Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Lenovo Yoga Tablet 8 і 10: планшети, які не схожі на інші

Дата публікації: 28.01.2014 00:00
Дата оновлення: 28.01.2014 00:00

Проведене дослідження показало, що основних режимів використання планшета всього кілька. Це підштовхнуло розробників до створення планшета, абсолютно нового по конструкції. У Yoga Tablet акумуляторний відсік і відкидна підставка розміщені збоку корпусу, завдяки чому забезпечується зміщення центру ваги і можливість роботи в декількох режимах: горизонтальному, похилому і вертикальному.

У горизонтальному режимі основна вага пристрою доводиться на долоню, а не на пальці, що набагато зручніше при читанні і роботі в Інтернеті. Перевівши планшет в похилий режим, поклавши на стіл (нахил забезпечується акумуляторним відсіком), можна з легкістю вводити текст або грати. Для перекладу планшета в вертикальний режим, досить просто повернути бічній циліндр на 90°, що дозволить пристрою стояти на будь-якій поверхні, і з комфортом насолоджуватися фільмами, музикою або відеозв'язком.

 yoga_8_10_02

При цьому планшети просто відмінно виглядають. Їх товщина по краях становить всього 3 мм, а лазерна обробка задньої кришки перешкоджає появі подряпин.

Yoga Tablet 8 і 10 змінюють уявлення про час автономної роботи пристроїв. Вони здатні працювати без підзарядки до 16 і 18 годин відповідно, що істотно перевищує показники звичайних планшетів. Секрет простий: унікальний циліндричний акумуляторний відсік планшета дозволяє розмістити більш потужний акумулятор, а значить збільшити час автономної роботи.

Як зрозуміло з назви, планшети Yoga Tablet 8 і 10 оснащені 8- і 10,1-дюймовими IPS дисплеями. Обидва мають дозвіл 1280x800 пікселів і кути огляду в 178 градусів.

Планшети оснащені процесором MT8125 для моделей з Wi-Fi і MT8389 Quad Core для моделей з 3G. Доступний об'єм пам'яті 16 або 32 ГБ, розширюваний за допомогою карт microSD. Планшети функціонують під управлінням операційної системи Android 4.2.

Динаміки Yoga Tablet спрямовані вперед і в поєднанні з технологією Dolby Digital Plus формують багатий і насичений звук. Задня 5.0 Мп і фронтальна 1,6 Мп камери дозволяють знімати фотографії з високою роздільною здатністю і забезпечують відмінну якість зображення при відеодзвінках.

Обидва пристрої забезпечують максимальну мобільність і мають надлегкий вага: 0,6 кг десятидюймові модель і 0,4 кг Восьмидюймовий модель.

Приходьте в MOYO і оціните незаперечні переваги планшетів Lenovo Yoga Tablet.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини