Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найочікуваніші MMORPG 2020 на ПК і консолі: 20 ігор, які вже підірвали інтернет

Дата публікації: 14.08.2020 10:07
Дата оновлення: 31.05.2024 17:55

Хеллоу, друзі! Підкинемо вам анонсікі на двадцятку найбільш очікуваних MMORPG 2020 року. Запевняємо, ви закохаєтесь в них буквально з перших рядків в статті і кадрів відеороликів. Так що сідайте зручніше в геймерське крісло, і готуйтеся до кращих зарубав року!

Crowfall

Дата релізу: альфа-тест – початок 2020 року, бета-тест – друга половина 2020.

Розробник: ArtCraft Entertainment.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовно, так.

Зазвичай в MMORPG досліджується тільки один світ. Тут зовсім інша концепція!

 игра Crowfall

В Crowfall гравцям доступні аж 5 систем, які будуть вмирати і відроджуватися аки фенікс. Самі геймери будуть жити у Вічному світі. Там вони зможуть спілкуватися, будувати королівства, Крафт спорядження і збирати золото.

Щоб знайти злитки або отримати цікаві «плюшки», потрібно відвідувати тимчасові всесвіти. Цикл їх життя буде варіюватися від місяця до року.

Кожна подорож стартує навесні. Тоді у гравця в запасі купа ресурсів і розвилок. Далі потрібно викручуватися, поки справа не дійде до зими з відсутністю ресурсів. Буде важко. Зате винагороди порадують! Після загибелі світу, всі гравці повертаються в «основний» Вічний мир і починають шукати нову мету.

Гра сподобається тим, хто любить нескінченні історії. Кожен новий світ генерується випадковим способом. Геймплей – майже стандартний. Єдина відмінність – у кожної всесвіту будуть свої фішки і навіть окрема фізика. Так що доведеться багато працювати маніпуляторами. Завдяки цьому подорож буде дуже захоплюючим. Ну а в цілому, тут ті ж кланові війни, дослідження локацій і інші рольові фішки.

Цікава стаття: Список ігор на Sony PlayStation 5, Або 20 найбільш очікуваних тайтлів для PS5

Wolcen: Lords Of Mayhem

Дата релізу: 13, лютого 2020.
Платформи: PC.
Розробник: WOLCEN Studio.
Очікувана вартість/доп. платний контент: 480 грн, так.

Гра, яка поєднує в собі рольової екшен і мультиплеєрний режим. Деяким вона може здаватися схожою на Diablo 3. І не дарма! Творці зізнаються, що надихалися нею. Wolcen сподобається командним гравцям, тому що мультиплеер переважає. Одному буде нуднувато.

 Wolcen Lords of Mayhem

Игруха зроблена на движку Cry Engine 3 – на якому працюють гри Crysis. Так що деталі оточення і спецефекти тут добре опрацьовані. Навіть занадто добре, як для онлайн-ігри. Ну, а щоб старання розробників не пропали даремно, – бажано використовувати якісну й недорогу ігровий монітор.

Crimson Desert

Дата релізу: в розробці.
Платформи: PC, PS4, Xbox One.
Розробник: Pearl Abyss.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовна, так.

Епік-фентезі ММОРПГ від творців знаменитої Black Desert! Чи вийде новинка такий же захоплюючою і сильною – пишіть в коментах. З огляду на відгуки інсайдерів, вона має всі шанси перевершити хардкорного «праотця».

Crimson Desert

Геймеров чекає багато користувачів гра, де у кожного найманця з банди своя сюжетна Лінія. Вона впливає на розвиток всієї команди. Так що вибираючи компаньйонів, доведеться двічі подумати і тричі попітніти.

Інсайдерські прогнози на гру:

  • геймерів чекає відкритий світ, який потрібно досліджувати;
  • великі битви в стилі Kingdom Under Fire 2;
  • імовірно, буде дуже багато торгівлі;
  • можливість Крафт практично все;
  • Survival-елементи (прям як в of Us).

Бійня обіцяє бути спекотною!

На замітку: Кращі ігри гонки на ПК: рейтинг ТОП 3 + ігрухі, перевірені часом, і новинки 2020

Blue Protocol

Дата релізу: відкрите Бета-тестування – до кінця 2020.
Розробник: BANDAI NAMCO Studios.
Видавець: Namco Bandai Games America Inc.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовно, так.

Японці – любителі фентезі та онлайн-ігор. І «Синій Протокол» ще раз це доведе. Геймерів чекає аніме-графоній і пророблена бойова система. Занудьгувати не вийде: класична японська динаміка просто не дасть ні секунди на відпочинок.

игра Blue Protocol

«Синій Протокол» прописали на сучасному движку Unreal Engine 4, так що графоній тут вишка. Японці припасли багато сюрпризів, серед яких:

  1. 4 ігрових класу.
  2. Система часу доби.
  3. Пропрацював ІІ супротивників.
  4. Бойова система non-target. Тут не можна захопити мета і працювати на автоматі: доведеться неабияк попітніти, захищаючи Себе. Для цього потрібна дуже ЧУТЛИВАмишка!
  5. Решта «плюшки» жанру MMORPG.

Ascent: Infinite Realm (ELYON)
Дата релізу: 2020.
Розробник: KRAFTON.
Видавець: Kakao Games.
Очікувана вартість/доп. платний контент: невідомо.

Перші асоціації з жанром MMORPG – вічна біганина і бійки палицями. Але ця рольова гра точно здивує! Тут розробникам приділили багато уваги повітряних боїв. Так що, прокачивайте окомір.

игра Elyon

Передісторія гри така. Колись на планету впав великий метеорит. Людям довелося переселитися в літаючі міста. Жити внизу стало практично неможливо, тому навіть для найменших подорожей потрібно шукати хоча б «кукурузник». Ну а так як Infinite Realm створена в стилі стімпанк, літаки тут будуть незвичайними.

В іншому це класичні MMORPG: потрібно об'єднуватися у всілякі клани, влаштовувати масштабні бої, прокачувати скіли і проходити сюжетку. Ігрові класи в Ascent залежать один від одного, тому кожен геймер буде виконувати чіткі завдання. Зайвий раз подумайте при створенні перса: барди і хилери просто не зможуть мочити ворогів сотнями. У кожного класу буде по 2 унікальних стилю: прокачивайте їх і стаєте найкрутішою командою на ігровому полі!

Читайте: Кращі ігри про зомбі на ПК: 7 першокласних заруб

Age of Wushu 2

Дата релізу: передбачувано 2020-2022.
Розробник: Snail Games.
Очікувана вартість/доп. платний контент: невідомо.

Якщо ви любитель survival-ігри по типу Resident Evil 3, потрібно обов'язково зацінити «Легенду Кунг Фу 2». Ця ігруха поєднує в собі непоєднувані речі. Китайські розробників Snail Games планують створити гру з відкритим світом. Її родзинкою стане поступово змінюється світ без участі гравця. Тобто доведеться постійно підлаштовуватися під умови.

 игра Age of Wushu 2

Потопи, посухи, зміни ландшафту і будівель – все це буде впливати на NPC і основних гравців. Все, як у реальному житті: часом погана погода може зруйнувати плани. Так що, якщо хочеться пройти квест, – краще робити це відразу. Інакше потім потрібно чекати «з моря погоди».

Тим, хто хоче максимального реалізму в боях Age of Wushu 2, – отримуйте. Система максимально наближена до реальної. Отримуючи поранення, персонажі будуть ставати слабкіше, не зможуть бути жвавими і кидатися заклинаннями зі швидкістю 20 штук в секунду. Так що тепер достатнього побіжного погляду, щоб зрозуміти, наскільки швидко пройде раунд.

Злитися посеред гри теж не вийде. Якщо гравець вийде з сервера, його перс стане телепнем, якого можна вбити і вкрасти інвентар. Так собі перспектива. Щоб не зганьбитися, прослідкуйте, щоб ваш роутер був хорошим, а інтернет – стабільним.

До речі, після кожного ігрового смерті інвентар буде «зливатися в нуль». Тому ретельно вибирайте те, з чим йдете в рейд – з поганими компаньйонами ви можете і не побачити більше улюблений інструмент.

Крім бійок, перси зможуть розвивати ремісничі навички, знайти мирну професію, будувати будинки і відкривати громадські заклади.

Лайфхак: Як підвищити ФПС в іграх – 6 рад та 5 програм

Ashes of Creation

Дата релізу: альфа-тести в 2020, бета версія ≈ в 2021 .
Розробник: Intrepid Studios.
Видавець: Intrepid Studios, My.com.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовно, так.

Це гра – фентезі пісочниця з відкритим динамічним світом, який працює на самому просунутому движку Unreal Engine 4. Розробників Ashes of Creation обіцяють, що гравці отримають небачену свободу. Структура ігрової всесвіту буде підлаштовуватися під дії гравців. Може доходити до того, що від одного рішення будуть зникати і з'являтися цілі міста!

 игра Ashes of Creation

Також гравці можуть придбати будь-яку нерухомість і розпоряджатися великими володіннями. Це майже як в SimCity або Civilization. Незвично? Так! Цікаво і руйнівно стандарти жанру? Безсумнівно!

Так що тепер не обов'язково мочити монстрів для того, щоб стати найкрутішим. У цій грі, «громадянка» деяким геймерам може здатися навіть цікавіше, ніж початкова бойова частина. Ну а щоб рука не втомлювалася в будівництві міст, можна купити хорошу ігрову клавіатуру.

Качаємо: Кращі ігри на ПК + ексклюзивний Топ-15 очікуваних ігрулю 2020

Camelot Unchained

Дата релізу: бета-версія – 31 липень 2018, повноцінний реліз – 2020-2021.
Розробники: City State Entertainment, LLC, Mark Jacobs.
Видавець: City State Entertainment, LLC.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовно, так.

Розробників обіцяють гравцям відкритий світ-пісочницю, де геймерам доведеться самостійно будувати міста. Поки що про гру відомо дуже мало: гравці можуть вибрати одну з 3 фракцій і проводити різні ігрові активності, прокачувати свої бойові навички.

игра Camelot Unchained

Цей проект вийде великим. Розробники працюють над ним 8 років і обіцяють реліз в 2020 році. Так що поки суть та право, варто придивитися до ігровим навушників, щоб потім якомога краще чути своїх тіммейтов.

Все безкоштовно: 5 самих популярних безкоштовних ігор на Плейстейшн і інші платформи

New World

Дата релізу: закритий бета-тест: 23 липня 2020.
Розробник: Amazon Games.
Очікувана вартість/доп. платний контент: $ 50, так.

Гра «Новий Світ» перенесе геймерів за часів колонізації Америки. Зброя буде відповідним: ніяких лазерних гармат і бластеров. Битися доведеться старих добрих цибулею і простим вогнестрілів. Але фентезі-частина теж ніхто не відміняв: правильне закляття може помітно змінити хід бою в вашу користь!

игра New World

І якщо спочатку гра справляє враження класичного «вижіватора», де герою з голою п'ятою точкою потрібно розпалювати полум'я, то через кілька рівнів все змінюється. Тепер він готовий битися зі справжніми монстрами в замках і з'ясовувати таємниці померлих цивілізацій, руїни від яких дуже сильно нагадують руїни майя та ацтеків. Ще далі гравець зможе вибрати для себе одну з 3 фракцій. Детальніше про них в таблиці:

Фракція
Її фішки
Мародери Їм важливіше за все свобода. Сама «прокачаних» частина – класична груба сила
Синдикати Місцеві хитрюги, використовують «магічний» азот як трамплін для прискорення своєї еволюції
Завіт Прагнуть до гармонії і хочуть захистити острів від злих сил і позбутися від єретиків

Вибирати загін потрібно ретельно – поміняти його не можна. У грі можна створити тільки один акаунт, який прив'язується до Steam. Хочеться поміняти героя? Ну що ж – доведеться підлаштовуватися під їхні умови і створювати новий акаунт і купувати гру ще раз. Ось такі хитруни працюють в Amazon.

Не хочеться вбивати всіх підряд в кампанії? В New World з'являється повна свобода вибору: стаєте ким-завгодно! Головне, приносити користь ігровому світу і заробити «Голден» для себе. Реліз гри запланований на кінець серпня 2020.

Б'ємося: Рейтинг 5 найпопулярніших файтинга на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Project TL

Дата релізу: закритий бета- тест – кінець 2020 року.
Платформи: Windows, Android, iOS.
Розробник: NCSOFT.
Очікувана вартість/доп. платний контент: невідомо.

Одна з найочікуваніших MMORPG 2020 року. А все, тому що вона являє собою продовження культової другий «Лінійки».

игра Project TL

Спочатку «ТЛ» називався Lineage Eternal, але розробникам вирішили повністю переробити гру. Тому після довгих пошуків імені, вони прийшли до такого опису. Поки що подробиці новинки не розкриваються.

Єдине, що відомо аудиторії – то, що TL створюють на базі движка Unreal Engine 4 і то, що тут буде дуже глибоке занурення в ігровий процес. Наскільки близьким до реального світу буде новинка – можна буде зрозуміти по трейлерах або слив з перших закритих тестів.

Парне бій: Рейтинг 17 найкращих ігор для двох на Sony Playstation 4 і інших платформ

Project BBQ

Дата релізу: невідомо.
Розробник: Neople.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовно, так.

Гра з «апетитним» назвою обіцяє не менш смачний геймплей. Поки що про неї відомо небагато, але навіть ця інфа радує фанатів незвичайних RPG. І так, в цілому ця гра більше RPG з прокачуванням персонажа, ніж бойове MMO.

игра Project BBQ

Гравці опиняться всередині фентезі-світу в стилі аніме. Геймер зможе пізнавати цей всесвіт від імені одного з 8 основних персів (частина яких буде з відомої серії ігор Dungeon Fighter). Динамічність процесу гарантує non-target система бою.

Сам світ ділиться на кілька зон.

  1. Великий льох.
  2. Міста-хаби, де можна накупити різної всячини і качати скіли.
  3. Зони пригод.

Розробники BBQ надихалися Devil May Cry і Monster Hunter. Так що любителям цих всесвітів слід обов'язково затестіть ігрулю. А з огляду на те, що для «барбекю» навіть потрібенігровий комп'ютер, ця Заруба стає must-have!

Пиу-пиу: Рейтинг 10 найбільш популярних ігор-стрілялок на PS4 і інші платформи

Wild Terra 2: New Lands

Дата релізу: 2020.
Розробник: Juvty Worlds.
Очікувана вартість/доп. платний контент: невідомо.

 игра Wild Terra II New Lands

Нова частина «Дикої Землі» буде зовсім не схожа на попередню. Розробники вперлися в стелю і вирішили перекроїти свої задумки, створивши нову історію і змінивши майже всі правила гри.

  • Кожен сезон будуть з'являтися нові континенти.
  • Почнуть фігурувати епічні боси.
  • Повністю відкритий світ з PvP і PvE зонами.
  • З'явиться безліч місць для активності.
  • Будуть десятки занять: грабіж караванів, подорожі по воді, рибалка і т.д.
  • Розробляється система домініонів і замків.
  • Опрацьовані турніри.

Системи пожеж, хвороб і зміни погоди не дадуть занудьгувати навіть тим, хто вибрав більш миролюбний режим. Так що гра буде до вподоби любителям екшену і тим, хто шукає спокійний шлях до процвітання. Як запевняють розробників, гра піде наультрабуках.

Пізнавальна стаття: Рейтинг кращих гонок для Соні Плейстейшн 4 – 5 класних ігор

Astellia

Дата релізу: 30 cічня 2020
Розробник: Studio 8.
Видавець: Way2Bit.
Очікувана вартість/доп. платний контент: від $ 27 до $ 56, так.

 игра Astellia

В Astelia акцент на гравця. Щоб збирати компаньйонів і чарівних істот потрібної стихії, відбір буде за допомогою карт.

Доведеться розбиратися хто краще працює в ближньому і дальньому бою. І думати, з якими стихіями є сенс боротися в поточних картах. Буде цікаво і явно незвично!

В тему: Рейтинг 5 кращих спортивних ігор на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Past Fate

Дата релізу: літо 2020.
Розробник: Icy North Games.
Очікувана вартість/доп. платний контент: невідомо.

игра Past Fate

Гра відбувається в середні століття. Тут можна знайти 5 фішок.

  1. Вид від третьої особи.
  2. 5 класів персонажів.
  3. Відкритий світ з можливістю подорожувати по морю і битися з морськими гадами.
  4. Можливість підкорення островів і континентів.
  5. Сотні захоплюючих рейдів і можливість брати участь в PvP.

Розробників обіцяють відкрити ранній доступ до кінця літа 2020. На фінальний реліз гри варто сподіватися через 1,5-2 роки.

Pantheon: Rise of the Fallen

Дата релізу: альфа-тест – 30 січень 2020 року, БЕТА-ТЕСТ – КІНЕЦЬ 2020-Початок 2021 рр.
Розробник: Visionary Realms.
Очікувана вартість/доп. платний контент: $ 60, так.

игра Pantheon: Rise of the Fallen

Дійсно божественний MMORPG, де гравці зіткнуться з незвичайним світом, який населений богами і героями. Любителям сюжетних геймів сподобаються цікаві і заплутані арки, де потрібно буде попрацювати головою, як у самих справдешніх стратегіях.

Любителям батл дадуть окремий PvP-сервер. Тут подумали про тих, хто любить вивчати нові світи – проект орієнтований на PvE і соціальну взаємодію між персами. Всього в «Пантеоні» буде 9 рас і 12 класів.

ДО слова: і 1 найкраща гра для PS VR

The SKIES

Дата релізу: ранній доступ – з 2016, офіційний вихід – в 2020-2021.
Розробник: Eforb.
Очікувана вартість/доп. платний контент: безкоштовна, так.

Приймайте участь в ранньому доступі і вивчайте гру вже зараз. Або чекайте повноцінного релізу, який планується через пару років.

 игра The SKIES

Події в грі припадають на початок XXI століття. Саме в той часовий момент різко зросла сонячна активність, яка знищила все, що досягло людство. Впав відомий світ, пропала їжа, уряд і міста. Білий світ занурився в темряву. І тільки через 150 років світ почав потихеньку відновлюватися. За цей час встигло з'явитися багато небезпечних монстрів-мутантів, від яких потрібно буде захищатися всіма підручними засобами.

Серед інших особливостей гри можна виділити наступні.

  1. Великий ігровий світ на 12 кв.км. ДО фінального релізу його планують збільшити до 200.
  2. Рольова система, де кожне слово в діалозі буде впливати на майбутні події.
  3. Сотні варіантів працевлаштування – від різноробочого до бізнесмена і власника корпорації.
  4. Неймовірні можливості в Крафт – від зброї, до предметів побуту.
  5. Незвичайний PvP – передбачені класичні перестрілки і кланові війни.
  6. Бої на аренах з 3 режимами: захоплення прапора, збереження територій, виживання. Заруба буде покруче, ніж в Kombat!

Цікавий факт: гру створили українські розробники. Купивши її, ви підтримуєте вітчизняний продукт.

ТОП-ігрулю: 30 кращих ігор на Sony Playstation 4 – рейтинг популярних ігор на 

World of Warcraft: Shadowlands

Дата релізу: 2020.
Платформи: Windows, MacOS.
Розробник: Blizzard Entertainment.
Очікувана вартість/доп. платний контент: $ 119,99 (попередньо).

Восьме доповнення до культового Варкрафту дозволить гравцям відчути ще більше свободи! За сюжетом гри, Сільвана змогла знищити межу між світами живих і мертвих. Так вона відкрила прохід в Темні землі, які і стали світом всесвіту WarCraft.

 игра World of Warcraft: Shadowlands

В оновленій частині гравці отримають 4 нових локації. Детальніше про них в таблиці:

Місце
Хто там живе
Ревендрет Вампіри і упирі
Арленвельд Сатири і Феї
Малдраксус Павуки, скелети та інша нечисть
Бастіон Найсвітліша локація, де найменше монстрів

У World of Warcraft з'явиться оновлена система розвитку персонажів. Тепер гравці зможуть дійти максимум до 60-го рівня (хоч раніше було 120 ступенів). Також в оновленні будь-яка раса зможе отримати клас лицарів смерті.

Розробників анонсували нові підземелля і рейди, де геймери будуть боротися зі слугами Тюремники – власника Вежі проклятих. Тут гравцям доведеться колектив «аниму» – таємничу життєву силу душ, яку в майбутньому можна міняти на здатності. Також буде багато нових предметів, які покликані спростити проходження всіх місій.

Повноцінний реліз планується на кінець 2020 року. Однак, з огляду на те, що COVID-19 сильно вплинув на ігрову індустрію, прем'єра може трохи перенестися.

Читайте: Рейтинг найбільш очікуваних ігор 2019 року – 17 новинок на ПК і PS4

Treacherous Waters (Justice Online)

Дата релізу: 2020-2022.
Розробник: NetEase.
Очікувана вартість/доп. платний контент: перші 30 рівнів – безкоштовні, далі потрібно платити внутрішньоігрові засобами.

Схід – справа тонка! Ця MMORPG присвячена азіатським бойовим мистецтвам, тому вона точно підійде тим, хто обожнює ближні і видовищні бої. Графіка у гри – бомба! За неї відповідає движок Unreal Engine 4, так що підкорювати картинкою вона буде навіть через 10 років.

 игра Treacherous Waters (Justice Online)

Сама історія базується на фракційній системі. Гравець повинен вибрати одну з них і допомагати своєму клану коли прийде час. Гра в основному зосереджена на вивченні світу, PvP-боях і битвах з босами в сюжетній лінії.

Модель оплати – незвичайна. Перші 30 рівнів – безкоштовні, ну а далі щогодини потрібно оплачувати внутрішньо валютою. Тому доведеться або бігати по квестам, або вкладати копієчку. Таку гру краще мати у себе на ігровому ноут щоб проводити кожну вільну хвилину для заробітку ігрової валюти.

Закриті бета-тести Justice Online на китайських серверах проходять ще з 2018 року. Коли до нього приєднається весь світ – точно невідомо. Так що, фінального релізу потрібно чекати не раніше 2022.

Цікава стаття: 10 найпопулярніших ігор з відкритим світом на Sony PlayStation 4 і не тільки

Elteria Adventures

Дата релізу 1 лютого 2021.
Платформи: Windows, MacOS, Linux.
Розробник: Elteria Team.
Видавець: Heatherglade Publishing.
Очікувана вартість/доп. платний контент: невідомо.

 игра Elteria Adventures

на багато користувачів MMORPG-пісочниця, де гравці відчують себе в амплуа «і швець, і на дуді грець». Тут вони зможуть виступити в ролі творця артефактів, будівельників і бійців. Можна вибрати щось окреме або частково суміщати пологи діяльності.

Головна фішка гри в тому, що геймери можуть трощити все. Ось прям дійсно все! Будь-то стіни, дерево або навіть травинки. Цей підхід багатьом геймерам нагадує Morrowind, де вони теж могли «легально читерамі» для потужних атак і ультрашвидких переміщень.

Кращі: ТОП-10 кращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні гри

Dual Universe

Дата релізу: бета-версія – 27 серпня 2020 .
Розробник: Novaquark.
Очікувана вартість/доп. платний контент: від $ 60, так.

MMORPG в космічному стилі. Тут гравці отримають повністю редаговану систему, де зможуть міняти все, що заманеться – від зовнішності персонажа і його транспорту, до міжгалактичних зорельотів і міст.

игра Dual Universe

Творці хочуть додати сюди елементи стратегії (по типу Civilization та ігор від EA Games), дозволивши гравцям повністю управляти політикою, торгівлею, економікою і навіть війною цього невеликого ігрового світу.

За сюжетом гри, нейтронна зірка знищила Сонячну систему. Але кілька тисяч землян все-таки встигли врятуватися. Вони розлетілися по різні боки в «ковчегах», щоб висадитися хоча б на якийсь населеної планеті.

Закрите бета-тестування стартувало в 2019 році. У серпні 2020 повинна стартувати відкрита бета, після якої інтернет заполонять сотні оглядів. А там і до повномасштабного релізу рукою подати!

MMORPG вже давно пішли від простих ігор в стилі «захист вежі». Тепер це цілі всесвіти, де у гравця повна свобода дій. Як нею розпоряджатися – вирішує кожен сам за себе.

Корисна стаття: ПК або консоль: 7 аргументів на користь кожного з варіантів

Коментарі
Залиште коментар