Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MOYO.UA на виставці CEE 2017

Дата публікації: 20.09.2017 12:42
Дата оновлення: 20.09.2017 12:42

CEE 2017 - найбільша виставка електроніки, техніки, іграшок та електротранспорту в Україні. Цього року вона пройде у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 7 по 8 жовтня в Києві та збере понад 150 лідерів світової індустрії з різних галузей. І звичайно ж, шукайте стенд MOYO.UA!

Більше 150 провідних компаній світу продемонструють інноваційні та традиційні продукти і рішення, а саме: смартфони, планшети, розумні годинник, 3D-друк, персональний електротранспорт, робототехніка, квадрокоптера, платформи електронних будівельних блоків, всілякі гаджети сегмента розваг, ультрабуки, електронні книги, фотоапарати і відеокамери, БФП, принтери, телевізори, малі і великі побутові прилади, електромобілі, продукти електроенергетики і світлодіодні продукти; рішення для бізнесу, державних та інших установ. Виставка буде включати демонстрацію продуктів в форматі системної інтеграції. Приходьте і тестируйте всі пристрої!

На стенді MOYO.UA ви зможете взяти участь в розіграшах, придбати будь-який вподобаний гаджет, отримати якісну консультацію, а також просто відпочити!

Щорічно CEE вражає своїми масштабами, в цьому році виставка буде майже вдвічі більше і охопить два великих павільйону. Не пропустіть можливість ознайомиться з новинками технологій, щоб придбати квиток і дізнатися більш детальну інформацію, переходь по посиланню https://erc.ua/cee/ru/

MOYO.UA чекає вас 7-8 жовтня на виставці СЕЕ 2017. Ми підготували безліч сюрпризів!

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини