Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Саундбар Sony HT-CT370: 300 Вт якісного звуку

Дата публікації: 10.07.2015 00:00
Дата оновлення: 10.07.2015 00:00

Якщо у вас є телевізор або плазмова панель, знайте, що її звукові можливості можна розширити за допомогою шикарною звуковий панелі Sony HT-CT370. Завдяки двосмугової фронтальної акустики потужністю 100 Вт на канал і бездротовому 160 мм сабвуферу потужністю 100 Вт загальна потужність системи збільшується до вражаючих 300 Вт. Ваші діти перестануть ходити просити гроші на кіно, друзі будуть збиратися для перегляду футбольних матчів і виключно в вашому домі, а сусіди будуть з душевним трепетом чекати того світлого моменту, коли вам захочеться подивитися архівну запис концерту Pink Floyd на руїнах Коллізея.

  cjyb_1

Звукова панель має висоту 5 см і з цієї причини її можна розмістити перед екраном телевізора таким чином, щоб вона не закривала екран, а також ІЧ-сенсор. При необхідності аудіосистему можна закріпити на стіні і в цьому випадку відбувається автоматичне налаштування напрямку звуку (воно залежить від способу установки саундбара). У будинку Sony HT-СТ370 можна розмістити по-різному: на полиці, під диваном або вертикально встановити на підлозі.

 cjyb2

Сфера застосування Sony HT-CT370 не обмежується телевізорами - він відтворює музику зі смартфона, планшетного ПК або іншого пристрою, оснащеного Bluetooth-модулем. Якщо гаджет підтримує NFC, то для установки бездротового з'єднання потрібно докласти його до спеціальної мітці на корпусі саундбара .

 cjyb3

Звуковий панеллю HT-CT370 можна керувати за допомогою смартфона або планшета. Для цього потрібно завантажити додаток SongPal для iOS або Google Android.

 

Коментарі
Залиште коментар