Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ігри CoComelon — 14 варіантів розважити дитину забируще та корисно

Дата публікації: 28.06.2024 12:05
Дата оновлення: 28.06.2024 12:24

Ігровий світ CoComelon сповнений цікавих персонажів. Дорослі, діти та тварини оживлені за допомогою анімації. Взаємодіючи з ними, дворічний чи трирічний малюк вивчає абетку, рахунок, кольори веселки. А також вчитися говорити, слухаючи пісеньки та віршики. Він може помацати, відчути іграшку на дотик і навіть керувати нею.

Оригінальні іграшки CoComelon — копії героїв з мультсеріалів та гарні «вчителі». Вони допомагають дитині розвиватися з інтересом, без тиску батьків. 

Ігрова фігурка із сюрпризом CoComelon

Створена за мотивами популярного ролика з YouTube. З нею цікавий чомучка може не тільки збирати колекцію, а й взаємодіяти з улюбленими персонажами — Джей-Джеєм, братом Том-Томом, сестричкою Йо-Йо та їхніми друзями. 

 Ігрова фігурка-сюрприз CoComelon 1 Figure Pack 1

Така іграшка сприяє вивченню цифр, якщо збирати колекцію з окремих частинок та створювати різноколірну гусеницю. У комплекті: ігрова фігурка, аксесуар, бокс із пластику,

У серію CoComelon 1 Figure Pack 1 входять 14 фігурок та 14 аксесуарів до них. Кожна іграшка в окремому кольоровому боксі. Дізнатися наперед, що у коробці, не можна. Ефект сюрпризу викликає інтерес у дитини. Йому не терпиться якнайшвидше розкрити бокс і дізнатися, що всередині.

Машинки CoComelon Mini Vehicles

У цій колекції різноколірні машинки — пожежна, магазин морозива, сміттєвоз, шкільний автобус, підводний човен, літак, машинка у вигляді кавуна. Всі вироби з якісного пластику з чітким промальовуванням деталей. 

 Машинка CoComelon Mini Vehicles Fire Truck Пожежна машина

Розміри — 10х6х8 см, колеса — рухливі. Краї іграшок закруглені, корпус цілісний, травмуватись неможливо. Немає дрібних деталей.

Набір для гри CoComelon Medium Playset Pop N’Play House

Основою цього ігрового комплекту — будиночок Джей-Джея. Він розкривається, треба лише трохи потягнути за ручку. Усередині три кімнати, де потрібно розставити меблі. І куди ж без домашнього улюбленця?!

Ігровий набір CoComelon Medium Playset Pop n' Play House

У комплекті будиночок, 2 ігрові фігурки, 5 аксесуарів. Іграшка з екологічно чистого пластику без гострих кутів.

Інтерактивна іграшка CoComelon «Музичний телефон»

У цій інтерактивній іграшці є все необхідне для розвитку та вивчення навколишнього світу: 

  • Світлові ефекти, звуки; 
  • мелодії та поширені фрази англійською мовою. 

З її допомогою малюк може вивчати букви, цифри, форми, кольори, почуття, погоду та багато іншого. Телефон працює від трьох батарей LR44.

CoComelon Feature Roleplay Musical Cell Phone Музичний телефон

Ігровий комплект CoComelon Lunchbox

Якщо забурчало в животику, час відкривати свій ланч бокс та перекусити. У складі цього набору все необхідне, щоб дитина навчилася їсти самостійно: складна таця, виделка, ложка, продукти, картка.

CoComelon Lunchbox Playset Ланч-бокс

В ігровому варіанті дошкільник вивчає форми та кольори, а також дізнається про різні харчі. В наборі іграшковий тост з яйцем і яблуком. У ході гри дитина зможе навчитися складати тости за формами. Всі предмети вміщуються в іграшковий ланч-бокс.

Плюшева книга з музичними ефектами CoComelon

А коли настала пора спокійного проведення часу, варто відкрити м'яку книгу з плюшу. Вона приємна на дотик, із яскравими картинками, видає звуки. 

CoComelon Feature Roleplay Музична плюшева книга

До уваги дітлахів представлено 5 віршів та популярні дитячі мелодії. Крім того, у комплект із книжкою входить персонаж Джей-Джей, якого можна вкладати у кишені на сторінках книги. Озвучена англійською. Для роботи іграшки потрібно дві батареї CR2032.

До слова: SMART KOALA представляє: 10 книг та наборів для допитливих малюків

Набір для гри CoComelon Mitsing Doctor’s Case

У кого з нас у дитинстві не було лікарні? Це популярна іграшка, яку у своїй серії створив бренд CoComelon. Інтерактивний набір відтворює популярну пісню «Doctor Checkup» і 9 реалістичних звуків. Завдяки цьому діти під час гри можуть чути серцебиття, використовуючи стетоскоп. Також у маленького педіатра з'явиться можливість виміряти пацієнтові температуру градусником. Цей інструмент може змінювати колір із червоного на зелений за високих показників.

CoComelon Feature Roleplay Музичний кейс лікаря

І, звичайно ж, ін'єкції! У комплекті симпатичний шприц, яким юний лікар зможе зробити щеплення своїм пацієнтам. Всі інструменти складені в кольоровий кейс із брендовим логотипом CoComelon. Іграшка озвучена англійською мовою та рекомендована дітям з 2-річного віку.

Набір для гри CoComelon Feature Vehicle «Трактор»

С трактором від CoComelon можна влаштувати вдома справжню музичну ферму. За кермом машинки всіма улюблений малюк Джей-Джей, а з ним точно не скучиш. Крім того, в авто можна посадити будь-яку іншу фігурку CoComelon розміром до 6 см. При натисканні на ґрати трактора відтворюється пісенька «Старий Макдональд» в англійському виконанні. В складі ігрового набору трактор, персонаж Джей-Джей, 2 тестові батареї ААА.

CoComelon Feature Vehicle Трактор зі звуком

Пізнавальна стаття: Ляльки Our Generation — 8 іграшок зі своїми історіями та аксесуарами

Ігровий набір CoComelon Feature Vehicle «Жовтий шкільний автобус»

Мати у своєму автопарку копію шкільного автобуса — мрія будь-якого хлопчика. Іграшка музична, відтворює пісню «The Wheels on the Bus» та кілька інших звуків у тему. Для активації мелодії потрібно натиснути на ґрати.

CoComelon Feature Vehicle Жовтий Шкільний Автобус зі звуком

До автобуса додається фігурка Джей Джея. Також в машинці можна посадити решту друзів зі світу CoComelon. Яскравий дизайн та зручне управління зробить шкільний автобус улюбленою розвагою малюка. 

Комплект для гри CoComelon Deluxe Vehicle «Сімейний автомобіль»

Збираючись у подорож всією сім'єю, варто підготувати також малюка до тривалої поїздки. Базові поняття про те, як відбувається подорож, допоможе усвідомити сімейне авто від CoComelon. Барвиста машинка з характерними звуками — гудком і ревом двигуна. Не обійтися без Джей-Джея.

 CoComelon Deluxe Vehicle Family Fun Car Vehicle світло та звук

Ігровий набір CoComelon Large Doll Dress Up JJ

Можна урізноманітнити дозвілля дитини, якщо подарувати їй ляльку Джей-Джей. Окрім одягу на пупсі, в комплекті змінний комбінезон блакитного кольору. Маля може перевдягати ляльку, освоюючи потрібні навички. Джей-Джей універсальний — його можна відправити на прогулянку, відвести до школи чи укласти спати. Ця іграшка корисна для дитячої уяви. Вигадуючи всілякі сюжети, малюк навчається думати, планувати й робити висновки.

CoComelon Large Doll Dress Up JJ Одягни Джей Джея з аксесуарами

  1. Розмір ляльки — 23 см;
  2. у комплекті — лялечка, взуття та два види одягу.

Читайте: Як вибрати дитяче автокрісло — 5 основних груп автокрісел для дитини

Гра CoComelon Feature Vehicle Deluxe Transformning Fire Truck

Пожежна машинка-трансформер складається із трьох рівнів. У ній підсвічування, звукові ефекти, висувні сходи.

Пожежна машина-трансформер CoComelon Feature Vehicle Deluxe

З таким комплектом пожежники Джей-Джей та Ніна швидко погасять пожежу. Радіостанція дозволяє викликати пожежного песика. Після того, як вогонь загашено, можна почути відомі пісеньки «Jobs & Career Song» та «Helping Song». У такій грі діти починають краще розуміти, як поводитися з вогнем та як правильно погасити пожежу.

М'який пупс CoComelon Roto Plush Bedtime JJ

М'яка іграшка в блакитному комбінезоні схиляє до гри. З нею приємно засинати. На животі Джей Джея кнопка, при натисканні на яку відтворюються реалістичні звуки та фрази. Також іграшка оснащена мелодією «Так, так, настав час спати». Виріб виготовлений з м'якого плюшу, він дуже приємний на дотик. Його рекомендовано дітям від 18 місяців.

CoComelon Roto Plush Bedtime JJ Doll Джей Джей зі звуком

Варто знати: Як стерилізувати дитячі пляшечки: 3 мега надійних способів

Ігровий набір CoComelon Deluxe Family House Playset «Сімейний будиночок»

Тепер у малюка з'являється можливість керувати не лише Джей Джеєм, а і його мамою. У складі комплекту розкладний будиночок із двох половин. Усередині — 4 кімнати з меблями. Пупсик має горщик у вигляді дитячої акули. Коли настане час сну, крихту можна укласти в затишне ліжечко.

 Ігровий набір CoComelon Deluxe Family House 

При натисканні на килимок чути потішні звуки, улюблені пісні та популярні фрази. До будиночка додається лист з діями — він допомагає малюкові вивчити інтер'єр. Ігровий набір озвучено англійською мовою. 

Інтерактивні іграшки CoComelon — це чудовий спосіб допомогти дитині краще пізнавати навколишній світ. 3D-анімація додає ігровому процесу реалістичності. Крім того, дітям корисно грати з ними з низки причин, описаних у таблиці:

Мотивація
Наслідок
Освітня цінність У наборах навчальні елементи: алфавіт, цифри, кольори та форми. Це стимулює когнітивний розвиток, покращує пам'ять та здатність до навчання
Розвиток мовних навичок

Пісні та рими допомагають покращувати лексику та фразеологічні навички. 

Іграшки, які співають та розмовляють, можуть стимулювати до повторення слів і фраз, покращуючи мовні здібності

Сенсорний розвиток Різні текстури, звуки та світлові ефекти стимулюють зорове, слухове та тактильне сприйняття 
Соціальні навички

Іграшки часто заохочують гру удвох чи групою.

Діти навчаються ділитися, взаємодіяти з іншими та розвивати емпатію

Емоційний розвиток

Через історії та персонажів CoComelon малюки вчаться висловлювати свої почуття та керувати емоціями. 

Іграшки можуть втішати та давати почуття безпеки, особливо у стресових ситуаціях

Фізичний розвиток Будівництво чи сортування допомагають покращити дрібну моторику
Безпека та довговічність Виготовляються із нетоксичних матеріалів. Міцні

Діти раннього віку можуть отримувати нові знання, розвивати уяву у цікавий спосіб. CoComelon допомагають малюкові вирости у творчу та всебічно розвинену особистість через гру.

На замітку: Дитячий посуд: як вибрати — 4 ключові параметри на допомогу

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини