Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Мережа «MOYO» і СК «Альфа Страхування» оголошують про початок співпраці

Дата публікації: 24.05.2012 10:31
Дата оновлення: 24.05.2012 10:31

квітні 2012 року мережа магазинів цифрових рішень «MOYO» і СК «Альфа Страхування» уклали партнерську угоду, завдяки якому покупцям буде представлений новий продукт – страхові поліси «Мобільна безпека» та «Екстрім безпека», що гарантують відшкодування збитку покупцям техніки, що купується в магазинах торговельної мережі «MOYO».
Страховий поліс «Мобільна безпека» – відшкодовує збитки, у разі втрати або пошкодження техніки в результаті розбою, грабежу, крадіжки та підпал.
Страховий поліс «Екстрім безпека» – захистить від збитків, які можуть виникнути практично при будь-яких не гарантійних поломки або пошкодження техніки: падіння техніки з висоти, перепади напруги в електромережі, механічне пошкодження або пошкодження рідиною.
Купуючи страхові поліси «Мобільна безпека» і «Екстрім безпека» в магазинах мережі «MOYO» покупець отримує надійний захист техніки в разі виникнення непередбачених ситуацій пов'язаних з її експлуатацією. Оформлення страхового поліса займе мінімум часу, а заповнений примірник договору покупець вкидає в спеціальний ящик, розташований в магазині мережі.
Скористатися послугою і оформити страховий поліс покупці зможуть безпосередньо в магазинах мережі «MOYO». Поліси будуть діяти на всій території України протягом одного року.

ПРО компанії

MOYO сучасні магазини цифрової та IT-техніки. Пропонує покупцям широкий асортимент цифрової та IT техніки: ноутбуки, комп'ютери, фото-, відеокамери, портативна техніка, мобільні телефони, периферія, монітори, телевізори, аксесуари під будь-який товар з асортименту, витратні матеріали, програмне забезпечення, ігрові консолі і т.д.

Мережа MOYO – це:
• принципово новий формат сервісу;
• відомі світові бренди, новинки цифрової техніки;
• широкий асортимент ноутбуків, фотоапаратів, відеокамер, мобільних телефонів і аксесуарів до них;
• професійні консультації по вибору техніки;
• настройка техніки, установка програмного забезпечення і необхідних додатків.

На сьогоднішній день мережа MOYO складається з 44 магазинів і представлена в 25 містах України.

СК «Альфа Страхування»- ДИНАМІЧНА страхова компанія України З універсальним портфелем послуг, який включає і комплексні програми захисту інтересів бізнесу, і широкий спектр страхових продуктів для приватних осіб, представлена в усіх регіонах України. У 2010 РОЦІ отримала сертифікат відповідності міжнародним стандартам якості ISO 9001: 2008. Статутний капітал Компанії становить 94,48 млн.грн.
СК «Альфа Страхування» є членом Ліги страхових організацій України (ЛСОУ), член Ради ЛСОУ, Європейської Бізнес Асоціації (EBA), Американської торговельної палати в Україні (ACC), Моторного (транспортного) страхового бюро України (MTСБУ) , ICC Ukraine.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини