Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг 5 найпопулярніших файтинга на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Дата публікації: 12.04.2019 10:25
Дата оновлення: 31.05.2024 13:29

Файтинг – чудовий спосіб розважитися і випустити пару. Ігор у такому жанрі дуже багато, але найкращих — одиниці. П'ять найкрутіших представлені у цій топпідбірці. Класна графіка, ненудний і зручний геймплей – основні причини популярності цих ігор, а опис кожного ігрового проєкту розкриють більше цікавих фішок.

лучшие файтинги на ПС4

MORTAL KOMBAT 11

Одинадцята частина легендарного брутального файтингу. Олдскульний дух топової гри зберігся, а сучасні технічні можливості лише прикрасили битви, додавши їм реалістичності. Це один із найкращих проєктів на двох, який допомагає випустити пару і просто добре провести час.

MORTAL KOMBAT 11

Попередження: Гра дуже натуралістична: крові та частин тіла, що відлітають, буде багато, тому не рекомендується грати після їжі.

Головні характеристики:

  • Шкала енергії дає можливість виконувати X-Ray, про фаталіті та комбо творці проєкту теж не забули. Все у старому стилі, але з деякими доробками. Нові унікальні прийоми також з'явилися.
  • У бійців з'явилася можливість взаємодії з навколишнім світом. У процесі бою вони можуть відскакувати від певних місць, щоб змінити положення або застосовувати компоненти оточення як зброю.

Примітка: гра запускається не тільки на консолях PlayStation 4 і Xbox, але також на комп'ютерах та мобільних платформах Android та iOS.

  • Нелінійний оригінальний сюжет, нові герої, які символізують Добро і Зло – все це виводить геймплей на вищий рівень.

Дивіться також: Рейтинг 17 найкращих ігор для двох на Sony Playstation 4 та інших платформ

TEKKEN 7

«Залізний Кулак 7» – дев'ята гра культової серії та перша тих, що працюють на движку Unreal Engine 4. Це яскравий приклад якісного реміксу на класичний твір, який оцінив весь світ.
Атмосфера того часу залишилася недоторканою: добре знайомі шанувальникам серії бійці й напам'ять завчені нищівні комбінації. Декілька змін, звичайно, є, та й зовні продукт відповідає сучасним ігровим стандартам, але фундамент не змінився.

Примітка: файл доступний для четвертих приставок від Sony (Slim, Pro). Але це не ексклюзивний проєкт. Пограти також можна для іксбокс 1 та геймерських ПК.

TEKKEN 7

Чому в рейтингу найкращих:

  1. Тому, хто добре знайомий із серією, не доведеться витрачати час, щоб звикнути до керування. Новачки після нетривалого тренування освоять мистецтво ігрового бою, як мінімум, на середньому рівні. Але й розслаблятися не варто: натискаючи кнопки навмання, геймер швидко вирушить у нокаут.
  2. Режими: з класичних варіантів присутні аркада, поєдинок та тренування. Новинка – поєдинок за скарби, де необхідно успішно провести кілька послідовних боїв, після чого потрібно битися з особливим супротивником і дотримуватися спеціальних правил. За перемогу над таким босом геймер буде щедро нагороджений. Нагороду можна витрачати на кастомізацію бійців.
  3. Можливість налаштування власного профілю – цікава фішка для любителів онлайн. Онлайн режим ділиться на звичайну та рейтингову гру.
  4. Зручно керувати як джойстиком, і озброївшись клавіатурою з мишею.
  5. Є нововведення, які впливають перебіг бою. Їх визначає таблиця.
Прийом
Особливості
Rage Art Удар виконується будь-яким з персонажів за допомогою всього однієї кнопки й при вдалому його проведенні противнику буде завдано шкоди від 40 до 80%.
Power Crush Дає можливість завдавати удару навіть під час атаки противника.
Rage Drive Варіація прийому Rage Art у вигляді суперудару, який можна завдати супернику на високій швидкості. Активується лише за критичного рівня здоров'я суперника. Втрата від такого прийому теж значна, але захиститися від цього удару не складніше, ніж від звичайного. Перервати такий удар можна, застосувавши у відповідь Power Crush.

Прихильникам шутерів: Рейтинг 10 найпопулярніших ігор-стрілялок на PS4 та інші платформи

DEAD OR ALIVE 6

Крутий файтинг, який відрізняється він підвищеною увагою до жіночої статі, причому настільки, що для реалістичності був створений спеціальний двигун, що акцентує увагу на фізиці грудей. Зрозуміло, гра увійшла в топ найкращих проєктів не лише з цієї причини: крута атмосфера, різноманітний як для такого жанру геймплей — ось головні причини популярності файтингу. Іде на ПС4 від Соні, третіх Плейстейшн, а також консолях іксбокс, та ПК.

Чому радять:

  • З режимами все за класикою: компанія, версус, аркада, командні бої та його варіації. Розмаїття ігрового процесу додають бійці, зібрані з усього світу.
  • Все, що відбувається, нагадує сценарій божевільного аніме: відстежити сюжетну лінію геймерам, які не знайомі з серією, досить складно, але загальної атмосфери це не псує.

 DEAD OR ALIVE 5: LAST ROUND

  • Бої відбуваються на розширених 3D аренах. Це дає можливість переміщатися у трьох просторах при натисканні "вгору"," вниз". Деякі рівні дозволяють скинути супротивника з арени та продовжити бій на іншому поверсі будівлі.
  • Навчитися основ бою буде легко, але щоб стати майстром, доведеться попрацювати. Цей факт змушує повертатися в гру знову та знову, та й зовнішнє оформлення досить привабливе. Контратаки, комбо, властиві файтингам, також передбачені. При певному рівні геймер може використовувати силу противника проти нього.
  • Судячи з відгуків, управляти зручно як ігровим маніпулятором, і мишкою з клавіатурою

Ще підбірка: Рейтинг кращих гонок для Соні Плейстейшн 4 – 5 класних ігор

SOULCALIBUR VI

Шоста частина однойменної серії знаменує її перезапуск. Про неї відгукуються як про один з найкращих файтингів на двох, які йдуть на PS 4.

Чому рекомендують:

1. Дія розгортається у XVI столітті. У геймера є можливість подивитися на події першої гри та розкрити деякі таємниці, а ще пограти Відьмаком.

2. У бою на 3D аренах сходяться два супротивники, в арсеналі яких, крім куркулів, є різні види зброї.

3. Reversal Edge – нова механіка дозволяє захиститися від атаки супротивника і швидко завдати удару у відповідь, при цьому спрацьовує ефект уповільнення часу.

SOULCALIBUR VI

4. Геймеру доступно понад 20 базових персонажів. Крім того, у розпорядженні гравця – 100 осередків для створення власних героїв.

Примітка: гра не є ексклюзивом. Крім PS4, вона підходить і для інших приставок, а також геймерських комп'ютерів і лептопів.

Колекціонерам: 30 кращих ігор на Sony Playstation 4 – рейтинг популярних ігор на PS4 і не тільки

STREET FIGHTER V: ARCADE EDITION

Ця серія файтингу достойна почесного місця у списку найкращих. На щастя, п'ята частина не стала винятком. Попри те, що геймери, критики та навіть фанати серії висловлювалися про продукт дуже неоднозначно, підстав ігнорувати його точно немає. Шанувальників цієї частини легендарної серії чимало.

STREET FIGHTER V: ARCADE EDITION

Основні параметри:

  1. Творці вирішили не наживатися на DLC: ті, хто має базову версію, можуть оновитися до Аркадного Видання безкоштовно.
  2. Є як нові персонажі, а й герої з минулих сезонів.
  3. У грі присутні режими: аркадний, Extra Battle, галерея.
  4. У бійців додався ще один набір унікальних прийомів V-Trigger, перейти на який можна в меню.
  5. Прогрес очевидний: змінився зовнішній вигляд проекту, покращився геймплей рахунок оновленого балансу.
  6. Підходить для приставок, випущених Sony, а також для ПК на Віндовс.

Для повного занурення: 10 і 1 найкраща гра для PS VR

MORTAL KOMBAT XL

Ігровий проєкт увійшов до рейтингу найкращих як розширена версія 10-ї частини культового файтингу: з усіма персонажами, костюмами та фаталіті та бонусом у вигляді ще однієї арени.

Основні особливості:

1. Додалося 9 нових персонажів, деякі з них з фільмів. Наприклад, маніяк Джейсон, Хижак, Чужий. Все це робить геймплей різноманітнішим. Кожен боєць має свою суперздатність. Наприклад, Триборг — шикарне рішення об'єднати кіборгів-ніндзя в одному бійці, залишивши індивідуальний осередок у виборі стилю.

2. Деякі костюми для персонажів, які у звичайній 10-й версії можна було придбати окремо, тут надаються безкоштовно.

MORTAL KOMBAT XL

3. Додаткова арена «Яма», яка зазнала змін у плані промальовування, виглядає дуже приємно.

4. Доступна для консолей, а також ігрових комп'ютерів та лептопів. Запускається на мобільних платформах.

На тему: Рейтинг найочікуваніших ігор 2019 року – 17 новинок на ПК і PS4

Кожна з ігор – достойний приклад крутого файтингу, який затягує не на жарт. Запустити кожну з них можна на одного та двох. Жоден з ігрових проєктів не є ексклюзивним, тому «порубатися» зможуть як консольники, так і десктопники.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини