Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL Live 400BT: огляд 5 фішок

Дата публікації: 31.03.2021 10:35
Дата оновлення: 23.05.2024 14:23

JBL Live 400BT — бездротові навушники з виразним басом. Сяде батарея — можна під'єднати провід і слухати музику скільки завгодно. Про характеристики пристрою — нижче по тексту.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

На огляді стандартний комплект навушників JBL Live 400BT. У них класичний дизайн з великим лого бренду на чашках. Комплектація до виробу сприяє свободі переміщень:

  • кабель micro USB — щоб заряджати;
  • кабель mini-Jack — якщо хочеться слухати музику через провід (коли розрядилась батарея);
  • інструкція.

 внешний вид JBL Live 400BT

На лівій чашці сховався порт для зарядки та мініджек. Також тут є кнопки регулювання гучності й клавіша програвання/зупинки музики. Чашки — складні, навушники займають мінімум місця. Девайс наявний в 5 кольорах:

  1. Чорний - універсальний вибір.
  2. Червоний – любителям сміливих рішень.
  3. Білий – для шанувальників світлої техніки.
  4. Синій – яскравий, але при цьому не мазкий варіант.
  5. Зелений - для естетів.

В тему: Презентація AirPods Max: 4 моменти, вартих уваги

Батарея та автономність

Об'єм акумулятора — 700 мАг. Швидка зарядка за 15-20 хвилин підживить пристрій на 2-3 години роботи. За 2 години «на проводі», девайс заряджається повністю.
Місткості в акумуляторі досить на 22-25 годин безперервної музики. Якщо користуватися Live 400BT 2 години на день (по дорозі на роботу і додому), можна обійтися одним зарядом на 1,5 тижні.
 

 наушники JBL Live 400BT

Зарядка проходить через micro-USB. З огляду на середньо-бюджетну ціну, подібний вибір виправданий. Порт USB-C можна знайти у «вух» ціною від 3 500-3 800 грн, ці ж практично дешевше аналогічних моделей (як Huawei Freebuds Pro або Sony WH-1000XM4)
Якщо батарейка повністю сіла, а слухати музику дуже хочеться — допоможе mini-Jack кабель. У цьому випадку досить увімкнути «вуха» до відповідного інтерфейсу в іншому девайсі, та прослуховувати аудіо без обмежень за часом.

Звук

Амбушюри закривають вуха, а наголів’я щільно облягає голову. Деякі користувачі скаржаться на те, що навушники занадто щільно облягають — не завжди допомагають навіть регульовані наголів’я. Тим, у кого велика голова, краще попередньо протестувати пристрій в магазині, і тільки потім вирішуватися на покупку — якщо робити замовлення в інтернеті.
Амбушури м'які, вухо буде знаходитись в справжній «хмаринці». Оббивка зі штучної шкіри не викликає запотівання шкіри в спеку та не холодить в морози. Матеріал дозволяє шкірі користувача дихати.

звук JBL Live 400BT

Підключення стабільне — через Bluetooth 4.2. Ловить сигнал навіть крізь стіни. Якість звуку в цифрах:

1. Діапазон частот – 20 – 20 000 Гц
Бас відмінний, при цьому верх не скрипить і не «сиплеться».

2. Бас – м'який, соковитий і пророблений 
JBL відрізняються опрацюванням низьких частот, ця модель не виняток.

3. Середні частоти – звучать не глухо
Годяться для прослуховування хард-року та для подкастів.

4. Гучність – 106 дБ
Звук гучний, можна відгородитися від світу навіть в галасливому метро і літаку.

Корисна стаття: Як налаштувати AirPods Pro: 12 порад з використання

Функціонал: таблиця

Функція
Що робить
Одночасне підключення до двох девайсів Якщо набридло слухати музику з телефону та хочеться перемикнутися на кіно з ноута — це робиться за допомогою натискання на багатофункціональну клавішу
Автоматичний конект Досить увімкнутися до пристрою 1 раз, щоб навушники розпізнавали його в майбутньому
Робота з голосовими помічниками Siri, Alexa і Google Асистент готові допомогти користувачеві будь-коли. Потрібно лише затиснути багатофункціональну клавішу
Режим Ambient Aware Він схожий на активне шумозаглушення — увімкнувши функцію, мікрофони ловлять звуки навколишнього середовища, потім оцифровують їх, роблять звуки тихіше і передають «у вухо». З включеним «прозорим» режимом користувач чує все що відбувається навколо, з вимкненим знаходиться наодинці з улюбленою музикою
Технологія Talk Thru Той же самий режим, що в пункті вище — але для людської мови. Система виокремлює частоти мовлення співрозмовника і пропускає їх — так користувач буде чути співрозмовника навіть не знімаючи навушники

Ціна і якість

У JBL міцний корпус, довговічні матеріали та потужне залізо з проробленим програмним забезпеченням. З цими навушниками легко почути ті нюанси, які були невідчутні на багатьох аудіосистемах в цій ціновій категорії. Якщо порівнювати їх з іншими девайсами тієї ж ціни — цей пристрій відрізняється якісним звуком та потужною батареєю.

цена JBL Live 400BT

Зовнішній вигляд навушників не псується навіть через роки експлуатації. Шкіра не тріскається на морозі, а тканину на наголів’ї досить регулярно протирати вологою ганчіркою.
JBL Live 400BT — відмінні накладні навушники з топовими характеристиками за свою ціну. Цінителі тонкого звуку закохаються в цю модель, адже вона радує дзвінкими верхами, басом, що пробирає до глибини душі та хорошими середніми частотами.

До слова: Як правильно перевірити навушники та мікрофон: 5 порад

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини