Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

iPhone 8: 3 важливі зміни

Дата публікації: 09.08.2017 10:40
Дата оновлення: 22.05.2024 16:57

Десятиліття випуску iPhone яблучна компанія планує відзначити із розмахом. Окрім гучного святкування дати, віха ознаменується значним редизайном смартфона – він запланований на поточний рік. І хоча новий пристрій не буде доступний широкому колу споживачів аж до Різдва, він уже наробив галасу.

iPhone 8 новый дизайн

Ходять чутки, що новий iPhone 8 забезпечать корпусом зі скла, дисплеєм OLED із зображенням від краю до краю. Передбачається, девайс харчуватиметься від підзарядки на відстані. Ми готуємось до роботи спритного процесора A11.

Але це ще не все. Apple підготувала 3 кардинальні зміни, які змусять "яблучних" шанувальників по-іншому поглянути на улюблений пристрій:

1. Більше не буде кнопки Home.
2. TouchID замінять іншою технологією.
3. Розміри нового пристрої будуть іншими.

Читайте також: Новини від Apple – нова продукція RED та інші новинки

У iPhone 8 не буде кнопки Home?


Підозра про те, що розробники таки наважилися прибрати з новинки кнопку, зародилася відтоді, як у мережу проникли перші натяки на революційні зміни. Але шанувальники "яблучної" продукції та всілякі технологічні гіки досі продовжують судомно шукати підтвердження тому, що улюблена всіма кнопка нас покинула.

На початку серпня в мережі нібито ненароком з`явився код нової колонки HomePod, яка сама по собі особливого інтересу у широкої публіки не викликала. Але фанати Apple розібрали його на молекули в пошуках хоч якоїсь згадки iPhone 8. І вони його знайшли! "Цього разу вже абсолютно точне" підтвердження того, що "Home" з нами більше не буде:

код HomePod

Не питайте, чому хтось вирішив, що прошивка стовпчика щось розповість про телефон. Цікаво, скільки ще «підтверджень» ми побачимо напередодні запуску? Кнопка має зникнути лише фізично. Віртуально вона також буде перебувати у пристрої та виконувати свої функції та стане зникати, коли не буде потрібна.

Вам сподобається: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

iPhone може втратити TouchID


iPhone 8 без Touch ID

Так, як кнопку «Home» приберуть, то і звичного нам Touch ID, ШВИДШЕ за все, позбудуться. Про це теж говорять із самого початку. І це передбачувана зміна особливо турбує шанувальників iPhone: його альтернативою стане функція розпізнавання облич під однойменною назвою Face ID. Apple ще доведеться довести, що нововведення буде таким самим швидким, зручним і безпечним, як улюблений всіма Touch ID. Особливо в таких умовах, як надто тьмяне світло, надто яскраве світло, або коли користувачі надягають сонцезахисні окуляри. Йому доведеться потягатися з Samsung Galaxy S8, якого вже охрестили конкурентом новинки, що ще не вийшла.

Очікується, що iPhone 8, як і iPhone 7, буде стійким до води, отримає покращений рівень опору IP68. Він, як і раніше, витримає дощ, бризки та занурення у воду (на 30 хвилин). Покращена водостійкість, швидше за все, поширюватиметься на iPhone 2017 року.

Читайте також: WWDC 2017: Apple показала новий iPad Pro з великим екраном

Чи зміниться розміри нового восьмого iPhone? Розкриваємо карти


З дизайном від краю до краю вісімка складе конкуренцію за розміром 4,7-дюймовий iPhone, але з розміром дисплея – 5,5-дюймовий iPhone. Чутки припускають, що в ньому буде 5,8-дюймовий дисплей з 5,15 дюймами корисної області, інші призначені для віртуальних кнопок, які замінять існуючу кнопку «Home». Apple вже офіційно підтвердила інформацію про розміри нового пристрою 143,59 х 70,94 х 7,57 мм.

iPhone 8 новый размер 

Ми очікуємо на старт продажу восьмого iPhone разом з тандемом оновлених Iphone 7S,iPhone 7s Plus.

Навіть після смерті гуру і засновника, корпорація Apple продовжує розбурхувати уми фанатів і хейтерів своєї продукції по всьому світу, змушуючи стрічки новин вибухати повідомленнями та вивчати під мікроскопом кожне нове зміни. Поки ми із завмиранням серця відслідковуємо кожну новину, корпорація продає свої телефони та інші девайси в божевільних об`ємах: згідно з останнім звіту, за 10 років на її рахунку 1200000000 проданих телефонів. Так-так, понад 1,2 мільярда.

Багато хто вже навіть встиг зробити відеоогляд пристрою, який ще в очі не бачили.

Коментарі
Залиште коментар