Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Lenovo представила модульний планшет і пристрої серії X1 на виставці CES 2016

Дата публікації: 12.01.2016 15:39
Дата оновлення: 12.01.2016 15:39

Також представлений оновлений ThinkPad X1 Carbon, який став тоншим і легшим за свого Попередника. Ну а любителям НАСТІЛЬНИХ ПК напевно сподобається новий МОНОБЛОКThinkCentre X1 топовими характеристиками і яскравою зовнішністю.

ThinkPad X1 Tablet це більше, ніж просто планшет: легко приєднуються опціональні модулі значно розширюють його функціональність:

  • модуль з додатковою батареєю збільшує час автономної роботи пристрою до 15 годин і додає інтерфейс HDMI;
  • провести презентацію допомагає модуль з вбудованим піко-проектором і роз'ємом HDMI;
  • модуль, оснащений 3D-камерою Intel RealSense, дозволяє отримати тривимірне зображення різних предметів.

Також до планшета можна підключити повнорозмірну клавіатуру ThinkPad з маніпулятором TrackPoint, можливістю вибору кута нахилу (Три положення) і чітким відгуком клавіш на натискання. Планшет і клавіатура разом утворюють легкий ультрабук вагою всього 1,08 кг. Крім того, ThinkPad X1 – це перший Windows-планшет з підтримкою технології LTE Advanced для доступу до надшвидкісного Інтернету практично в будь-якому місці.

ThinkPad X1 Yoga- ДУЖЕ тонкий (1,67 СМ) і легкий (1,26 КГ) ноутбук-трансформер. Це Перший в світі багаторежимний ноутбук, опціонально оснащується Oled-Дисплеєм, Який забезпечує передачу кольору з яскравими насиченими відтінками. Ноутбук має запатентованої Lenovo клавіатурою Lift and Lock з піднімається рамкою для блокування клавіш в режимі планшета. Крім того, X1 Yoga комплектується цифровим стилусом, який розміщується в спеціальному відсіку всередині корпусу ноутбука.

ThinkPad X1 CarbonСТАВ ще тонше, легше і продуктивніше, ніж модель попереднього покоління. Інженери Lenovo Вдосконалили ряд технічних характеристик, в тому числі, додали більше опцій дисплея, збільшили об'єм оперативної пам'яті і ємність запам'ятовуючих пристроїв, поліпшили технічні можливості підключення і зменшили вагу. При Цьому, Thinkpad X1 CARBON Як і раніше найлегший у світі 14-дюймовий ультрабук бізнес-класу.

Новинки серії ThinkPad X1 поєднують в собі високу продуктивність, безпеку і широкі можливості підключення. Всі три пристрої створені для найвимогливіших користувачів ПК і пропонують їм:

  • надшвидкий твердотільний накопичувач ємністю до 1 ТБ з інтерфейсом PCIe і підтримкою протоколу NVMe;
  • підключення до надшвидкісного Інтернету через модем корпоративного класу Qualcomm Snapdragon X7 LTE з підтримкою швидкості завантаження даних до 300 Мбіт/с;
  • док-станцію з підтримкою технології WiGig для швидкого і безпечного підключення пристроїв і створення робочого простору без проводів;
  • сканер відбитків пальців і чіп Trusted Platform Module (TPM) для захисту даних;
  • високу міцність (пройшли понад дві сотні випробувань в ході стрес-тестування).

ThinkCentre X1 це моноблок з яскравим дизайном, який є одним з найбільш тонких настільних ПК в світі (всього 11 мм). Його дисплей діагоналлю 23,8 дюймів з антибліковим покриттям гарантує яскраву картинку при будь-якому куті огляду. Моноблок поміщений в пилозахищений корпус: під час спеціального випробування він витримував вплив пилу на протязі восьми годин (це відповідає роботі ПК в умовах офісу протягом 10 років).

ThinkVision X1- УЛЬТРАТОНКИЙ 27-Дюймовий Монітор (Всього 7,5 ММ), який першим в світі отримав сертифікат європейського агентства з контролю за якістю TÜV, ЩО підтверджує забезпечення максимального комфорту для очей. ThinkVision X1 оснащений Безрамковий конструкцією з покриттям антивідблиску, пропонує широкі можливості для підключення через порт USB Type-C і прекрасно доповнить планшет X1 Tablet.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини