Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy A41: огляд 6 аспектів

Дата публікації: 26.04.2021 15:54
Дата оновлення: 26.04.2021 15:54

На Samsung Galaxy A41 гріх скаржитися, хоча він зібрав багато суперечливої критики. Що насправді являє Сорок перший Самсунг - розберемося нижче по тексту.

 Samsung Galaxy A41

Характеристики Samsung Galaxy A41

Зручний корпус відмінно лягає в руку. Діагональ 6,1 дюйма. Ці та інші характеристики слід розглянути докладніше.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Модель доступна в червоному, білому, синьому і чорному кольорах. У неї глянсове покриття. Ззаду на панелі розташований малюнок в геометричній стилістиці – кілька граней призми, які відрізняють пристрій від попередніх телефонів.

На лицьовій панелі характерний виріз у вигляді краплі для фронтальної камери. Він запозичений з минулих моделей. Блок з камерами розташований на широкому чорному прямокутнику (незалежно від колірного оформлення смартфона), кути якого закруглені.

Цікава стаття: Як почистити комп'ютер від пилу: 2 перевірені технології

 задняя и передняя панели устройства

Корпус з бюджетних матеріалів: пластикова рамка навколо дисплея імітує метал, а задня стінка виготовлена з полімеру . На ПОВЕРХНІсмартфона практично не залишаються сліди від дотиків. Девайс не ковзає в руці.

Кнопки, що відповідають за регулювання гучності і живлення, встановлені з правого боку пристрою. Тактильно вони не помітні, але злегка виступають збоку. Клавіші мають приємний пружний хід.

Система сканера відбитків подекранная, але як показує практика, класична форма все ж перевершує по зручності використання. Відсік розрахований на дві карти формату Nano і є місце для зовнішнього накопичувача пам'яті.

З торця випирає ще один динамік, він же – складова частина системи, яка пригнічує шуми. У нижній частині розташований мікрофон для розмов, динамік, вихід під навушники (3,5 мм) і отвір для зарядки USB Type-C.

За темі: Як монтувати відео на смартфоні: огляд 8 ультимативних додатків

Батарея і зарядка

У моделі використана незнімна батарея 3500 мА, якої цілком достатньо для дзвінків на 2-3 дні. В ігровому режимі при 50% яскравості за півгодини йде до 7% заряду. Якщо ж активно використовувати месенджери і слухати музику, протягом дня пристрій доведеться зарядити.

з телефоном йде адаптер живлення, який підтримує можливість оперативного заряду (15 Вт). На зарядку виключеного пристрою знадобиться в середньому півтори години.

Пізнавальна стаття: Як перевірити батарею смартфона: 4 підказки

Камера

У Самсунг А41 представлені дві камери: звичайна і шірокоуголка.

Датчик глибини різкості
+
Оптичний зум -
Телеоб'єктив -
Спалах (одиночна)

Працюючи на автоматичних настройках, камера створює зображення в 12 Мп. Ширококутний об'єктив видає картинку 8 Мп. Найбільший можливий режим дозволу відео 1080р при 30 fps. Через те, що відсутня стабілізація і клавіші масштабування, фото виходить пухким і не завжди плавним.

має один модуль, але створює два зображення:

  • нормальне (стандартне роздільна здатність 12 Мп);
  • обрізане, в якому буде відображено менше інформації (в 25 мегапікселів).

Камеры в смартфоне


У КАМЕРИ ТАКИЙ інтерфейс, що змінити режим досить складно (Слід попорпатися В настройках, щоб вибрати відповідний). У цій ВЕРСІЇ з'явилася функція додавання/видалення режимів на панель видошукач. Огляд камер Самсунг А41 показав, що вони досить посередні, але відповідають вартості девайса.

Варто знати: Як відрізнити AirPods від підробки: 7 явних ознак фейк

Продуктивність

Проводячи огляд Galaxy А41, варто розповісти про начинку:

  • задіяний однокристальний проц Mediatek MT6768 Helio P65;
  • восьміядерний чіпсет: 2 Cortex-A75 і 6 ядер Cortex-A55, частотою 1,7 ГГц;
  • прискорювач графіки – Mali-G52 MC2.


Самсунг випущений в одній комплектації – 4 Гб оперативки і 64 Гб пам'яті. Фахівці відзначають, що таких параметрів буде достатньо для повсякденного використання, але з багатозадачністю може не впоратися.

пристрою, можна з упевненістю сказати, що модель набагато сильнішим за свого попередника А40. При максимальному навантаженні центрального процесора, робота смартфона буде сповільнена, в середньому, на 25%.

на Android 10 c ONE UI 2.1. Аналізуючи Samsung Galaxy A41, примітно те, що девайс ідеальний для щоденних завдань. З іграми ситуація не така райдужна: якісь додатки будуть працювати на середніх настройках, а ультраграфіку як в Shadowgun Legends чи потягне 15 FPS.

Дисплей

Встановлено Super AMOLED на 2400 × 1080 пікселів. Є можливість регулювати яскравість повзунком, що забезпечує широкий діапазон світіння, це дозволяє перегортати стрічку або читати з телефону навіть в сонячний день. У смартфоні є два варіанти оформлення: природні і насичені кольори. Причому в другому випадку є можливість змінювати теплу температуру на холодну. В налаштуваннях можна встановити захист від випадкових дотиків і збільшити чутливість сенсора.

 Естественные цвета и выбор темы

Унікальною, доступною тільки в лінійці від Самсунг, є Always On Display. За рахунок неї, навіть коли телефон знаходиться в режимі бездіяльності, на екрані відображаються дата, поточний час і повідомлення з відкритих додатків. Стиль і колір циферблата можна змінити.

Зовнішній вигляд стандартних екранів і меню

Зовнішнє оформлення екранів пристрою виконано в класичному варіанті. Також в огляді Samsung Galaxy a41 слід згадати можливості, які запозичені у флагманських моделей:

  1. Edge panels – вертикальна панель, що знаходиться в лівій частині екрана. Звідси можна швидко відкрити програми, внаслідок чого набрати вибрані контакти або ж відкрити нагадування.
  2. Edge Lighting дозволяє вибрати додатки, повідомлення з яких будуть надходити коли екран вимкнений. Також можна змінювати їх колір і дизайн.

Якщо не подобаються класичні іконки, їх можна змінити в додатку Galaxy Themes. Тут широкий вибір кумедних логотипів, які відмінно підійдуть до обраної теми.

Ціни на Samsung Galaxy A41

Розцінки на девайс у великих рітейлерів варіюються від 6300 до 7000 грн. Замовляючи товар в інтернет-магазинах, можна трохи заощадити. Це нішевий смартфон, його ціна відповідає якості пристрою. Хоча, якщо пошукати, в категорії Galaxy за цю ціну можна знайти більш технологічний варіант.

Смартфон практично відразу після появи на ринку, припав до душі споживачеві за компактність, акуратні форми і елегантний дизайн. Бюджетна вартість девайса відповідає потужності і особливостям роботи, які заявлені виробником. Самсунг А41 підійде для дзвінків, месенджерів і серфінгу в мережі. Лаяти модель не за що.

Захоплююча стаття: Як перевірити смартфон при покупці: 5 рекомендацій на вагу золота

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини