Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд сігвея Ninebot Mini Pro by Segway - всюдихід з майбутнього

Дата публікації: 22.11.2016 10:56
Дата оновлення: 22.11.2016 10:56

Дизайн 

Перше що вам знадобиться - це додаток. Без нього ви не зможете використовувати і половини всіх можливостей сігвея. Головна користь програми - щоб обмежити швидкості знімається лише за допомогою програми. Для початку вам доведеться пройти навчання і відкатати покладені кілометри. Це зроблено з турботою про користувачів, щоб недосвідчені користувача не проходили екстрім-тестів міцності сігвея і своїх кісток.

Сігвей виглядає набагато стійкіше гіроборда, і це дійсно так. Справа не тільки в великих колесах і важеля для управління поворотами. Сігвей зроблений з легкого і міцного магнієвого сплаву, плюс сама конструкція зібрана набагато міцніше. При цьому за вагою Ninebot Mini pro можна порівняти з просунутими моделями гіробордов - ті ж 12-13 кг. Хоча за рахунок ручки він не такий компактний, зате завдяки маленькому Читу конструкції можна котити його за собою, як чемодан, а не тягнути в руках!

управління

Ninebot Mini pro - це якісний всюдихід, який проїде навіть по доріжці з утрамбованого піску, а при необхідності - і через невеликі перешкоди типу порогів і лежачих поліцейських акуратно перестрибне. По суті, він не боїться ні дощу, ні снігу, але все ж не варто їздити на ньому по глибоких калюжах, щоб вода не потрапила в механізм знизу. Крім того, досвідченим шляхом ми встановили, що на високих швидкостях при повороті на слизький поверхнях сигвей пробуксовує і ви можете втратити рівновагу і злетіти з нього.

Зі знятим обмеженням швидкості - це швидка потужна машина - за 5-6 метрів можна спокійно розігнатися до 15 км год. Все це забезпечує потужний двигун на 800 Вт з обертовим моментів 70 нм, автомобілісти мене зрозуміють. Продумана конструкція дає вам хороший контроль над рухом і маневреністю гіроборда навіть при швидкій їзді. 

Максимальна швидкість їзди на сігвеї - 18 км/год, при цьому якщо брати середні умови катання - 60 кг людина при швидкості 10 км/год, то заряду батареї вам вистачить приблизно на 35 кілометрів. Довжина подорожі безпосередньо залежить від вашої швидкості їзди і навантаженням на гіроборд, за аналогією з бензином в автомобілі - чим важче і швидше, тим вище витрата заряду. Всього виробник обіцяє близько 10 тисяч циклів перезаряджень акумулятора, так що можна бути впевненим - це не іграшка на пару місяців. Навіть якщо його заряджати кожен день, виходить близько трьох років. В реальності ж про зміну батареї вам не доведеться турбуватися раніше, ніж через п'ять років.

Управління через додаток

По-перше, в ньому можна виставляти обмеження по швидкості і ставити пароль на включення - це така собі аналогія відразу двома системами - антизлодій і батьківський контроль. Якщо ви спробуєте встати на заблокований сигвей - він" скине" небажаного пасажира вібрацією плюс включить сигнальну сирену.

Через додаток можна управляти підсвічуванням гіроборда. Можна вибрати режим підсвічування, колір кожної половинки діодів (мені найбільше подобається поліцейський синьо-червоний варіант). Незалежно від налаштувань, вогні виконують функцію поворотников, щоб оточуючі бачили ваш передбачуваний маршрут. Крім цього, на сігвеї є дві передніх фари, але включаються вони автоматично за показаннями датчика освітленості.

Є ще одна крута фішка Segway Ninebot mini pro - ручне управління. Найпопулярніша модель використання в нашому офісі - підвозити пиво і чіпси під час футбольних матчів. Можна знайти і більш смішні або милі варіанти використання - тут ви обмежені лише своєю фантазією.

До речі, якщо ви катаєтеся на сігвеї і комусь захотілося вами" покерувати" - нічого у нього не вийде. Додаток розумне і розпізнає, що сигвей зараз використовується і не дозволяє активувати ручне управління, поки ви не зійдете з нього.

підсумки

Можна довго описувати переваги Ninebot mini pro від Segway, але набагато крутіше один раз відчути це, ніж десяток разів почути. Так що приходьте в наш магазин в ТЦ Dreamtown, катайтеся, надихайтеся і купуйте транспортом майбутнього!

Коментарі
Залиште коментар
С
31.10.2017 12:46

Сигвей идеален для быстрого перемещения по большим офисам, супермаркетам и т.д. Для передвижения по городу думаю, он не подходит. И дело не в устройстве, а в украинских дорогах, по которым автомобили с высоким клиренсом ездят с трудом.

Останні новини