Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL Clip 3: огляд зовнішнього вигляду і 7 параметрів

Дата публікації: 14.05.2021 10:20
Дата оновлення: 23.05.2024 14:12

«Кліп» —  колонка пристебнута до сумки, «клац» —  знову в руках. «ДжіБіЕль» не втомлюється радувати користувачів ультракомпактними та мегапрактичними гаджетами. Clip 3 прийшла на зміну другої версії музичних девайсів з карабіном.

Портативная колонка JBL Clip 3

Чим порадує це оновлення лінійки, можна дізнатися з огляду зовнішнього вигляду і внутрішніх параметрів JBL Clip 3. 

 

 

Ще новинка: Огляд jbl charge 4, або 4 особливих Alter Ego пристрої

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Концептуально пристрій не поміняв форму, як і попередній «Кліп 2», постає у вигляді круглої «шайби». Зміни в зовнішніх обрисах торкнулися окремих деталей. 

Зокрема, карабін у верхній частині девайса. Тепер він став невіддільною частиною самої колонки та набув більш округлих, плавних обрисів. Карабін оперізує гаджет по периметру і додатково грає роль захисного бампера. Верхня внутрішня частина застібки прогумована, що дозволяє надійно прикріпляти девайс до рюкзака, сумочки, на пояс, чи до іншого відповідного місця. Обидві руки залишаються вільними, можна займатися будь-якими справами, включивши музику під настрій.

 

 Внешний вид колонки JBL Clip 3

Кнопочки управління винесені на лицьову частину портативного девайса, виконану з міцної тканої матерії. Збільшувати або прикручувати гучність, ставити трек на паузу / відповідати на дзвінок можна прямо з передньої панелі. 

Нижню лицьову частину колонки як і раніше прикрашає фірмове яскраво-помаранчеве лого з трьох букв і знака оклику.  

Кнопки увімкнення й активації «Блютуз» залишилися збоку. Про те, що Clip 3 готова до роботи, юзера проінформує індикатор, що засвітився під карабіном, і звуковий сигнал.  

Від дроту jack в цій колонці вирішили відмовитися. Тепер на нижній межі є спеціальний відсік, де знаходиться: 

  • аудіовхід для підключення стороннього кабелю 3,5 мм і з'єднання з колонкою смарта, іншого гаджета для прослуховування музики; 
  • порт для зарядки мікро ЮСБ (шнур є в комплекті).  

Задня сторона музичного пристосування функціональними частинами необтяжена. Єдине: тут тепер розмістився елемент декору —  великий «!» на рифленому кружечку. Вся тильна сторона прогумована і не буде ковзати по поверхні, якщо девайс покласти на стіл, поличку та ін. 

Нова «ДжіБіЕль» засвітилася на полицях магазинів в 10 різних кольорах: від класики black до приглушеного пильно-рожевого і модного гірчично-жовтого. За габаритами пристрій дуже компактний: 13,7 x 9,7 x 4,6 см. Вага —  всього 220 г.

 


Актуальний рейтинг: ТОП-6 найкращих портативних колонок JBL

Батарея та автономність

В огляді бездротової колонки JBL Clip 3, припустимо в кольорі Gray, не обійтися без з'ясування її автономності. Від місткості, встановленої всередині батареї, залежить, як довго можна слухати музику і не думати про підзарядку гаджета. 
 
Clip 3 оснастили акумулятором на 1000 мАг. Для повної підзарядки девайса тепер знадобиться близько трьох годин. Зате по автономності колонка у два рази перевищила GO 2: 10 годин замість 5. 

 

 Как заряжать колонку JBL Clip 3

Виробник попереджає, що час роботи без підзарядки може бути зменшено / збільшено в залежності від гучності та типу музики, що грає.  

Заряджати третій Clip можна, скориставшись юсбішним проводом з адаптером, підключеним в розетку або від USB-роз'єму комп'ютера. 

 

Поради користувачам: 2 ефективних способи, як правильно заряджати портативну колонку

Звук

В JBL Clip 3 цілком пристойні характеристики звучання:

Установки
Значення
Кількість динаміків 1 шт.
Діаметр динаміка 40 мм
Співвідношення сигнал/шум > 80 дБ
Кордон низьких частот 120 Гц
Верхня межа діапазону 20 кГц

У порівнянні з попередньою, другою моделлю, зелена та інші Clip 3 додали в потужності на 10% (3 і 3,3 Вт відповідно). Цілком можна прокачати домашню або пляжну вечірку. 
 
Звук більш ніж хороший, дуже насичений і чистий. Басів відчутно додалося, а об'ємність звучання стала на тверду «п'ятірку». Навіть якщо врубати треки на повну, ніяких спотворень і хрипів не буде. 

 

Функціонал

Все найголовніше в «Кліп 3» відтінку Sand, та й інших, є: 

  1. Bluetooth версії 4.1. Крім стандартного проводового підключення, колонка підтримує зв'язок з іншими девайсами без шнурів. Конектиться з гаджетами моментально, передача через «Блютуз» стабільна. 
  2. Спікерфон. Натиснувши на трикутничок на лицьовій панелі, можна відповісти на вхідний дзвінок і, завдяки вбудованому мікрофону з шумо- та ехопоглинанням, поспілкуватися по гучному зв'язку.

 Подключение к JBL Clip 3 по Bluetooth

На колонці розміщений стандартний набір клавіш: «+» і «-» для роботи зі звуком, «трикутник» для паузи та відтворення, відповіді на дзвінок. Трохи втоплені в корпус, круглі кнопки збоку знадобляться для вкл. / викл. пристрою і «Блютуз». 

 

Якщо потрібно заощадити: Рейтинг бюджетних портативних колонок до 1500 грн: 10 найкращих

Ціна і якість

На українському ринку вартість колонки варіюється від 1200 до 1800 грн. Досить бюджетно, як для гарної мініатюрної акустики. 
 
Що стосується якості, то судіть самі. Зовнішня оболонка JBL Clip 3 Red захищена від впливу вологи та пилу за стандартом IPX7, за наявними оглядами, відео та офіційним фото видно, що девайс стійко переносить бризки води, його можна взяти з собою на пляж. Всі роз'єми надійно заховані під гумовою накладкою. 

За відгуками користувачів, компактний гаджет не виглядає і не відчувається кволим, навпаки, спокійно витримує експлуатацію при будь-якій погоді, численні транспортування. 

Цей представник бюджетного сегмента «ДжіБіЕль» стане відмінним придбанням для всіх любителів піших прогулянок, катання на велосипедах в супроводі улюблених треків. Різноманіття кольорів корпусу дозволить вибрати варіант на будь-який смак, а класний звук порадує меломанів. 

 

Обираємо між 2 брендами: Огляд портативних колонок Sony і JBL: порівняння 5 характеристик

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини