Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Подорож у Юрський період з іграшками Janod — 6 цікавих моделей

Дата публікації: 15.05.2024 11:35
Дата оновлення: 16.05.2024 10:56

Вони нестандартні, яскраві та абсолютно безпечні. Виготовлені з натурального дерева або якісного картону. Іграшки Janod — це не тільки про красу, а також про комплексний розвиток наших дітей. 

У чому переваги продукції Janod

Товари для дітей французького бренду Janod — поєднання традиційної культури та сучасних тенденцій. Іграшки оригінальні, з розвивальними властивостями, завдяки чому регулярно отримують нагороди та збирають прихильників по всьому світу. За більш ніж 50 років існування, компанія випустила величезну кількість різних серій іграшок, пережила безліч змін і оновлень. І якщо спочатку продукція була призначена виключно для діточок із Франції, зараз Janod — всесвітньо впізнаваний бренд. 

дівчинка і хлопчик грають разом

Діти обожнюють товари бренду Janod. Їхні батьки спокійні, що в руках у малюків найкращі іграшки, які мають масу переваг:

  1. Барвистий дизайн. Незвичайні форми, кольори та веселі зображення — результат роботи професійної команди компанії Janod, яка до дрібниць продумує кожну модель іграшки.  
  2. Розвивальні властивості. Конструкція іграшок побудована таким чином, щоб під час взаємодії з ними у дитини розвивалися уява, фантазія і логічне мислення. 
  3. Навчальні властивості. Кожна іграшка серед величезного асортименту продукції Janod навчає дитину конкретних навичок і вмінь. 
  4. Безпека та екологічність. Продукція Janod виготовляється з гіпоалергенних матеріалів: натурального дерева, картону і нетоксичних фарб. Відрізняється високою якістю виконання кожної деталі, завдяки чому іграшки радують малюків дуже-дуже довго.

малюк вивчає пазли

Основна кількість продукції Janod розрахована для діток від 12 місяців до 9 років. У лінійці можна знайти настільні ігри, пазли, магнітні книги, пірамідки, сортери та різноманітні розвивальні набори. 

Ера Юрського періоду: серія дерев'яних іграшок Janod

У кожній дитині живе маленький дослідник, який шукає пригоди. Описані нижче моделі відповідають цьому запиту.

Розвивальний центр Janod «Діно Вулкан»

Навчальний іграшковий набір для найменших призначений для малюків від 12 місяців. Містить кілька інтелектуальних ігор з цікавими й незвичайними головними героями-динозаврами: птеранодон, трицератопс і тиранозавр. 

Розвивальний центр Janod Вулкан Діно

На передній панелі розвивального центру розташований сортувальник форм із дерев'яними отворами у вигляді фігурок динозаврів. Коли вони падають всередину, не створюють зайвого шуму завдяки фетру, розташованому на дні сортера. Їх легко дістати. Для цього на бічній панелі передбачено великий отвір. 

На задній частині центру розміщені трибки, що обертаються. Вони допомагають у розвитку спритності крихітних ручок і дарують малюкові позитивні емоції. З лівого боку центру прикріплено дзеркальце, а на вершині — рахівниця з намистинами та лабіринт.

До відома: Як правильно вибрати машинку на радіокеруванні: яка краща з 7 варіантів

Ігровий столик Janod «Діно Юрський Період»

Веселий і захопливий набір для дітей від 1 року, який складається з ключових елементів:

  • Стіл із чотирма ніжками висотою 32 см, що є оптимальним рівнем для малюків;
  • трицератопс, який катається по доріжці;
  • рахівниця з дерев'яних намистин і птеранодона, що обертається з ними в тандемі;
  • пальма-пірамідка: складається з 3-х частин;
  • сортер із двома елементами у вигляді листочка і відбитка ноги;
  • дзеркальце, що обертається, яке веселить малюків спотвореним відображенням;
  • брязкальце у вигляді яйця;
  • трибки, яка обертаються;
  • яйце, що приводить у рух крихітні яєчка. 

Ігровий столик Janod Діно Юрський період

Ігрові зони розділені різними кольорами, щоб дитина могла концентрувати увагу. Всі елементи виконані з натурального дерева, за винятком диму, що підіймається з вулкана — це м'який і приємний на дотик футер. 

Гідний список: Іграшки Li'l Woodzeez — 10 улюблених звіряток для малюків

Набір із 4 пазлів Janod «Динозаври» 

Іграшка, яка відправить малюка в доісторичну подорож і познайомить із 4 різними динозаврами. Призначена для маленьких дослідників віком від 2-х років. 

Набір із 4 пазлів Janod Діно 

Набір складається з 4-х різних пазлів із 6, 9, 12 і 16 елементів відповідно. Кожен пазл має кольорову підкладку — це допомагає дитині зібрати картинку і не переплутати деталі між собою. 

Інші особливості пазлів Janod Динозаври:

  1. Великі елементи, які легко поміщаються в дитячу ручку;
  2. приємний на дотик матеріал (щільний картон);
  3. яскраві барвисті картинки.

Набір поставляється в чохлі з ручкою, його можна брати з собою куди завгодно. 

Толокар Janod «Діно портозавр»

Уявіть емоції малюка, у якого є можливість кататися на крихітному динозаврі, та ще й на такому красивому. Толокар виконаний у блакитному та помаранчевому відтінках, основний матеріал — натуральне дерево. Цікава деталь іграшки — м'який хвіст, що стирчить, з плюшу, який під час їзди довільно рухається. 

Толокар Janod Діно Портозавр 

Конструкцію толокара Janod Діно Портозавра виконано таким чином, що дитині дуже легко на нього сісти. Щоб привести іграшку в рух, потрібно всього лише відштовхнутися ніжками від підлоги. Два передніх колеса рухаються разом із головою динозавра, два задні розташовані трохи ширше для стійкості та безпечної їзди будинком і вулицею. 

Читайте: Як випрати м'які іграшки: 8 порад 

Магнітна книга Janod «Динозаври»

З першого погляду — звичайна книжка, але не тут то було! Це справжня захоплива головоломка для дітей віком від 3 до 8 років. Під обкладинкою знаходиться скарбниця з магнітними елементами, на яких зображені динозаври. Залучивши уяву та логіку, з цих елементів діти можуть збирати картини відповідно до завдань на картках. 

Магнітна книга Janod Динозаври 

Виявляючи фантазію, можна складати динозаврів так, як хочеться, створюючи найнезвичайніші композиції. Магніти з легкістю кріпляться на будь-яку магнітну дошку, яка є під рукою. 

Які елементи входять до комплекту Janod Динозаври:

Назва
Кількість
Книга з комірками 1 шт.
Магнітні елементи  40 шт.
Картки-підказки із зображеннями 10 шт.

Іграшка чудово розвиває логіку та увагу. Дарує дитині можливість проявити її творчі здібності, радує насиченим дизайном і якісним виконанням. 

Варто знати: Ляльки Our Generation — 8 іграшок зі своїми історіями та аксесуарами

Магнітна карта світу Janod «Планісфера динозаврів» 

Ідеальна іграшка для маленьких ентузіастів та любителів подорожей. Розрахована для дітей віком від 7 років.  Складається з таких елементів:

  • Карта світу розміром 65х40 см із континентами та підказками у вигляді силуетів, де потрібно розташувати фігурки.
  • Магнітні елементи у вигляді динозаврів, для яких потрібно знайти своє місце на карті.

Магнітна карта світу Janod Планісфера динозаврів 

Janod Планісфера динозаврів розвиває дослідницькі здібності, увагу та логічне мислення. Ознайомлює дитину з назвами різних видів динозаврів та їхнім середовищем існування. А ще вона може стати цікавим декором для дитячої кімнати, адже на карті передбачений шнурок для кріплення до стінки. 

Іграшки Janod приносять дітям радість, розвивають дрібну моторику, навички та вміння. Їм віддають перевагу тисячі сімей по всій планеті, тому по праву вважають класикою надійних дитячих товарів. Жодна дитина не може встояти перед красою і яскравістю іграшок Janod. Вона із задоволенням вивчає кожну їхню деталь, з головою занурюючись у захопливу гру. 

На замітку: Як зробити машину з Лего: інструкція до 4 моделей

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини