Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Must Havе на літо: 6 практичних порад для ідеального макіяжу

Дата публікації: 30.05.2016 09:38
Дата оновлення: 30.05.2016 09:38

Щоб макіяж зберіг стійкість, косметику потрібно наносити на підготовлену шкіру. Вибирайте легкий крем, виходячи з потреб вашого обличчя. І звичайно, в кінці дня ретельно очищайте шкіру. 

2. Дбайливий тон


Коли на градуснику +30, про звичний тональному кремі краще забути. Ідеальним варіантом стане легкий за текстурою bb або сс-крем з SPF захистом. Такий продукт одночасно і вирівнює тон шкіри, і піклуватися про неї. Крім того, саме влітку загар надає особі гарне сяйво, а значить bb-крем можна використовувати для корекції тільки окремих ділянок. Тобто, не завдавати на все обличчя.  

3. Матовий фініш


Так, хайлайтер і волога шкіра – все ще в тренді. Але вони не мають нічого спільного з мокрим обличчям під палючим сонцем. Кращими помічниками в жарку пору року стануть розсипчаста прозора пудра і матирующие серветки. Перша – прекрасно закріпить тон, додасть обличчю матовий фініш, але не обтяжить макіяж. А ось серветки – це справжній Must Havе. Саме вони повинні бути в косметичці кожної дівчини. 

4. Феєрія блиску


Матова губна помада досі займає лідируючі позиції. Але будемо чесні – такі текстури можуть сушити губи. Тому саме влітку на ранок і день раджу вибирати зволожуючі бальзами з пігментом і блиски. По-перше, такими продуктами легко оновити макіяж губ навіть без дзеркальця і ​​«на бігу». По-друге, бальзами часто мають SPF-захист. А це додатковий плюс. 

5. бровние історія


Одне з найважливіших правил – відмовитися від продуктів для брів, в складі яких є віск. Краще віддати перевагу тіням або водостійким структурам. Жарко буде або буде дощ заливний, ви будете впевнені в ідеальному макіяжі брів. 

6. Вії без водички


Хтось зовсім відмовляється від туші. Інші переходять на водостійкі. І ті, і інші роблять правильно. Єдина підказка – намагайтеся не наносити туш у два шари. Ще одна хитрість – раз в два тижні фарбувати вії і брови стійкою, професійної фарбою. Це спрощує нанесення косметики і мінімізує кількість необхідних продуктів. 

Бажаю сонячної енергії і краси! Нехай очі сяють від радості, тоді навіть без макіяжу ви будете виглядати приголомшливо! 

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини