Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Павучки з мультсеріалу Marvel «Спайді та його друзі» — 9 персонажів у пошуках пригод

Дата публікації: 28.06.2024 11:22
Дата оновлення: 28.06.2024 12:04

Перед вами оригінальні іграшки Спайді, створені за мотивами мультика «Marvel’s Spidey and his Amazing Friends» про друзів-павуків Спайді, Павук-привид, Майлз Моралес. Разом вони — справжня команда «Павук». 

павук Марвелс зі «Спайді та його друзі»

Перед ними шлях, сповнений пригод, і непроста місія — допомагати мешканцям містечка. Зробити це непросто. Навколо вороги, які так і чекають слушної нагоди для своїх підступних планів. Команда павучків, працюючи як одне ціле, швидко розв'язують проблеми через ряд особливостей:

  1. Вони позитивні. Усі їхні дії в ім'я добра.
  2. Вони сміливі. Точно такі, як Спайді, Гост Райдер, Халк у мультику.
  3. Вони безстрашні. А перед відважними героями розступаються гори.

Популярна компанія Jazwares із США зайнялася виготовленням іграшок за мотивами Marvel. Вони виділяються на тлі інших дитячих товарів завдяки декільком особливостям:

Іграшки розвивають моторику, координацію та просторове мислення
Інтерактивні елементи дають змогу відтворювати сцени з мультсеріалу
Колекційні серії Породжують інтерес для збору та обміну з друзями

Тепер уподобані герої не лише на екранах гаджетів, а й у руках малюків. Трирічки можуть розвивати уяву, вигадуючи цікаві сюжети для павучків.

Spidey Blind Mini Vehicles Machine

Машинка-сюрприз Spidey Blind Mini Vehicles для подорожей містом. Кожна барвиста мінімашинка призначена для певного героя — Спайді, Майлза Моралеса, Павука-привида, Залізної Людини, Піскової Людини та Халка. Дитині буде цікаво зібрати всю колекцію веселих чоловічків. 

Машинка Spidey Blind Mini Vehicles

Іграшка-бризкалка Spidey Bath Squirters Single pack

Можна перетворити купання на веселу гру з яскравою бризкалкою Miles Morales. Такий павучок задасть драйв водним іграм. Десяти сантиметрових фігурок всього три. Спайді, Привид-павук і Майлз Моралес. Вони із нешкідливих матеріалів. Придатні для розваг та розвитку, оскільки прокачуються моторика та координація рухів.

Spidey Bath Squirters Single pack Майлз Моралес

На замітку: Забирущі битви в Infinity Nado 6: оновлене покоління дзиґи представляє 7 серій та ігрових наборів

М'яка іграшка Spidey Little Plush

Виріб з натурального плюшу точно передає зовнішність головних героїв мультика. У колекції різні п'ять персонажів заввишки 20 см: Спайді, Привид-павук, Майлз Моралес, Чорна Пантера, Залізна людина. Дітям цікаво зібрати всю серію, щоб поділитися своєю радістю з друзями та зміцнити дружбу спільними інтересами.

Spidey Little Plush Spidey

Інерційна машинка Spidey Pull Back Vehicle Spidey «Спайді»

Інерційна машинка Spidey при наборі швидкості підіймає передню вісь. Це вражає. Павучок вбудований у корпус машинки, не випадає. 

Spidey Pull Back Vehicle Spidey

Пізнавальна стаття: SMART KOALA представляє: 10 книг та наборів для допитливих малюків

Машинка Spidey Feature Vehicle 2 в 1 Spidey Stealth Strike Vehicle

Коли в містечку щось відбувається, Спайді відразу поспішає на допомогу на своєму авто 2 в 1. З такою іграшкою дитина зможе легко реалізувати улюблені моменти з мультсеріалу. Грати можна у двох режимах: Web Strike Vehicle і Web Strike Cycle. Якщо натиснути на спойлер, з машини вилетить мотоцикл. Тому дитині запропоновано ще більше пригод. 

 Spidey Feature Vehicle 2 в 1 Spidey Stealth Strike Vehicle

Автомобіль на дистанційному керуванні Spidey Remote Control Vehicle Spidey RC Vehicle

Тепер головний герой мультика Спайді сяде за кермо машинки на радіокеруванні. У комплекті примітивний пульт дистанційного керування (ДК), гранично простий для розуміння. На ньому — 4 кнопки: вперед, назад, праворуч, ліворуч. Автомобіль живиться від 3 батарейок типу АА, для пульта необхідні 2 батарейки ААА. ДК діє в радіусі 10 метрів.

Spidey Remote Control Vehicle Spidey RC Vehicle

Цікава стаття: Ляльки Our Generation — 8 іграшок зі своїми історіями та аксесуарами

Машинка Spidey Deluxe Feature Vehicle Web Spinning Hauler «Павучий тягач»

Вантажівка вміє трансформуватись. Спайді сідає за кермо, а решта героїв — Майлз і Павук-привид — керують двома павуковими бластерами. Внаслідок кільця, що обертається, позаду вантажівки «Павучий тягач» герої переміщуються на дах машини. На пусковому пристрої передбачена кнопка, яка дозволяє стріляти павутинням у потенційних ворогів.

Spidey Deluxe Feature Vehicle Web Spinning Hauler

Якщо провернути кільце з циферблатом на символ Spidey, дах авто закриється — можна продовжувати переслідування. З таким тягачем діти зможуть влаштувати власні пригоди вдома. У конструкції передбачений ліфт, що рухається, для переміщення персонажів.

Машинка-транспортер Spidey Feature Vehicle Spidey Transporter

Ця іграшка оснащена звуковими та світловими ефектами. У ній 12 ігрових зон. Крім того, вона укомплектована двома мінімашинками, які розміщуються в кузові. У Vehicle Spidey Transporter задні та передні двері складні, що дозволяє автомаляткам заїжджати в кузов. Підйом та опускання важеля запускає ліфт вгору/вниз. За аналогією включається світло та звук.

Spidey Feature Vehicle Spidey Transporter

Доступ до ліфта через бічні складні двері. На даху транспортера вертолітний майданчик, який розширює політ фантазії та уяви дитини. Для роботи транспортера знадобляться 3 батарейки ААА.

Варто знати: Як зробити машину з Лего: інструкція до 4 моделей

Машинка-стрілялка Spidey Little Vehicle Disc Dashers

З цією іграшкою діти можуть влаштовувати перегони та знищувати цілі ворогів. У нижній частині авто передбачено отвір, з якого вилітають спеціальні диски. Для пострілу треба натиснути на голову персонажа. У комплекті кожної машинки — 2 диски. Загалом у цій серії 5 моделей, серед яких Spidey Little Vehicle Hulk.

Spidey Little Vehicle Hulk W1

Мультсеріал Marvel сподобався багатьом дітям, іграшки теж неодмінно сподобаються. Адже це так чудово керувати улюбленими персонажами! У серії Спайді переважно герої для трирічних діток. Вони абсолютно безпечні: з якісних матеріалів, без запаху та предметів, які можна відірвати. Кожен елемент чітко промальований.

  • Граючи, малюки проявляють активність, проводять час у русі, а не лише за екранами.
  • Фантазуючи, малюк не тільки захоплюється, а й всебічно розвивається.
  • Такі іграшки прищеплюють діткам цінності, такі як дружба, чесність та сміливість.

На кожний товар надається гарантія, сертифікати, що підтверджують якість.

Читайте: Як правильно вибрати машинку на радіокеруванні: яка краща з 7-ми варіантів

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини