Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як правильно вибрати чоловічий наручний годинник: 5 головних рекомендацій

Дата публікації: 07.02.2018 12:30
Дата оновлення: 24.05.2024 10:07

Годинники - аксесуар, який підкреслює імідж чоловіка. Модний аксесуар повідає, який стиль життя веде людина. Масивні і скромні, спортивні та класичні моделі говорять про характер власника.
Годинник має безліч варіацій, що залежать від покладених на них функцій. Для фіксації фізичної активності підійде нескладний гаджет, а для професійних занять спортом корпус і механізм повинні бути особливо міцними. Підібрати гідний, не кричущий і акуратний варіант для повсякденного життя – ціла наука.

Мужские наручные часы

Досить складно зустріти двох людей в одній кімнаті з однаковими годинами, що говорить про індивідуальність аксесуара. Як вибрати не просто цокаючий механізм, а функціональне доповнення образу, розповідає стаття.

Цікаво прочитати: Як правильно вибрати розумні годинник – 9 корисних рад

Які види годин бувають?

На прилавках магазинів можна побачити безліч типів цих девайсів, найпопулярніші з них:

  1. Аналогові - досить поширений вид вироби, завдяки класичному зовнішньому вигляду. Вони мають циферблат зі стрілками і зображенням цифр і показують час у 12-годинному діапазоні. Формальна зовнішність девайса дозволяє носити його на роботу і офіційні заходи.
  2. Цифрові - циферблат такого приладу відображає час в 24-годинному цифровому форматі. Прилад дуже зручний і часто має масу додаткових функцій (наприклад, підсвічування екрану). Ідеальний варіант для спортивного «лука» і повсякденного носіння.
  3. Розумний годинник і фітнес-браслети з функцією показу часу такий годинник вже давно завоювали свою нішу на цьому ринку. Залежно від цінової категорії і призначення вони можуть підключатися до смартфону, мати масу корисних функцій (крокомір, пульсометр, хронограф, лічильник витрати калорій) і мати інші цікаві «навороти».

Вибір чоловічих наручних годинників – педантичне справу, яке пропонує спочатку подумати над тим, для чого саме потрібен корисний аксесуар. Якщо до душі класика, то краще зупинитися на аналогових приладах або смарт-годинах з традиційним дизайном (як Galaxy Watch 42mm Black). Для шанувальників активного способу життя та любителів новомодних гаджетів підійдуть як цифрові вироби, так і всі нетрадиційні різновиди аксесуара.

Корисно дізнатися: ТОП-10 розумних годин для великих і маленьких

Мужские наручные часы от Apple

Кращі бренди чоловічих годинників

Від марки виробу залежить не тільки статус, а й довговічність приладу. Тому, вибираючи аксесуар, потрібно орієнтуватися на престижність компанії, впізнаваність, річний товарообіг і термін служби гаджета.

Переймаючись питанням, котрій годині купити чоловікові, варто звернути увагу на такі популярні марки «розумних» девайсів:

  • Apple - назва бренду вже говорить про статус приладу і його власника. Аксесуари для ділових людей допомагають підтримувати форму, стежити за оновленнями повідомлень, не упустити важливий дзвінок і завжди бути на зв'язку. Сполучення практичності і стилю є в кожної моделі компанії (наприклад, Series 3 MQL12FS/A).
  • GARMIN - 100% чоловічий погляд на час. Розкішний дизайн в поєднанні з багатофункціональною начинкою роблять девайси фірми фаворитами як серед спортсменів, так і представників ділового класу. Автономність пристрою дозволяє безперервно працювати до 5 днів без підзарядок, а міцний керамічний ободок не допускає появи подряпин.
  • MyKronoz - швейцарська компанія відома якістю і точністю своїх виробів. Різні колірні рішення, стильний корпус, високоміцний сенсор – далеко не всі відмінності гаджетів. (Як приклад, MyKronoz ZeClock Black).
  • SAMSUNG - виробник високотехнологічних девайсів займається також роботою над «розумними» годинами. Прилади славляться надійністю, продуманістю і зручністю форм, неабияким зовнішнім виглядом і інтелектом. Це міні комп'ютери, які вміщуються на людському зап'ясті. Модель Galaxy Gear S3 Frontier відповідає видінь бренду.
  • Xiaomi - марка, яка робить технології доступними. Серед плюсів годин компанії варто назвати: лояльну цінову політику, мінімалістичний стиль і функціональність (приклад, Amazfit Sport Smartwatch Black).

Вибрати чоловічий годинник при наявності стількох брендів нелегко, але також відомо, що кожна марка має свої особливості, як в дизайні, так і в начинці приладів. Тому має сенс довіритися вже заслужив довіру користувачів компаніям.

Мужские наручные часы GARMIN

Типи механізмів

«Серце» годин – його механізм. Від того, наскільки добре зібрана внутрішня начинка, залежить термін служби приладу і точність його роботи. Існує кілька видів механізмів наручних девайсів. У чому різниця і який тип краще, допоможе розібратися таблиця.

Характеристика
Кварцові годинники Механічні годинники Смарт-годинник
Спосіб роботи від батарейки або акумулятора з допомогою спіральної пружини, від ручного заводу від літій-іонного акумулятора
(Заряджаються вони за допомогою USB-кабелю)
Похибка -/+ 20 сек. в місяць - 30/+ 40 сек. на добу не більш 1/3 до 1 с/добу.

Цікава інформація: 5 причин купити фітнес-браслет

Вибір корпусу

Матеріал, з якого зроблені годинник, впливає не тільки на зовнішній вигляд, а й на їх витривалість , тобто тривалість шкарпетки виробів.

 Мужские наручные часы MyKronoz

Розкішна біла кераміка, як у Apple Watch Edition 42 MNPQ2, здатна зробити виріб не тільки привабливим, а й дуже міцним.
Сталь, як у GARMIN Fenix 5X Sapphire Slate Gray with Metal Band, додає дизайну мужності і гарантує девайсу захищеність від зовнішніх пошкоджень.
Алюмінієва основа, як у W10 Black, вбереже корпус від відколів і не дасть утворюватися потертості.

Серед матеріалів для виготовлення годин можна зустріти латунь, титан, пластик і навіть дерево. Для того, щоб знати, як вибрати чоловічий наручний годинник, варто пам'ятати, що кожен вид має свої особливості і підбір залежить від індивідуальних потреб і переваг.

Читайте також: ТОП-7 найкращих дитячих смарт-годин

Вибір ремінця

Далеко не останню роль в цілісному образі годин грає ремінець. Він може кардинально змінити вигляд виробу.

Від ширини і довжини ремінця залежить, як годинник будуть виглядати на руці і чи будуть вони зручні в носінні. Кріплення, добре відрегульоване по довжині, не дозволить приладу бовтатися або тиснути.

 Мужские наручные часы SAMSUNG

Крім звичних ремінців годинник може кріпитися за допомогою металевих браслетів. В такому випадку, щоб виріб відмінно село, можна вийняти зайві ланки або навпаки, додати.
Матеріали для ремінців:

  • шкіра - м'який і зручний, зносостійкий варіант;
  • нейлон, силікон не боїться води, часто використовується для пристроїв зі спортивним ухилом;
  • кераміка дуже міцна до подряпин і інших пошкоджень, надає виробу унікальність;
  • метал - такі браслети довговічні і ніколи не втрачають своєї презентабельності.

Щоб ремінець став вдалим доповненням до годинника, потрібно знати розмір зап'ястя і визначитися, в якому стилі має бути виріб.

Цікаво дізнатися: Розумний годинник і смарт-браслети Samsung тепер сумісні з iOS

Вибір чоловічих годинників вимагає знання характеру і звичок людини, кому аксесуар призначений. Оцінивши бюджет і розібравшись, для чого потрібні годинник, можна вибрати виріб, що повністю відповідає очікуванням і потребам користувача.

Оригінальність дизайну, функціональне наповнення сучасних гаджетів НЕ дозволяють їм втрачати свою актуальність. Зроблений правильно вибрати наручних годинників дозволяє відчувати комфорт і впевненість, адже аксесуар завжди вважався відмітною особливістю пунктуальних, зосереджених людей.

Коментарі
Залиште коментар