Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Іграшки Super Wings — малюкам на вибір 24 персонажі головних героїв, серій фігурок та ігрових наборів

Дата публікації: 11.06.2024 10:50
Дата оновлення: 11.06.2024 10:50

Іграшкові герої з навчального мультсеріалу Super Wings — найкращі помічники для діточок, які обожнюють пригоди. Барвисті літаки з інтерактивними можливостями легко пересуваються і трансформуються. 

Іграшки-літачки Super Wings

З ними можна запросто відтворювати моменти з улюбленого мультсеріалу. Вони чудово розвивають моторику рук, пам'ять. Знайомлять малюків із різними формами та кольорами. 

Особливості іграшок Super Wings

Відважні літачки з анімованого серіалу «Супер Крила», що вийшов на екрани у 2013 році, популярні в усьому світі. Асортимент деталізованих іграшок Super Wings досить широкий, умовно його можна поділити на кілька категорій:

  1. Набори. Складаються з героїв мультфільму та додаткових елементів, які розширюють ігрові можливості. 
  2. Трансформери. Категорія допитливих літаків, здатних змінювати свою форму. Всього лише кілька простих рухів, і літачок перетворюється на робота. Трансформери світяться і створюють звуки. 
  3. Інерційні. Серія відважних героїв Super Wings для дітей від 3 років. Інерційні моделі легко «оживають» і можуть пересуватися по прямій на невелику відстань. Для цього потрібно трохи натиснути на фігурку і провести колесами назад, а потім відпустити.

Іграшки Super Wings абсолютно безпечні для дитини. Вони винятково із сертифікованих гіпоалергенних матеріалів, стійких до зношування. 

Головні герої Super Wings

Іграшкові персонажі Super Wings — це веселі та відважні герої, у кожного з них унікальні риси.

Джетт

Реактивний літак червоно-білого кольору, наповнений неймовірною енергією, літає по всьому світу. Упевнений у собі та дуже швидкий герой доставляє дітям довгоочікувані згортки. Легко справляється з поставленими завданнями, а за необхідності кличе на допомогу своїх друзів.

Донні

Умілий і сильний герой жовто-блакитного кольору, який займається виробництвом і ремонтом речей. Свою роботу виконує за допомогою набору інструментів. А ще Донні — надійний друг. Він приходить до своїх друзів, які опинилися в складних ситуаціях. 

Астра

Справжній експерт зі складних місій у позаземному просторі. Космічний герой у біло-блакитному забарвленні може жити на Землі та в космосі. У нього глибокі наукові пізнання про все земне. У Астри є брат-близнюк, ось тільки замість блакитного кольору його деталі пофарбовані в яскраво-червоний. 

Астра Super Wings

Пол

Відважний поліційний літачок, який охороняє аеропорт. Вміє керувати дорожнім рухом, уважний і допитливий. Допомагає своїм друзям у роботі та стає детективом коли буде потрібно. 

Пізнавальна стаття: Як зробити слайм у домашніх умовах: 7 рецептів

Діззі

Справжній герой-рятувальник. Це вертольотик рожево-білого кольору з аварійним обладнанням. Діззі приходить на допомогу людям, які опинилися в складній ситуації.

Діззі Super Wings

Бакі

Крихітний, але такий сміливий! Жовтий герой із суперздатністю — легко зменшується сам і вміє зменшувати предмети навколо. А ще Бакі розмовляє з тваринами та комахами.

 Баки Super Wings

Кристал

Енергійна героїня мультфільму з різними здібностями. Вміє літати в негоду, вирішуючи найскладніші завдання навіть за сильного вітру. Перебуваючи на землі, легко пересувається по снігу і льоду, проявляючи здібності лижниці й фігуристки.

Кристал Super Wings

Серії фігурок Super Wings

Деталізовані моделі іграшкових літаків Super Wings представлені в декількох серіях, кожна з яких зі своїми особливостями. 

Серія Mini Flyers

Мініатюрні фігурки-сюрпризи, продаються в упаковках. Через щільний поліетилен не видно вмісту. Купуючи Mini Flyers Season 3, малюка справді чекає сюрприз, адже він не знає, який саме літачок йому попадеться. Разом з іграшкою в комплекті йде тематична наклейка. 

серія Mini Flyers Super Wings

Серія Transform-a-Bots

Модельки-трансформери заввишки 5 см із літачків перетворюються на роботів. Їхні переваги полягають у трьох аспектах:

  1. Компактність: легко поміщаються в долоні, зручно брати з собою на прогулянку.
  2. Рухливість: кожна фігурка з обертовими колесами.
  3. Розвивальні якості: з такими іграшками дитині простіше вивчити кольори та форми.

серія Transform-a-Bots Super Wings

У серію входять енергійні герої Super Wings: Кристал, Донні, Джет-будівельник і Джет-поліцейський. 

Читайте: Що подарувати на святого Миколая: ТОП 6 ідей

Серія Transforming-Supercharge

Придумувати завдання для літачків із цієї серії набагато цікавіше і простіше, висота іграшок — 12,5 см. Кожна модель перетворюється з літака на робота за 10 кроків. 

До серії Transforming-Supercharge входять літачки Джетт, Астра, Бакі, Кристал. Зібравши повний комплект, вдасться відтворювати улюблені сюжети з мультсеріалу та вигадувати для героїв цікаві завдання, з якими вони напевно впораються. 

Серія Mission Teams

З іграшками Mission Teams цікаво та захопливо розігрувати незабутні подорожі. До серії входять два тематичні ігрові набори: 

Назва
Комплектація 
Mission Teams Astra's Moon Rover
  • Фігурка Астри,
  • місячний автомобіль
Mission Teams Donnie's Driller
  • Фігурка Донні,
  • бурильний автомобіль

Машинки з цих наборів з колесами, що обертаються. Фігурки перетворюються на роботів, якщо зробити з ними три рухи. 

серія Mission Teams Super Wings

Серія Dulexe Transforming-Supercharged

Великі ігрові фігурки-трансформери Super Wings зі світловими та звуковими ефектами. Особливості іграшок із цієї серії:

  • Висота — 15,5 см,
  • рухливі деталі,
  • трансформація з літака в робота.

Звукові та світлові ефекти створюються за допомогою батарейок, які йдуть у комплекті. 

Серія Small Blocks 2 in 1

Іграшки-трансформери з безліччю рухомих елементів. Їх по праву називають конструкторами, адже дитина може з легкістю створювати робота або транспортний засіб, щоразу змінюючи форму моделі. 

Ігрові набори Super Wings

Герої, які входять в ігрові набори, приходять на допомогу в будь-яку хвилину. Грати з ними одне задоволення.

Набір Supercharge Articulated Action Vehicle Jett

У комплекті фігурка Джетта з рухомими частинами. Також у наборі машинка з обертовими колесами, знімним бампером і турбодвигуном. 

Малюкам: Конструктори fischertechnik — 9 наборів для дітей віком від 5 років

Набір Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie

Відважний Донні разом зі своїм транспортом прийдуть на допомогу в будь-яку хвилину. Рухомі частини фігурки, колеса машинки, що обертаються, і знімна бурова установка — передбачено все, щоб грати було цікаво. 

набір Supercharge Articulated Action Vehicle Donnie

Набір Super Wings Transforming Vehicles Jett

Любитель подорожей Джетт зі своїм автомобілем доставляють посилки по всьому світу. Фігурка героя легко поміщається в транспорт, який у три рухи перетворюється на робота.

набір Super Wings Transforming Vehicles Jett 

Набір Transforming Vehicles Donnie

Донні — справжній професіонал у сфері інженерії. У нього свій транспорт. Фігурка літачка встановлюється в автомобіль. За потреби разом із машиною перетворюється на робота. 

Набір Transforming Vehicles Jerome

Природжений артист і відважний каскадер — Джером. Йде в комплекті зі своїм автомобілем. Машинка може трансформуватися в робота. 

Набір Transforming Vehicles Astra

Астра живе у відкритому космосі. У наборі є машинка, яка стане роботом на першу вимогу.

На замітку: Як зробити машину з Лего: інструкція до 4 моделей

Набір Transforming Vehicles Paul

Пол — відповідальний поліціянт із добрим серцем. Він завжди приходить на допомогу. У комплекті йде фігурка літачка й автомобіль-трансформер. Встановивши героя в машинку і виконавши кілька рухів, вийде зробити іграшкового робота-поліцейського. 

набір Transforming Vehicles Paul

Набір Jett's Takeoff Tower

Набірчик укомплектований фігуркою Джетт і літаком-трансформером. Останній одним натисканням кнопки перетворюється на аеропорт. Це вражає, особливо тих, хто за характером дослідник. До того ж шанувальник мультсеріалу. 

Набір Galaxy Wings

Експериментальна база приваблює світловим та звуковим супроводом. У комплекті фігурка Астри, дослідницька машинка, телескоп і 2 антени. Для іграшки необхідні батарейки 3 хААА, які потрібно купувати окремо.

набір Galaxy Wings

Набір Air Moving Base

Ігровий набір із фігуркою Джетта і рухомим літаком гуде і світиться. У літачка поворотні деталі та відкидний місток. У ньому є трап для запуску інших трансформерів, тому з ним цікаво грати разом із друзями. 

набір Air Moving Base

Набір Super Wings 2 in 1 Police Patroller

Ігровий комплект для захисту і патрулювання. У ньому трансформер Джетт і літак 2 в 1 з обертовими лопатями. Від літального апарата легко від'єднується патрульна машина, яка стріляє ракетами. 

Незалежно від обраної фігурки або набору Super Wings, дитина гарантовано отримує якісну іграшку з тривалим терміном служби. До того ж товари з цієї серії допомагають у створенні захопливих ігор, розвивають дрібну моторику, пам'ять, увагу та фантазію.

До слова: Як правильно вибрати машинку на радіокеруванні: яка краща з 7-ми варіантів

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини