Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Фітнес-браслети: новий тренд ІТ-ідустріі

Дата публікації: 12.05.2014 00:00
Дата оновлення: 27.05.2024 10:01

b0e1114c8e1aa78e9a58e8c885224b6b_resized_width_8fa919447d8d05d924771400b...

Носить електроніка знову претендує на звання «хіт сезону»! І хоча локомотивом цієї моди стали Smart-годинники, браслети для фітнесу можуть скласти їм дуже серйозну конкуренцію. Причина проста: кожна людина, яка займається спортом, веде активний спосіб життя або просто стежить за своїм здоров`ям, любить статистику. Ми хочемо знати, скільки кілометрів було пройдено під час недільної прогулянки чи пробіжки, скільки при цьому було спалено калорій та чи в нормі пульс. Нам хочеться порівняти кількість кроків, зроблених у квітні та травні.

lg21

Ми ненавидимо порадників, але при цьому кожному з нас хочеться отримати персонального тренера, який допомагав би нам регулювати навантаження і при цьому не стояв би над душею зі свистком на шиї.

І, зрештою, кожному з нас подобається носити на руці елегантний браслет, який можна використовувати як годинник, будильник та пульт дистанційного керування викликами та медіаплеєром смартфона. В загальному, фітнес-браслет – річ корисна та потрібна всім: кінозіркам, студентам, багатодітним батькам, які мріють скинути десяток кіло, і навіть пенсіонерам

samsung1

Як правило, фітнес-браслет поставляється в кількох колірних рішеннях, нерідко оснащений невеликим екраном (на нього виносять годинник, пульт керування викликами та медіаплеєром), акселерометром (потрібний для роботи крокоміра) іноді лічильником калорій, висотометром і навіть GPS-модулем.

Крім того, браслети легко синхронізуються зі смартфонами на базі Android та iOS допомогою спеціальних програм.

samsung2

Завдяки такому рішенню саме смартфон стає «центром керування. польотами»: всі необхідні відомості осідають у його пам`яті. Крім того, завантажена на смартфон додаток використовується для обробки та аналізу всіх даних, які ви активно генеруєте під час бігу, ходьби та навіть плавання.

lg1

ФІТНЕС-браслетів на світовому ринку безліч. Більшість випускається абсолютно невідомими у нас компаніями (Polar, Scosche, FitBit), є рішення, випущені під брендами adidas і Nike, а також збалансовані і дуже функціональні пристрої від лідерів світової ІТ-індустрії. До останніх можна віднести моделі Samsung Gear Fit, Sony SmartBand SWR10 та LG Lifeband Touch.

У мережі магазинів MOYO вже є фітнес-браслет SAMSUNG Galaxy Gear2 Fit.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини