Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sennheiser HD 300: огляд навушників, які в 4 рази дешевше професійної версії

Дата публікації: 04.08.2021 09:29
Дата оновлення: 04.08.2021 09:29

Дешево — не означає погано. У цьому переконують навушники HD 300. Німецька компанія запропонувала любителям мобільної акустики гідну якість звуку за доступну ціну. Як їм це вдалося? Читайте огляд «вушок» Sennheiser HD 300, і відразу стане все зрозуміло. 

Sennheiser HD 300: огляд бюджетних навушників

Внутрішньоканальні «німці»: Sennheiser IE 4: огляд навушників в 4 розділу

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

Німецькі інженери, які розробляють бюджетні навушники, зазвичай не балують покупців особливими дизайнерськими вишукуваннями. Модель HD 300 не стала винятком. «Вушка» зроблені просто, практично, педантично. Добротний матовий пластик, шикарна якість збірки й нічого зайвого. Єдина гарна фішка конструкції — складне наголов'я. Навушники зручно складати й носити з собою, багато місця не займають. Вони підходять хлопцям і дівчатам, їх непомітний дизайн без проблем впишеться у будь-який лук. 

Амбушури виготовлені з добротного шкірозамінника, що сприяє доступну вартість моделі, забезпечує простий догляд. Всі матеріали акустики практичні, міцні та не мазкі. Вага закритих навушників — 182 г. Вони легкі, відмінно сидять на голові. Не зважаючи на відсутність активного шумодава, класно захищають від зовнішніх подразників. Ніщо не заважає насолоджуватися якісним звуком. Величини мембрани для цих цілей достатньо, її діаметр — 32 мм. Чаші не підписані буквами «L» і «R», на праве вухо йде та, що з дротом. 

Бюджетна гарнітура: Sony WH-CH510: огляд дизайну, звуку і 4 можливостей

Звук 

Якість звуку відповідає вартості товару. З неба зірок акустика не хватає, але нижче планки своєї продукції іменитий бренд не опускається. Радує пружний жорсткий бас, на хорошому рівні середні частоти, верхівка трохи не дотягує, але це не критично. Все ж навушники не аудіофільські, а звичайні дротяні. Розраховані на невибагливих покупців, для яких при виборі важливу роль відіграє ціна виробу. Меломанам, які не визнають компромісів, виробник пропонує моніторні «вушка» HD 300 PRO. Правда, коштують вони у 4 рази більше. У магазині Moyo з професійної серії зустрічається бюджетний варіант: HD 200 PRO

Звукові характеристики «вушок» Sennheiser HD 300:

Чутливість, дБ
118
Імпеданс, Ом  18
Діапазон частот, Гц  18-20000

Гучності, встановленої на 50%, з головою вистачає. Імпеданс розрахований на підключення до смартфону. Можна комфортно слухати як сучасну танцювальну, так і класичну музику. Вокальні партії з добротного джерела заходять на ура. Про якість звуку у навушників виключно позитивні відгуки, до них рідко чіпляються, 99% покупців задоволено вибором. 

Повнорозмірники зі студійним звуком: Sennheiser HD 200 Pro: огляд і 4 переваги навушників 

Функціонал 

У серії HD виробник зробив ставку не на різноманітність можливостей, а на якість звуку. Купуючи бездротові моделі, користувачі залишаються задоволені функціональністю, але часом грішать на акустику пристрою. У навушників HD 300 з цим проблем немає. Ще один плюс — відсутність проблем в управлінні. Вам не доведеться заглиблюватися в інструкцію, оскільки виробник обійшовся без пульта, мікрофона та інших примочок. Досить законектитись дротом з джерелом сигналу, і можна насолоджуватися гідною якістю звучання. 

Молодша модель в лінійці: Sennheiser HD 100: огляд на 4 міні розділу

Ціна та якість 

Вартість навушників Sennheiser HD 300 доступна, огляди цін позиціюють модель у вигідному світлі. Ще цікавіше виглядають «вушка» HD 100, але вони накладні, а не повнорозмірні. Акустика HD 300 — вдалий варіант для отримання сигналу з портативних пристроїв — смартфонів і планшетів. Її зручно брати в дорогу. Володарі моделі відзначають не тільки відповідність ціннику, а й інші переваги: ​​

  • зручну посадку; 
  • конструкцію, яка складається;
  • шикарний звук. 

 якісна збірка Sennheiser HD 300

Якість збірки не викликає питань. Якщо через кілька років шкірозамінник зноситься, можна буде без проблем придбати нові амбушури. Коштують вони приблизно 200 грн за пару. Навушники піддаються ремонту. Завдяки простому пристрою, ймовірність пошкоджень зводиться до мінімуму. 

Наостанок порівняння цін популярних моделей серії HD: 

  1. HD 100 — 1300-1400 грн; 
  2. HD 200 PRO — 2500-2800 грн; 
  3. HD 300 — 1700-1800 грн.

З точки зору вартості, HD 300 — золота середина. Складно знайти навушники з такою якістю звуку в ціновому діапазоні 1500-2000 грн, тому 300-ті «вушка» мають стабільний попит з боку шанувальників акустики статусного німецького бренду. 

Ще один конкурент: Навушники Philips SHB3075BL: огляд хіта продажів 2021 року 

Коментарі
Залиште коментар