Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Редакційна політика блогу

Дата публікації: 01.03.2021 13:52
Дата оновлення: 01.03.2021 13:52

Редакція компанії Moyo докладає зусиль щодо забезпечення точного, зрозумілого та актуального контенту заради довіри споживачів.

 редакционная политика

На Сайті публікується тільки перевірена, актуальна і корисна інформація – зрозуміла та доступна, щоб ви могли приймати оптимальні рішення в питаннях вибору та уявлень про товари.

Опубліковані матеріали не можна використовувати без письмового дозволу правовласника. Зв'язок здійснюється за запитом на пошту press@moyo.ua – це контакти пресслужби. Якщо рішення схвалено, копіювання матеріалу допускається тільки за умови та наявності зворотного посилання і тільки частини тексту.

8 наших етичних принципів

1. Вірогідність
Ми ретельно стежимо, щоб вся інформація на Сайті була правдивою.

2. Актуальність
На сайті розміщена тільки актуальна інформація, яка редагується в міру її надходження і змін в офіційних джерелах.

3. Корисність
Ми піклуємося, щоб інформація, розміщена на Сайті, була корисною користувачам, просвіщала і відповідала на запитання.

4. Обґрунтованість
Ми не використовуємо неперевірені факти та дані. Спираємося в своїх матеріалах тільки на перевірені джерела інформації й першоджерела.

5. Грамотність і точність
Над кожним текстом проводиться редакторська робота, щоб матеріали на Сайті були опубліковані без помилок і неуточнених деталей. Ми стежимо за орфографічною, пунктуаційною, граматичною, синтаксичною, лінгвістичною та семантичною грамотністю і точною подачею інформації.

6. Унікальність
Всі наші статті проходять перевірку на унікальність і допускаються до публікації лише в тому випадку, якщо у матеріалу висока унікальність.

7. Доступність
Інформація на Сайті https://www.moyo.ua повинна бути доступною і зрозумілою для користувачів. Не допускається використання двозначних, неуточнених і розмитих слів, фраз і виразів, а також термінології вузької спеціалізації без роз'яснення й уточнення смислової та семантичної спрямованості.

8. Законність
Весь контент Сайту зобов'язаний відповідати Закону України «Про авторське право і суміжні права» та не порушувати авторське право першоджерел. Плагіат заборонений.

Вся інформація підлягає глибокому та ретельному переробленню та внесенню змін. При дослівному використанні інформації з офіційного або перевіреного джерела вказується першоджерело.

Редакція прагне надати вичерпні, неупереджені, чесні та своєчасні практичні поради, новини та огляди, керівництва та інструкції.

Наші автори

Moyo ретельно оцінює потенційних авторів статей. Перш ніж публікувати статтю, ми обов'язково повинні переконатися, що автори контенту є фахівцями та експертами в предметній галузі, що освітлюється в контенті, а також, що у них є відповідний життєвий досвід.

Зворотний зв'язок з читачами

Читач може звернутися до нас з попередженням про потенційну проблему з нашим контентом, наприклад, про неточну, застарілу, нечітку або суперечливу інформацію. В такому випадку, ми реагуємо негайно і вживаємо заходів.

Редакція вивчає отримані відгуки, визначає, які зміни необхідно внести в контент, і повторно публікує оновлену інформацію.

Ми сповнені рішучості надавати вам тільки найпозитивніші враження та найкориснішу інформацію. Тому будемо раді отримати від вас зворотний зв'язок з відгуками, питаннями та зауваженнями, адже ваша думка допоможе нам досягти більшого.

Всі пропозиції або питання щодо редакційної політики блогу слід повідомляти в Службу підтримки користувачів www.moyo.ua/contact.html, телефонувати за номерами гарячої лінії (044) 290 90 45 або 800 507 800 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безплатні, з мобільних оплачуються відповідно до тарифів операторів). Або звертатися за адресою 04073, м. Київ, вул. Марка Вовчка, 18 а, для MOYO.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини