Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Інноваційні аксесуари Logitech для пристроїв Apple

Дата публікації: 25.10.2012 00:00
Дата оновлення: 25.10.2012 00:00

Власникам планшетів Apple пропонується Logitech Joystick – ігровий контролер у вигляді джойстика для точного керування за допомогою великого пальця, який можна використовувати практично в будь-яких іграх, які підтримуються екранний джойстик або маніпулятор D-pad. З даними аксесуаром більше не доведеться втрачати очки або навіть програвати всю сутичку через те, що палець випадково вийшов за межі області керування.

Джойстик кріпиться до iPad за допомогою присосок, які легко встановлюються і легко знімаються. Гвинтова пружина автоматично повертає джойстик в центральне положення. А якщо маніпулятор не використовується, його можна просто упакувати в доданий чохол для перенесення.

Як зробити досконалий iPad ще більш досконалим? Забезпечте йому стильну захист за допомогою надтонких футлярів з бездротовою Bluetooth-клавіатурою – Logitech Solar Keyboard Folio і Logitech Ultrathin Keyboard Cover.


Стильна надтонка захист екрану, приємна на дотик і чудова на вигляд, прекрасно доповнить ваш iPad. Аксесуари так ідеально підходять для планшета, що навряд чи можна уявити їх окремо.


Зовнішня клавіатура не тільки звільняє місце на екрані iPad, але і дозволяє працювати значно швидше завдяки використанню спеціальних сполучень клавіш для найбільш часто використовуваних команд, таких як копіювання, вставка, скасування і багато інших.


Не втрачайте ні хвилини в ділових поїздках. Функція миттєвого увімкнення/відключення дозволяє автоматично вивести iPad із сплячого режиму при відкритті кришки і перевести його в сплячий режим при її закритті.

Більш того, живлення клавіатури Logitech Solar Keyboard Folio здійснюється від сонячної батареї – на вулиці і в приміщенні, навіть в умовах низької освітленості і штучного світла. Повного заряду акумулятора повинно вистачити на два роки роботи клавіатури – навіть у повній темряві. Модель Logitech Ultrathin Keyboard Cover отримує заряд через USB-кабель. При повній зарядці термін служби батареї становить до 6 місяців.


Клавіатури Logitech Solar Keyboard Folio і Logitech Ultrathin Keyboard Cover надійно кріпляться до iPad за допомогою зручного магнітного кріплення. При поєднанні з магнітами, вбудованими в корпус iPad, вони нерозривно з'єднаються.

Не менш цікавий девайс – бездротова клавіатура Logitech Wireless Solar Keyboard K760 для Mac, iPad або iPhone. Вона також харчується від будь-якого джерела світла – на вулиці, в приміщенні і навіть в умовах слабкого або штучного освітлення. А повного заряду її акумулятора вистачить для роботи до трьох місяців навіть без джерел світла.

Аксесуар відмінно підходить для комп'ютера Mac завдяки знайомої розкладці клавіатури з усіма звичними клавішами: Command, Brightness, Eject і іншими. Тонка конструкція в мінімалістичному стилі дозволяє не розлучатися з пристроєм, куди б ви не відправилися з вашим улюбленим Mac, iPad або iPhone.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини