Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Fit: огляд дизайну, характеристик і 7 функцій для здоров'я

Дата публікації: 25.02.2021 10:13
Дата оновлення: 31.05.2024 17:33

Ера фітнес-трекерів у Samsung з бюджетного Gear Fit і дійшла до дорогих та просунутих гаджетів із приставкою Pro. Десь між ними є «золота середина» — недорогий та багатофункціональний «Галаксі Фіт».

 Фитнес-браслет Samsung Galaxy Fit

Як він виглядає і що вміє робити, розбираємо в огляді Samsung Galaxy Fit, який з`явився у 2019 р., але й досі не втрачає популярності.

Якщо все ще в роздумах: причин купити фітнес-браслет

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Мінімалістичний та компактний новий «Фіт» виготовлений у довгастому пластиковому корпусі із заокругленими гранями. У характеристиках Samsung Galaxy Fit заявлений розмір 18.3х45.1х11.2 мм.

З зовнішнього боку це кольоровий дисплей, з внутрішнього розташований оптичний датчик для вимірювання пульсу. Є бічна механічна клавіша, яка бере участь в управлінні девайсом. Якщо натиснути кнопку на 7 секунд, пристрій перезавантажиться.

23-грамовий гаджет кріпиться на зап`ясті за допомогою ремінця. Гумовий браслет не «ерзає» на шкірі, не боїться вологи та пилу. Компанія стверджує, що матеріали ремінця гіпоалергенні, а отже комфорт при носінні забезпечений.

«Галаксі Фіт» випускається у чорному та сріблястому корпусі. Це стандартні браслети до моделей темного та світлого відтінку. Іншого кольору ремінці замовити окремо.

 Внешний вид Samsung Galaxy Fit

За необхідності половинки браслета відстібаються від корпусу та кріпляться нові. Ширина ремінця – 13 мм. Розрахований на обхват зап`ястя 14-19 см.

Виробник передбачив можливість плавати та приймати душ, не знімаючи фітнес-пристосування. Корпус захищений від впливу вологи та витримує. занурення на 50-метрову глибину. Стійко переносить температурні перепади, удари, подряпини та інші струси під час використання.

Батарея та зарядка

ФІТНЕС-трекер досить витривалим акумулятором на 120 мАг. За відгуками користувачів, на повну зарядку витрачається години півтори-дві, після чого гаджет тримається без підживлення енергією 7-8 днів.

 Зарядка фитнес-браслета Samsung Galaxy Fit

Зарядник у Галаксі Фіт простий і зручний: незнімний ЮСБ-кабель, на одному кінці якого розташовується док-станція, а іншим він приєднується до адаптера живлення. Браслет надійно примагнічує до зарядки.

Дисплей

Екран вертикальний, повністю сенсорний. Виготовлений за технологією «Амолед» і має розмір 0.95", роздільна здатність 120 на 240 пікс (як у Сяомі Мі Бенд 4). Досить яскравий і контрастний, щоб на ньому добре читалася інфа навіть на сонці.

Дзеркально гладкий екранчик стійко протистоїть появі подряпин. Є олеофобний шар: сліди від пальців з`являються менш інтенсивно і легше видаляються.

 Экран Samsung Galaxy Fit

Автоматично яскравість не підлаштовується під освітлення, але можна покопатися в налаштуваннях та перетягнути повзунок на позицію від 1 до 10.

Екран у неактивному стані просто чорний, «прокидається» при натисканні кнопки або підніманні зап`ястя. Тапом по дисплеї не увімкнеться. Циферблати можна змінювати на свій смак, зайшовши до фірмової проги Wearable. Варіантів тут є маса, на відміну від Fit е, в якому їх всього 4.

Цікава стаття: Honor Band 5 або Xiaomi Mi Band 4, або порівняння По часнику на 8 пунктів

Інтерфейс

Дуже чуйний, працює швидко та без лагів. Анімацій немає, тільки статичні картинки-іконки, що додатково ілюструють написи на екрані: вид тертя або повідомлення про пропущений виклик. Кольорові зображення. Інтерфейс підтримує безліч мов, у тому числі українську. Навігація здійснюється по екрана праворуч наліво та вгору/вниз. Механічна кнопка збоку виконує функцію «тому».

При свайпі зверху вниз відкриються швидкі налаштування:

  • режим "Не турбувати";
  • коригування яскравості;
  • вимкнення сенсора під час купання;
  • нічний режим (браслет не вібрує у цей час).

«Галаксі Фіт» має більшу кількість закладок, які відкриваються під час гортання екрана:

  • коротка інформація про погоду;
  • вимірювання рівня стресу;
  • повідомлення, скільки часу користувач спав;
  • вибір тренування;
  • кількість протопанних кроків та спалених калорій.

Браслет виводить на екран сповіщення про дзвінки та смски. Під час надходження виклику фітнес-трекер Вібрує. Коли надходить повідомлення, відразу видно, з якого воно чату, оскільки на дисплеї висвічуються іконки «Інсти», «Вайбера», «Візки» та ін.

Може стати нагоді:Вирішення проблем при використанні розумного годинника — інструкція в 3 розділах

Можливості та взаємодія зі смартфоном

Доступна «прив`язка» лише до одного смарту на ОС «Андроїд» від 5.0 або iOS (версія 9.0 та новіша). Зверніть увагу, Що Galaxy Fit все-таки Більше «Заточений» для роботи зі своєю Екосистемою. Наприклад, у зв`язці ЗСамсунгом на екрані браслета відображаються смски до 148 символів, а з Айфоном – від 48 до 80 с. Але в цілому коректна робота можлива з обома операційними.

Samsung Galaxy Fit со смартфоном

Кроки, пульс, рівень стресу, спалені калорії, сон – все це наручний гаджет вимірює автоматично. Також визначає без ручних налаштувань ходьбу, катання на велосипеді, орбітрек, веслування. На браслет можна вивести до 10 активностей із запропонованих виробником 90 шт. Решту потрібно запускати зі смарту.

Для спільної роботи трекера та мобільника знадобиться встановити на телефон проги: Galaxy Wearable («Галаксі Фіт» для «Айфона») та Samsung Health. Перше знадобиться для налаштування браслета, друге — щоб задати особисті параметри (вага, зріст тощо) та коригувати фітнес-активність під себе. Для коннекту пристроїв потрібно увімкнути на смарті "Блютуз".

За допомогою утиліт на смарте можна, можливо:

  1. Задати/прибрати віджети на екран (сон, стрес, календар, калорії та ін).
  2. Активувати пошук браслета, якщо не знаєте, куди його поклали (трекер вібруватиме, допомагаючи визначити своє місце розташування).
  3. Налаштувати силу вібрації фітнес-гаджета.
  4. Додати або зменшити яскравість екрана.
  5. Змініть параметри здоров`я.
  6. Вибрати з яких месенджерів виводити повідомлення, а з яких заборонити.
  7. Отримувати відомості про тренування (тривалість, спалені калорії, пульс, температура, кращі показники та ін.).

Варіацій роботи з браслетом через мобільний телефон дуже багато, як і можливостей у фітнес-трекера: секундомір, таймер, будильник. Докладніше зупинимося на головному – підтримці гарного самопочуття за допомогою "розумного" наручного гаджета.

Корисна стаття: Інструкція з вибору розумних годин з вимірюванням тиску та пульсу у 4 пунктах

Огляд функцій для здоров`я у Samsung Galaxy Fit:

Назва
Навіщо потрібна
Кроки Підрахунок кількості зроблених кроків та виміри пройденої відстані. Наочно видно, наскільки активним був користувач
Калорії Показує, скільки за день спалено калорій: у період спокою та під час активностей
Стрес Пристрій проаналізує пульс і видасть рекомендації, як за допомогою дихальних вправ позбутися перенапруги.
Пульс Дозволяє тримати серцебиття під контролем і не перенапружуватися на тренуваннях. Трекер відстежує та «запам`ятовує» пульс протягом усього дня
Сон Від якості та тривалості сну залежить загальне самопочуття та працездатність. Браслет розкаже про всі фази ваших сновидінь та оцінить якість відпочинку
Вода Нестача рідини в організмі призводить до виникнення проблем зі здоров`ям. "Галаксі Фіт" допоможе вести облік кількості випитої за день води
Кофеїн Кава, звичайно, бадьорить, але її надлишок загрожує дратівливістю, безсонням та ін. Облік кількості випитих чашок дозволить тримати рівень кофеїну під контролем

З огляду Samsung Galaxy Fit ясно – це суперкрутий гаджет для охочих "тримати руку на пульсі" власного здоров`я. Чи не підведе ні на суші, ні у воді. Стежитиме за користувачем, щоб той не робив: спав, їв, ходив, стрибав, плавав. За рахунок стильного вигляду складе гідну компанію іншим вашим модним аксесуарам.

Подробиці: Як під`єднати смартгодинник до телефону: способи для 2-х операційних систем смартфона

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини