Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

PocketBook Pro: комфортне читання преміум-класу

Дата публікації: 24.10.2011 15:23
Дата оновлення: 24.10.2011 15:23

Компактні, тонкі і легкі: саме так можна описати рідери PocketBook Pro. У цих моделях є все, що може знадобитися для активного читання і повноцінної роботи з книгами як текстових, так і аудіо. Пристрої характеризуються акуратним, ергономічним дизайном і зручним розміщенням клавіш керування. Користуватися ними можна з легкістю тримаючи в одній руці.

Електронні книги працюють під керуванням процесора Samsung S3C6410 (533 МГц), підтримує велику кількість функцій, необхідних для мобільної техніки нового покоління, включаючи Wi-Fi (802.11 b/g) і Bluetooth 2.1. Крім того, високу швидкодію пристроїв додатково забезпечують 256 Мб оперативної пам'яті.

Новинки не мають ніяких обмежень при роботі з книгами, вони підтримують всі формати електронних книг: EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, Docx, DOC, TCR, FB2 і FB2.ZIP. ДО того ж на екрані можна переглядати графічні файли JPEG, BMP, PNG і TIFF. До всього іншого, в електронних книгах встановлено повноцінний браузер для доступу в Інтернет.

PocketBook Pro 612 і PocketBook Pro 912 оснащені сенсорними дисплеями на основі технології електронного паперу Е-Ink з діагоналлю 6 і 9,7 дюймів відповідно. Відмінною рисою цієї революційної технології є максимальна візуальна подібність екрана пристрою Е-Ink з паперовою сторінкою: дисплей є неактивним, використовується лише відбите світло. Як наслідок, при читанні очі втомлюються набагато менше, ніж при використанні електронних пристроїв з екранами інших типів (КПК, комунікатор, телефон, ноутбук або комп'ютер). Читати з такого екрана можна годинами, не побоюючись за свій зір.

Для зберігання інформації в читалках є до 1,2 Гб вбудованої пам'яті і SD слот з підтримкою карт пам'яті об'ємом до 32 Гб. Одного заряду батареї вистачає для читання 7 000 сторінок в моделі Pro 912 і 14 000 сторінок в Pro 612. Пристрої здатні працювати один місяць без підзарядки за умови вимкненого модуля Wi-Fi.

В обидва девайса вбудовано 44 словники на різних мовах світу, які надають можливість перекласти будь-яке слово в тексті під час читання. Вперше електронні рідери підтримують функцію Text-to-Speech – перетворення тексту в голос на 26 мовах.

При покупці PocketBook Pro 612 або PocketBook Pro 912 на них можна буде знайти 500 безкоштовних книг і близько тридцяти тисяч книг (public domain) доступних на ресурсі BookLand.net на 59 мовах різних народів світу.

Електронні книги PocketBook Pro 612 і PocketBook Pro 912 можна придбати як в інтернет-магазині moyo.ua, так і в одному з магазинів мережі MOYO. Читайте з задоволенням разом з PocketBook Pro!

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини