малювати, редагувати схеми та документи, використовувати телефон у якості блокнота. Творчій людині такий гаджет, напевно, стане в пригоді.

Огляд флагмана: Потужний смартфон 2023 — огляд 5 продуктивних моделей з відмінними параметрами

Ігрова консоль

Зняти стрес після важкого дня допомагають перегони, стрілялки та інші віртуальні забави. Якщо думаєте, що подарувати геймеру на День святого Валентина — хлопець буде радий ігровій приставці. У цій ніші найбільш актуальні 3 бренди: PlayStation, Xbox, Nintendo.

Для багатьох ігрові приставки асоціюються з PlayStation. Під цим брендом продаються пристрої на 100% заточені під ігри. Можна купити 2 моделі:

  • 5 Pro розрахована на завзятих геймерів;
  • 5 Slim — простіша.

на День закоханих коханому хлопцеві

Xbox — продукція від Microsoft. Версії ігор, які працюють на приставці, можна встановлювати на комп'ютері. Xbox добре пристосований не тільки для азартного проведення часу, але й для перегляду фільмів. У ньому навіть є Blu-Ray привід.

Топ-трійку замикає Nintendo Switch. Головна перевага пристрою серед більш іменитих конкурентів — портативність: приставку можна брати з собою на дачу, у відрядження.

Вибирати приставку на свято закоханих є сенс, якщо молода людина вміє розподіляти свій час. Інакше є ймовірність, що ігри витіснять з його розпорядку більш корисні заняття.

Про сумісність з ТБ: Який телевізор вибрати для PS4 і 4 кращих моделі ТБ

Тример

Рослинність на обличчі чоловіка може викликати роздратування. Але, якщо вмовити коханого збрити бороду не вдається, має сенс подарувати йому тример — прилад, що дозволяє якісно окультурити контури скул і підборіддя.  При виборі варто звернути увагу на наступні моменти:

  1. Підключення може бути мережевим, акумуляторним або комбінованим.  Мережеві тримери потужніші, ніж акумуляторні, але поступаються їм у мобільності.
  2. Насадки у наборі бувають регульованими та фіксованої довжини.  Регульовані часто-густо можуть поламатися, тому кілька звичайних аксесуарів краще, ніж один «просунутий».
  3. Керамічні леза краще металевих, але тримери, оснащені ними, зазвичай належать до класу професійних пристроїв і коштують дорого.  Оптимальна форма частини, що ріже — Т-подібна.
  4. Різні фішки на зразок лазерної указки та вакуумного всмоктування волосся непрактичні та недовговічні.

вручити хлопцю подарунок на День Валентина

Із солідних брендів хороший попит має продукція Moser і Philips. Асортимент тримерів не обмежується пристроями для підстригання бороди: можна купити модель MOSER для підрізання волосків у носі та вухах.

Поради на тему: 10+ порад, який чоловічий тример краще обрати для бороди та вусів

Навушники
Вибираючи, що подарувати своєму хлопцю на День святого Валентина, необов'язково зациклюватися на дорогих варіантах. Адже головне у цій справі — увага. Можна, наприклад, зупинитися на навушниках.

 подарунок на День святого Валентина

При виборі навушників варто враховувати:

  1. Спосіб життя молодої людини. Може, гаджет стане йому в пригоді для навчання, або він любить слухати музику, займатися спортом, грати на комп'ютері.
  2. Другий важливий аспект — від якого пристрою працюватимуть навушники: від смартфона, комп'ютера, телевізора.
  3. Дизайн, зручність користування.
  4. Дротові або бездротові.
  5. Різні фішки на зразок шумозаглушення.

Наостанок наведемо невеликий топ подарунків зі зразковим діапазоном цін в грн:

Смартгодинник
Apple Watch 9 20 000 — 21 000
Blackview 1200 — 1800
Samsung Galaxy Watch 6500 — 18 500
Смартфони Айфон 15 ≈ 40 000 
Samsung на 256 Гб  13 600 — 58 000
Ігрові приставки PlayStation 5 24 000
Xbox  15 000 — 24 600
Nintendo 11500 — 20 000 
Тримери Philips 2000 — 5000
Moser 1500 — 4700
Remington 1 000 — 3000
Навушники PANASONIC 700 — 3 600
Sony  300 — 17 000
KOSS 700 — 4 500

Вибираючи гаджет хлопцю до найромантичнішого свята лютого, не завадить дізнатися думку з приводу вподобаного варіанту. Наприклад, проконсультуватися у родича чоловічої статі, який «в темі». Або ознайомитися з відгуками в інтернеті.  Іноді магазини пропонують дорогі речі посередньої якості, або навпаки — за невеликі гроші дають можливість купити добротну техніку.

На замітку: Шумлять, шиплять, фонять колонки: 4 причини проблеми та дієві рішення

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини