Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Купуємо смартфон: як підібрати смартфон індивідуально для себе

Дата публікації: 17.04.2015 00:00
Дата оновлення: 17.04.2015 00:00

В першу чергу Ви повинні чітко розуміти для яких цілей вибираєте пристрій, адже від мети залежать характеристики пристрою і його ціна. 

 00all

Отже, якщо Вам потрібно відмінний засіб комунікації, пристрій-помічник в роботі і хороший засіб для розваг, в одному флаконі, то, Вам напевно потрібен смартфон з цілим списком показників і високою продуктивністю. Тому звертайте увагу на:

- екран . Екран повинен бути великим, якісним і з чітким зображенням. Пам'ятайте, з цим пристроєм Ви будете взаємодіяти практично весь свій вільний час, якість екрану має бути ідеальним, ну, а якщо не ідеальним, то, наближеним до такого. Для того, щоб читати книги і сторінки інтернету, працювати в Office документах, дивитися відео і т.д. Вам потрібен гаджет з широким екраном.

 lgog2-comparison1

- потужність . За потужність відповідає процесор, графічний адаптер і об'єм оперативної пам'яті. Чим крутіше телефон, тим вище його показники, тим, відповідно, швидше і більш злагоджено він працює. Всі сучасні мобільні процесори вміють знижувати і підвищувати власну частоту в залежності від навантаження, в будь-якому випадку краще вибирати процесор з максимальною частотою або не нижче 1,5 гігагерца - це на сьогодні є розумним мінімумом. Що стосується оперативної пам'яті, сьогодні максимальний об'єм оперативної пам'яті у смартфонів становить 3 гігабайти. Для комфортного виконання щоденних завдань на смартфоні з мобільною операційною системою андроїд, досить від 1 до 2-х гігабайт оперативної пам'яті. А от найменше опускатися, точно не варто.

 qualcomm-snapdragon.750

- операційна система . На даний момент є два оптимальних варіанти: iOS тих, хто користується продукцією компанії Apple і Android для всіх інших. Так само, ще одним варіантом програмного забезпечення є Windows Phone, але, користуються нею в основному щасливі власники смартфонів Nokia. Тут зробити вибір значно простіше, ОС буде залежати від пристрою, з яким Ви віддасте перевагу. 

 os-smartphones

- енергозбереження. Йдеться про акумулятор, чим вище показник ємності акумулятора, тим довше буде його робота без підзарядки. Якщо Ви плануєте взаємодіяти зі своїм смартфоном по максимуму, то Вам слід вибирати пристрій з максимально великою ємністю акумулятора. 

 d233ce49b0ca3b425a17f7f3445

- додаткові можливості . Йдеться про камері, можливості виходу в інтернет, тюнер, компас, підтримка відеозв'язку і, найголовніше, можливість пошуку пристрою при крадіжці. Все це значно полегшить Вам життя в будь-яких нестандартних ситуаціях.

- дизайн . Тут все просто, стиль, імідж, знатність бренду, наявність потрібного Вам кольору. У цьому пункті все залежить від Вашого смаку і бажання, що, як то кажуть, серцю ближче, то і повинно бути Вашим.

 15

Інші показники пристрою є другорядними, все, що буде Вам необхідно, Ви зможете завантажити і встановити з часом. 

Якщо Ви дозріли для покупки смартфона, то підібрати потрібну по характеристикам модель можна в нашому каталозі 

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини