Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинки робототехніки від LG

Дата публікації: 13.01.2017 11:08
Дата оновлення: 28.05.2024 17:57

На виставці CES:2017, компанія LG представила відразу 4 нові моделі роботів. Це роботи, які не просто зможуть допомагати вам по дому, а також будуть корисні у громадських місцях та аеропортах.

Перший робот, про який ми розповімо, називається Hub Robot

Цього робота можна підключати до інших пристроїв у будинку. Їм можна керувати голосовими командами, легше простого для нього, наприклад, увімкнути/вимкнути кондиціонер. Він оснащений дисплеєм, який можна вивести масу різної інформації. Не встаючи з дивана, ви можете подивитися, що перебувати у вас у холодильнику, хіба не про це ви мріяли? Також цей робот зможе відтворити вашу улюблену і не дуже музику, розбудити вас, є функція будильника, нагадати про щось важливе, а також повідомити про погоду та трафік на дорогах.

А зараз увага, він уміє жестикулювати. Киваючи, він відповідатиме на ваші прості питання. За допомогою камери він може розпізнати обличчя всієї родини.

Ви не уявляєте своє життя без мандрівок? Тоді Airport Guide Robot стане вашим найкращим другом.

В аеропортах ми часто стикаємося з проблемою, що не можемо знайти на табло потрібну інформацію. Airport Guide Robot це інформаційний помічник для мандрівників. Просто проскануйте ваш квиток та отримайте всю потрібну інформацію про ваш рейс. Він навіть може провести вас до потрібного гейту.

Для робота під назвою Airport Cleaning Robot навести лад зовсім не становить жодної проблеми, адже це промисловий пилосос. Він оснащений великою кількістю різноманітних щіточок та насадок. Цей робот здатний очистити будь-які поверхні. Він також напханий різними датчиками та камерами, які гарантують безпеку та ефективність його роботи навіть у найжвавіших аеропортах.

Lawn Mowing Robot допоможе зробити газон ідеальним.

Якщо вам треба підстригти газони, а ваші діти ще недостатньо дорослі, то цей робот є газонокосаркою, що вам потрібно. Для цього робота підстригти газон акуратно та безпечно не складе жодної проблеми.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини