Одеса
Не знищити наших усмішок!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Lenovo pb2-650m: Планшетофони або універсальний засіб зв'язку із зовнішнім світом?

Дата публікації: 30.09.2016 11:46
Дата оновлення: 29.05.2024 17:00

Зовнішній вигляд


Що не кажи, а пристрій виглядає стильно та дорого. Такої не соромно дістати у громадському місці, та й взагалі у будь-якій атмосфері. Його краї приємно заокруглені, корпус елегантно оздоблений під метал. Інша річ у тому, що цей семидюймовий монстр призначений, скоріше, для чоловічих рук. Мені, наприклад, було досить складно з ним керуватись, особливо коли справа стосувалася керування гаджетом однією рукою або моментом, коли його треба було взяти зі столу. Весь час здавалося, що я його ось-ось викину. Однак у чоловічої частини офісу таких проблем не виникало.

Кнопок за стандартом дві: живлення та спарена, кнопка гучності. Вони знаходяться поряд, у бічній частині корпусу з правого боку. Зручно те, що кнопка, що відповідає за живлення, ребриста на Дотик. Це дозволяє відразу визначати, куди натискати без хвилювання випадково вирубати смартфон, намагаючись зменшити Гучність. За решту відповідає сенсор. Зверху базуються отвір 3,5 для навушників та мікрофон, знизу – вхід для micro-USB. Основний звук йде через пару динаміків у нижній частині планшетофона, і він, до речі, ГАРНИЙ – Технологія Dolby, Як-Не-Як. Поруч із фронталкою є і третій динамік, але він лише для розмов телефоном. Задня кришка не знімається, всі маніпуляції з двома сімками та картою пам`яті здійснюються через невеликий слот, захований у лівій бічній панелі.

Дисплей


Він тут і справді дуже, ні, ДУЖЕ, великий. З діагоналлю в неймовірні 7 дюймів він цілком замінює собою планшет. Можна дивитися і ролики в Youtubі, і фотки у високій якості. Крім того, завдяки роздільній Здатності 1280Х720 пікселів картинка виходить соковитою, об`ємною, яскравою, і дивитися на дисплей, загалом, одне задоволення.

Баланс яскравості теж добре дотриманий. На мінімалці в темряві екран не ріже очі, а якщо вивести яскравість на максимальне значення в сонячний день, то дисплей не вицвітає, і навіть під прямим сонячним промінням ним зручно користуватися.

Камери


У Lenovo pb2-650m їх дві: основна знаходиться зверху по центру задньої панелі, фронтальна відповідно трохи правіше переднього верхнього динаміка. Зображення на обох виходить чітким, деталізованим, з гарним розмиттям заднього фону і відповідно гарною глибиною різкості. Автофокус працює налагоджено, ручний мені взагалі тут не знадобився.

Фронталка не просто хороша, в ній вбудована регульована функція згладжування шкіри, так що після кожного селфі не доведеться лізти в налаштування і копатися в найкращайзерах. Обидві камери йдуть зі спалахами.

Продуктивність та пам`ять


За своєю продуктивністю Lenovo pb2-650m дорівнює середнячків і пристрої upper-medium класу. Триядерний процесор MediaTek 8735M із частотою 1.3ГГц, не найпотужніший у своєму сегменті. Однак він справляється зі своєю роботою на ура, я жодного разу не зіткнулася з підвісом чи затримкою у відповіді. До того ж, порівняно з аналогічними моделями на такому процесорі, фаблет виграє шляхом якісного великого дисплея. Так що грати тут буде набагато видовищніше і комфортніше, ніж на будь-якій середній п`ятидюймівці. Система спілкується з користувачем через операційну систему Android 6.0.

До того ж усередині цього красеня три гіга оперативки, тож браузер, запущений одночасно з парою іграшок, не відчуває жодних складнощів із роботою. Вбудована пам`ять на рівні 16 Гб, цього вистачить на кілька десятків ігор та програм. А якщо що – можна вставити microSDXC об`ємом до 64 Гб, щоб зберігати на ній фоточки, музику, книги і навіть колекцію фільмів і серіалів.

Автономність


Як і очікувалося, батарейки ємністю 4050 мАг вистачає навряд чи на день активної роботи. Багато йде на ненажерливий екран і слабко оптимізовану систему. Тому, якщо ви збираєтеся інтенсивно з ним працювати, рекомендую запастись пауербанком. Ну а для середньої активності користування, на рівні інтернет-серфінгу та парочки месенджерів ємності акумулятора вистачить на 1-1,5 дні.

Підсумки


Ця модель навряд чи буде комфортною у використанні для тих, хто багато часу приділяє телефонним розмовам, і людям з маленькими кистями. Хоча, якщо пристосуватися, то і я вже сумую за ним.

Фаблет сподобається тим, хто не любить зайвий раз відкривати ноутбук і переносить всю роботу на смартфон і планшет. Lenovo pb2-650m – це таке собі велике вікно в цифровий всесвіт, через яке зручно і чатуватися (екрана клавіатура тут, до речі, зручна як десь де, навіть для моїх невеликих рук), і гортати стрічку в Facebook, і дивитися відео без навушників. Тож із ним і планшет купувати не доведеться.

Спеціально дляmoyo.ua

Крістіна Ломакіна

Коментарі
Залиште коментар