Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ігрова консоль iconBIT xFire 550DV: старі добрі ігри на новий лад

Дата публікації: 13.06.2012 11:10
Дата оновлення: 29.05.2024 17:57

Портативна ігрова консоль iconBIT xFire 550DV дозволяє емулювати ігрові автомати CP System, Neo-Geo, стаціонарні консолі Nintendo Entertainment System та Sega Mega Drive, а також портативну систему Game Boy Advance. Маріо, Сонік та інші персонажі, разом із якими ви провели дитинство, знову будуть із вами. Але цього разу не доведеться підключати до телевізора громіздку приставку – достатньо дістати маленький гаджет із кишені.

Зовнішність консолі традиційна для кишенькових приставок: у центрі розташовується 5-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 800х480, а по сторонах його обрамляють кнопки і джойстіки. Екран відмінно підходить не тільки для ігор, а й для перегляду фільмів та зображень. Яскравий, широкий і дуже реалістичний – з ним очі ніколи не втомляться.

В основі пристрою лежить мультимедійний процесор Allwinner F13, що працює на ЧАСТОТІ 700 МГЦ.Графічний процесор підтримує будь-які ігрові новинки (зокрема і 3D). головному меню IconBIT XFire 550DV є 12 ігор, але на самій приставці вже записані різні ігри – загалом їх кілька сотень. Серед усього різноманіття можна знайти гру на свій смак.

За сумісництвом пристрій являє собою Full HD мультимедіа плеєр, з яким не доведеться нудьгувати. У будь-який момент можна послухати музику або подивитися зображення та фільми у Full HD якості. Девайс підтримує формати avi, divx, mp4, mkv, wmv, mpg, mpeg, dat, vob, m2ts, mts, ts, tp, mov, flv, mp3, wav, aac, wma, ogg, ac3, dts, flac, ape , jpeg, gif, bmp та png. До того вміє відкривати електронні книги у розширеннях txt, tts, pdf та epub.

Консоль iconBIT xFire 550DV обладнана 5 Мп камерою – завжди можна сфотографувати яскраві моменти з життя. До того камера підтримує зйомка відео у форматі HD (720p). Всі дані зберігаються на вбудованій пам`яті 4 ГБ, але при необхідності можна використовувати карту microSDHC об`ємом до 32 ГБ.

Портативна ігрова консоль iconBIT xFire 550DV стане чудовим подарунком для геймера будь-якого віку. Поспішайте, новинка вже надійшла у продаж до магазинів мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини