Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ЯК ВИБРАТИ ЕПІЛЯТОР: 7 ПУНКТІВ, ЩОБ БЕЗБОЛІСНО і НАЧИСТО З ПЕРШОГО РАЗУ

Дата публікації: 13.05.2020 15:02
Дата оновлення: 24.05.2024 13:26

Гарний епілятор зголює начисто. І жодного болю. При чому навіть не суть наскільки запущені ваші ніжки чи пахви. Пристрій чудово проявить себе на різних ділянках тіла. Як підібрати найкраще, і яких правил дотримуватися для комфортного гоління — у статті.

Как выбрать эпилятор

Пізнавальна стаття: ТОП-10 КРАЩИХ ЧОЛОВІЧИХ ТРИМЕРІВ ДЛЯ БОРОДИ – ОГЛЯД ТРИМЕРІВ І ВИБІР, ЯКИЙ КРАЩИЙ

Як працює епілятор

Вибирають між двома – дисковими або пінцетними.

Який з епіляторів кращий.

  • Той, що з дисками працює за принципом зближення пластин. Волоски захоплюються вістрями та вириваються разом із волосяним фолікулом.
  • Той, що з пінцетами, мудріший за структурою. У ньому роль дисків виконують щипчики. Судячи з відгуків, цей прилад ефективніший. Позбутися небажаних волосків можна за один присід. Пройшла по ніжці, вона відразу гладка, як попка немовляти.

 Пинцетный и дисковый эпиляторы

Типи та відмінності

На вибір пінцетного епілятора впливає кількість пінцетів. Скільки має бути елементів і який показник вважається оптимальним — нижче в таблиці.

Кількість пінцетів
Ефективність
60 Епілятори працюють швидко, але боляче
20 Не так боляче, але доведеться проходити по одній і тій же зоні кілька разів
32-40 Оптимальне поєднання швидкості та ефективності. Гарний приклад - Philips BRE620/00

На замітку: ЯК ВИБРАТИ ПЛОЙКУ ДЛЯ ВОЛОССЯ?

Пінцети або диски епіляторів бувають металевими або з кераміки. Обидва добре справляються навіть з тоненькими волосками.
- Перші надійніші та довговічніші.
- Другі тендітні, але для ніжної та чутливої шкіри – якраз.

Фотоэпиляторы

Фотоепілятори

Працюють за принципом лазерних апаратів, що стоять у кабінетах косметологів. Їхня особливість — у безболісному видаленні волосся. Класичні пінцети замінюють лампу. Вона виробляє світлові імпульси, які проникають за допомогою мелатоніну у волосяний фолікул та руйнує його зсередини. "Присипляючи" цибулини, епілятор зупиняє зростання волосся. Після декількох сеансів волосся слабшає, стає тоншим. Для закріплення ефекту та тривалого результату радять проводити «профілактичні» сеанси фотоепіляції раз на 2-4 тижні.

Прилади не обпікають, але користуватися ними потрібно однаково акуратно. Фотоепілятори неефективні на сивому, світлому і рудому волоссі. Також протипоказані темношкірим. Їх не використовують на обличчі.

Рекомендуємо: ЯК ВИБРАТИ ПРЕСОК ДЛЯ ВОЛОССЯ?

Який епілятор вибрати: з однією або двома швидкостями

  1. Одна – у бюджетних моделей. Такі не рекомендують новачкам, тому що перші процедури з недорогими пристроями можуть бути болючими.
  2. Дві – оптимальне рішення для початківців. Епілятор підлаштовується під тип та структуру волосся. Біль терпимий у момент швидкої та делікатної епіляції. Цілком можна звикнути до відчуттів під час видалення волосків.
  3. Три – шикарні прилади! Преміум Сегмент. Вони легко підлаштовуються під потреби користувача.

 Какой эпилятор выбрать — с одной или с двумя скоростями

У таблиці про особливості швидкостей.

Швидкість
Застосування
Перша Ідеальна для пахв та зони бікіні. Рекомендована для тонкого та ламкого волосся. Пінцети обертаються повільніше, нижче ризик, що вони зламають волосок, залишивши цибулину всередині.
Друга Добре видаляє жорстке волосся. Трохи потерпівши, можна здивуватися результатом
Третя Розрахована для досвідчених користувачів. Епілятор працює швидко, але відчуття – ай

Корисна стаття: ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ПІДЛОГОВІ ТЕРЕЗИ ДЛЯ ДОМУ: ГОЛОВНІ МОМЕНТИ, ЯКІ ПОТРІБНО ВРАХУВАТИ

Які насадки потрібні епілятору

Від типу та кількості насадок залежить, який вибрати епілятор. Аксесуари дозволять заощадити на купівлі тримера і бритви.

  1. Насадка для бікіні (початківців). Пластиковий аксесуар приховує половину пінцетів, тому епіляція делікатніша. Стане в нагоді тим, хто тільки навчається працювати з приладом і для догляду за інтимними зонами.
  2. Масажна — розігріває, тонізує шкіру, підвищує її еластичність та покращує зовнішній вигляд. Масажні насадки з мікроголками використовують для розігріву перед епіляцією, щоб зменшити дискомфортні відчуття.
  3. Насадка бритви рятує в роботі з ніжними зонами, де не впорається класичний епілятор. Вона не залишає подразнень та порізів.
  4. Тример використовується у двох випадках: 1) коли потрібно вкоротити занадто довгі волоски; 2) чи зробити інтимну стрижку.
  5. Насадка для пілінгу "воює" із врослими волосками. Нею орудують колись доведеться, не обов`язково перед або після гоління.

 Эпилятор с насадками

Цікава стаття: ЯК ВИБРАТИ МАШИНКУ ДЛЯ СТРИЖКИ ВОЛОССЯ?

Суха чи волога епіляція

Вологостійкі прилади виготовляють із добротного пластику. Водонепроникність відзначають на коробці написом Wet&Dry або знаком "Крапля". Там, де волого, краще скористатися акумуляторною моделлю. Вона працює пів години, цього цілком достатньо, щоб привести себе до ладу.

В тему: ЯК ВИБРАТИ ЗМІШУВАЧ ДЛЯ ВАННИ: 4 СЕКРЕТА ВДАЛОЇ КУПІВЛІ

Гоління у воді не таке болісно, тому що розпарена шкіра менш чутлива. Гаряча пара і тепла вода розм`якшують волоски та розкривають пори. Прилад ковзає плавно, притуплює біль. Роздратування після гоління трапляється рідше.

Сухая или влажная эпиляция

Щоб не було запалень, потрібно обробляти головку епілятора спиртомістким розчином.

За порадами та відгуками на форумах, простіше робити вологу епіляцію, якщо намилити шкіру.

Стоїть прочитати: ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ПРЕСОК ДЛЯ ВОЛОССЯ? 6 ПУНКТІВ, НА ЯКІ ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ

Прилади, розраховані на вологу епіляцію, можна використовувати на сухій шкірі. А ті, що на сухе гоління не годяться для роботи з водою. Згорять. Особливо небезпечний контакт із водою, якщо техніка працює тільки від розетки. Може так шарахнути, мало не здасться.

Знеболюючі засоби при епіляції

Болісні відчуття від епіляції можна зменшити чотирма способами.

  1. Проводити процедуру під струменями теплої води. Вони притуплюють біль.
  2. Охолодити шкіру до епілювання. У комплекті деяких приладів постачається гелева місткість або рукавиця для охолодження. Їх холодять у морозильник, а потім прикладають куди треба. Якщо такого доповнення немає, можна, можливо використовувати пакет для льоду.
  3. У деяких приладах передбачено блок обдування. Він обдає холодком там, де голитимете.
  4. Вібромасаж зменшує біль. Вбудований роликовий масажер або щітка розташовані попереду пінцетів (дисків). Вони справно роблять добру справу, масажуючи перед висмикуванням рослинності.

Обезболивающие средства при эпиляции

Але жодна рукавиця, що охолоджує, не знімає біль так, як це зробить ін`єкція лідокаїну або знеболювальна таблетка. Рекомендуємо випивати знеболювальне за пів години до сеансу.

Робіть висновки, який епілятор кращий. Нехай ваші гладко виголені ніжки сяють у всій красі та привертають увагу чоловіків!

Коментарі
Залиште коментар