Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Компанія DJI представила новий компактний дрон SPARK

Дата публікації: 25.05.2017 14:53
Дата оновлення: 28.05.2024 12:11

Новий квадрокоптер підтримує керування жестами, злітає і сідає на долоню, ви ще не бачили?

Дійсно, дуже компактний дрон SPARK стане незамінним у Поїздках. Його РОЗМІРИ – 143Х143Х55 мм при МАСІ 300 Г. Він набагато компактніший, Ніж Mavic Pro, а керувати ним ще Легше. Квадрокоптер легко злетить прямо з вашої долоні, ви запитаєте – чи безпечно це? Абсолютно! А завдяки підтримці керування жестами, ви зможете відправити дрона зробити необхідний знімок і покликати назад.

Що стосується характеристик: дрон оснащений 12 Мп камерою з двоосьовим стабілізаційним підвісом та підтримує запис Full HD-відео на частоті 30 кадрів на секунду. У камері використовується датчик зображення CMOS формату 1/2,3 та ширококутний об`єктив із максимальною діафрагмою F/2,6. SPARK підтримує інтелектуальний режим знімання – політ до заданої точки та прямування за об`єктом. Також з`явилася функція вертикальних та горизонтальних панорам, а QuickShot дозволяє робити короткі ролики для соціальних мереж.

Максимальна швидкість дрону у спортивному режимі – 50 км/год. Акумулятор ємністю 1480 мАг забезпечує політ до 16 хв, але за умови нульового вітру та постійної швидкості 20 км/год. Не забули і про систему FlightAutonomy – програмно-апаратний комплекс, що дозволяє дрону бачити перешкоди. Керувати дроном можна за допомогою смартфона/планшета або жестами.

Новинка доступна в кількох кольорах: Alpine White, Sky Blue, Meadow Green, Lava Red, Sunrise Yellow. Орієнтовна вартість базового комплекту (квадрокоптер, додатковий набір пропелерів (2шт.), зарядний пристрій, бокс для зберігання) – 17970 грн. Розширена комплектація за 23 970 грн включає сумку, пульт дистанційного керування, дві батарейки, 3 додаткові набори пропелерів, зарядний пристрій, бокс для зберігання. Орієнтовний старт продажу – середина червня.

Коментарі
Залиште коментар
Д
18.06.2017 13:50

Да, штука-то незаменимая, только цену бы еще понизить на нее. Дорогое удовольствие получается. Выглядит ведь хрупко, жаль будет разбить его. Но для выездов на природу чтоб заснять себя, это лучшее решение.

Останні новини