Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Gazer F121: мініатюрний Full HD відеореєстратор

Дата публікації: 17.02.2014 00:00
Дата оновлення: 27.05.2024 10:45

Одна з головних особливостей реєстратора – компактний розмір, всього 69х43х24 мм, що дозволяє йому залишатися максимально непомітним у салоні авто.

Кріплення Gazer F121 в салоні авто може виконуватися двома способами: за допомогою вакуумної присоски або на 3М скотчі. Інноваційний поворотний кронштейн дозволяє легко і просто регулювати положення реєстратора та за лічені секунди змінювати напрямок знімання.

Відеореєстратор здійснює відеозапис у роздільній Здатності FULL HD (1920X1080) із ЧАСТОТОЮ 30 кадрів за Секунду. Використання шестишарової скляної лінзи в об`єктиві забезпечує чітке зображення з високим рівнем деталізації в будь-який час, а завдяки ширококутному об`єктиву відеокамери 160° досягається максимальна інформативність відео.
gazer
Знятий матеріал можна переглянути як на вбудованому 1,5-дюймовому дисплеї, так і на цифровому моніторі, телевізорі або домашньому кінотеатрй під час підключення через HDMI.

Особливість відеореєстратора Gazer F121 – наявність вбудованої пам`яті 512 МБ з функцією копіювання відеороликів з картки пам`яті в пам`ять реєстратора та навпаки. Для того щоб відеозапис вевся безперервно, передбачена функція циклічного запису: при заповненні пам`яті, реєстратор автоматично знаходить ранній записаний відеофрагмент, і на його місце зберігає новий відеоролик. Тривалість пауз між роликами не перевищує 0,1 секунди. Захист від перезапису у разі аварії забезпечує вбудований G-сенсор.

Стандартна комплектація Gazer F121 включає автомобільний блок живлення зі спеціальним фільтром для придушення шумів у бортовій електромережі автомобіля. Також в комплектацію входить фірмова карта пам`яті Gazer microSDHC на 8 ГБ, USB кабель, посібник користувача з гарантійним талоном, копія сертифікату УкрСЕПРО та дві наліпки «Ведеться відео» для дотримання всіх правил законності відеознімання.

Відразу після придбання відеореєстратор Gazer F121 повністю готовий до роботи. Новинка вже чекає на своїх власників у магазинах мережі MOYO.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини