Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Електронна книга Airon Airbook Pro 6 на базі E-Ink: огляд переваг

Дата публікації: 06.03.2018 10:07
Дата оновлення: 24.05.2024 18:01

Зручні, легкі у використанні, з урахуванням стилю та набором необхідних функцій – на сьогоднішній момент все це можна сказати про електронні книги AIRON. Нещодавно була представлена модель AIRBOOK PRO 8, яка зарекомендувала себе як «сильний» рідер у сфері пристроїв на базі е-ink. Сьогодні ми розглянемо компактний AIRBOOK PRO 6.

Комплектація та дизайн

AIRBOOK PRO 6 представлений покупцю в дизайнерській упаковці, де знаходиться безпосередньо сам гаджет, а також кабель microUSB та посібник користувача.

Тонкий ергономічний корпус та чорний колір роблять гаджет зручним та стильним. Модель виконана в пластиковому корпусі з софт-тач покриттям, що робить пристрій легким та приємним на дотик; до того ж, гаджет зручно лежить у руці.

Довжина корпусу складає 159,5 мм, ширина – 118 мм, висота – 8 мм. Важить гаджет лише 192 р. Такі габарити роблять гаджет зручним у використанні, так що керувати ним можна за допомогою однієї руки. При цьому ви завжди зможете взяти його із собою, він не займе багато місця у ваших речах.

Керувати книгою можна за допомогою кнопки HOME, яка знаходиться на передній панелі під екраном. На верхній грані екрана розташовані роз`єм microUSB, роз`єм для карт пам`яті microSD та кнопка «POWER» (для увімкнення або вимкнення пристрою). Перегортати сторінки можна завдяки сенсорному екрана або використовуючи спеціально передбачені кнопки, що знаходяться по обидва боки екрана.

Дисплей

AIRBOOK PRO 6 має екран діагоналлю 6 дюймів, з роздільною здатністю 1024х768 і щільністю крапок 212 пікселів на дюйм. Сірий колір у цій моделі представлений у 16 відтінках. 24 рівня регулювання підсвічування Екран дозволяє плавно регулювати ступінь освітлення тексту для читання в різних умовах. Також вона не світить прямо в очі, а м`яко розподіляє світло по екрана, створюючи тим самим ефект зовнішнього освітлення, що падає на пристрій.

В AIRBOOK PRO 6 представлена технологія E-Ink або «електронне чорнило». Ця функція безпечна для очей, оскільки в її основі закладено папероподібний екран, який надає щадну дію на зір людини. До того екрани E-ink споживають дуже мало енергії, а значить здатні працювати досить тривалий час.

Технічна функціональність

AIRBOOK PRO 6 працює на базі Android 4.2.2, має сучасний двоядерний процесор Rockchip 3026 dual core 1.2 GHZ та графічний прискорювач Mali-400 MP, які забезпечують швидке відтворення сторінок. Оперативна пам`ять складає 512 MB, а вбудована – 8 ГБ. При цьому пристрій підтримує Micro SD об`ємом 32 ГБ. Це дозволяє завантажувати улюблені книги з комп`ютера або завантажувати їх через підключення до Wi-Fi. Що стосується завантаження книг, то завдяки додатку Play Market ви зможете завантажити будь-який цікавий для вас додаток або книгу прямо на AIRBOOK PRO 6. Саме ця можливість пристрою виділяє його серед багатьох інших рідерів.

У книзі є ємна (2800mAh) літій-полімерна батарея, яка забезпечує тривале використання пристрою. Так, на практиці Airbook Pro 6 може працювати до 5 днів при вимкнених додаткових елементах (таких як Wi-Fi), а при включеному Wi-Fi та максимальному рівні підсвічування рідер здатний працювати до 3-4 днів. При цьому книга доходить до 100% рівня заряду за 3 години.

Що Щодо підтримки форматів, то AIRBOOK PRO 6 працює з великою кількістю форматів текстових документів: TXT, PDF, EPUB, FB2, MOBI, PDB, CHM, HTML, PTF, DJVU, Adobe DRM. Це є великою перевагою і не обмежує користувача у виборі потрібної книги.

Підводячи підсумок: AIRBOOK PRO 6 вражає набором своїх функцій, дизайном, але процесор даної моделі не показав блискавичну роботу. Наприклад, під час читання книга досить швидко реагує на команди перегортання і завантаження сторінок, але під час завантаження нових додатків – продуктивність процесора хочеться прискорити.

Плюси: дизайн
Мінуси: продуктивність процесу

Висновок: AIRBOOK PRO 6 – компактна електронна книга, що має якісний дисплей з регульованим підсвічуванням. Технологія безпеки очей E-ink, підтримка різних форматів файлів, наявність Wi-Fi, Bluetooth є величезними перевагами пристрою. Робота на базі Android дає можливість завантажувати улюблені книги з PlayMarket, а елегантний дизайн та компактність пристрою роблять використання девайсу комфортним.

Коментарі
Залиште коментар