Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові смартфони Motorola: краше, швидше і доступніше

Дата публікації: 29.07.2015 00:00
Дата оновлення: 29.07.2015 00:00

 moto2015familyportrait5b15d

Мабуть, найбільшої уваги заслуговує саме оновлення одного з найдоступніших смартфонів від іменитого виробника - Motorola Moto G. Не дивлячись на свою бюджетность, модель завжди відрізнялася високою якістю виконання і відмінним функціоналом. Але версія 2015 року перевершує всі очікування. Він витончений, компактний, яскравий і привабливий з безліччю варіантів оформлення кришки. До всього іншого, це один з небагатьох смартфонів із захистом від води - новинка витримає занурення на глибину до одного метра на 30 хвилин!

 motog3_featexp_camera_d_10

 motog3_featexp_customization_d

Що стосується характеристик, то Moto G третього покоління може похвалитися наявністю HD-екрану діагоналлю 5 дюймів, 13-мегапіксельну основну камеру і 5-мегапіксельну фронтальну. До всього іншого, тут використовується чотирьохядерний процесор Snapdragon 410 з частотою 1,4 ГГц, 1 або 2 ГБ оперативної пам'яті і 8/16 ГБ для зберігання даних в залежності від конфігурації і з можливістю розширення. Так що з швидкодією у смартфона все в порядку. Крім цього, є фронтальні стереодинаміки, сучасні бездротові модулі, підтримка DualSIM (для деяких країн) і остання версія Android.

 motorola-moto-x-play-4

Наступним по старшинству в новій лінійці смартфонів став Moto X Play. Це нова модель, яка поєднує в собі кращі сторони торішнього флагмана. Завдяки оновленій зовнішності і безлічі варіантів оформлення кришки, він відмінно вписується в нову дизайнерську концепцію компанії. Головні відмінності смартфона - 5,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів і величезний акумулятор ємністю 3630 мАг, так що пристрій з легкістю проробить два дні при активному використанні. Крім цього, тут використовується продуктивна платформа Snapdragon 615, тому смартфон з легкістю впорається з будь-якими іграми і фільмами в Full HD. Крім цього, є 16 або 32 ГБ пам'яті на вибір з можливістю розширення ще на 128 ГБ. Це об'єму вистачить для зберігання тисяч медіафайлів і безлічі програм. До всього іншого,

 the-new-motorola-moto-x-style-1

Флагман цього року отримав назву Moto X Style. Він дуже схожий на торішній топовий смартфон компанії, але більше за розмірами, а також відрізняється металевою вставкою на тильній панелі. Проте, пристрій також буде випускатися в безлічі варіантів оформлення і матеріалів кришки - дерево і шкіра також присутні.

 motorola-moto-x-style-hands-on-wood-back3

Новинка оснащена 5,7-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2К, тому якість картинки просто відмінне. З іншого боку, смартфон не виглядає громіздко і відмінно лежить в руці.

 moto-x

Модель оснащена платформою Snapdragon 808, 3 ГБ ОЗУ і 16, 32 або 64 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю установки карти розширення формату microSD. Так що рівень продуктивності смартфона ще вище, ніж у Moto X Play. Проте, використовується акумулятор ємністю «всього» 3000 мАг, якого вистачить максимум на півтора дня активного використання.

 moto-x-play

Виробник постарався максимально поліпшити якість знімків, що створюються камерою їх флагмана. Так що тут також використовується 21-мегапіксельний фотомодуль з подвійним спалахом. Особливо радує неймовірна швидкість його роботи, а також розумна система вибору налаштувань.

 phprpajzz

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини