Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sony WH 1000XM3: огляд характеристик і 5 інтелектуальних можливостей

Дата публікації: 12.04.2021 08:50
Дата оновлення: 04.06.2024 13:28

В огляді повнорозмірної моделі 3-го покоління «вушок» Sony WH 1000XM3 розглянемо просунуті технології, які допомогли забезпечити належний звук і безліч різноманітних налаштувань. Непомітний дизайн дає можливість носити гарнітуру із будь-яким одягом: від спортивного костюма до пафосного смокінга.

 

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Дизайн навушників 3-го покоління став стриманішим, оскільки виробник вирішив не прикрашати їх світлою окантовкою. У продажу знаходяться моделі 2 кольорів — чорного (black) та бежевого. Світлі «вуха» у деяких магазинах називають сріблястими. Ободок, зверху покритий екошкірою, гарно сидить на голові. Елементи управління виділені золотим.

Таке ж колірне рішення компанія Sony використовувала при оформленні блискавки чохла, який входить до комплекту. Добре ще й те, що не доведеться купувати окремо перехідник на два аудіовиходи для підключення до акустики у літаку. Разом з ним до коробки поклали перехідник на Usb для зарядки, кабель для провідного підключення до смартфона або ноутбука.

 

 Sony WH 1000XM3: обзор популярной модели

Масогабаритні характеристики «вушок» Sony WH 1000XM3:

  • Діаметр динаміків – 40 мм.
  • Вага – 255 грамів.

Чаші навушників — матові, не мазкі. У порівнянні з попереднім поколінням, модель стала легшою, зручнішою та компактнішою.

Бюджетний варіант від Philips: Навушники Philips SHB3075BL: огляд хіта продажів 2021 року

Батарея та автономність

Місткість батареї – 1100 мАг. Параметри автономності в таблиці:

 
Шумодав увімкнений Режим об'ємного звуку Шумодав вимкнений Автономність, г
Відтворення музики +     30
  +   22
    + 38
Режим розмови +     24
  +   18
    + 30
Очікування +     30
  +   22
    + 200

При використанні кабелю, автономність становить 36 год — не набагато більше, ніж при прослуховуванні музики через Bluetooth.

Час зарядки батареї — 3 г. За даними виробника, режим швидкої зарядки дає можливість після 10-хвилинного підключення до електромережі слухати музику 2 г Судячи з відгуків, якщо користуватися навушниками 2-3 г в день, заряду повністю заживленої батареї вистачить на тиждень. Автономність відповідає вимогам, що пред'являються до флагманських моделей.


Звук

Звукові можливості навушників на гідному рівні:

  • Діапазон частот: 4 — 40 000 Гц.
  • Імпеданс: 16-47 Ом.
  • Чутливість: 101-105 дБ/мВт.
Компанія Sony поліпшила не тільки ергономіку, але й акустику. Інструменти зазвучали природніше. Навіть при максимальній гучності радує рівномірна розкладка частот. Артикуляція фантастично чітка. Навушники відмінно справляються з низькими частотами, видають правильні, м'які низи. Середина тепла та дуже яскрава. Начинка «вушок» осилює не тільки реп і хіп-хоп, також складні вокальні партії. Високі частоти акуратно окреслені та точково заокруглені. Обсяг просто чарівний. При прослуховуванні можна знайти щось нове у треках, які раніше слухали на менш якісної акустики. Цілісність музичних композицій простежується навіть на низькій гучності.

Шумозаглушення — окрема історія. Щоб звести до мінімуму побічні ефекти, виробник використовував індивідуальний процесор для шумодава. Навушники здатні повністю захистити від міського або офісного шуму. У такій тиші музика звучить соковито та яскраво. Тут напрошується порівняння з яскравими фарбами на ідеально білому полотні. Такий короткий огляд звучання Sony WH 1000XM3.
 


Топчик бюджетних гарнітур: Кращі бюджетні навушники до 1000 гривень: 15 топових варіантів

Функціонал

Функціональність навушників дійсно вражає:

  1. Шумозаглушення з урахуванням атмосферного тиску. Ця функція актуальна для авіаперельотів.
  2. Інтелектуальне управління звуком у залежності від місцеперебування. Їдете у транспорті, бігаєте, гуляєте або просто розслабляєтеся? Навушники це враховують.
  3. Зменшення гучності музики дотиком до чаші. Можна відповідати на звернення оточення, не знімаючи гарнітуру.
  4. Управління акустикою зі смартфона за допомогою фірмового додатка.
  5. Функція голосового помічника.

На замітку: Sennheiser HD 100: огляд на 4 міні розділи

Ціна та якість

Гарнітура відноситься до середнього цінового сегмента. Коли бездротова акустика 1000XM3 тільки з'явилася у продажу, вона коштувала понад 10 тис. грн. Однак компанія Sony із завидною регулярністю радує своїх шанувальників новинками.Зараз у продажу аналогічні «вушка» четвертого покоління. У Moyo можна придбати модель навушників Sony WH 1000XM3 із нашого огляду за 8500-9500 грн. Товар не можна назвати дешевим, але поточна ціна справедлива з урахуванням якості матеріалів та багатої функціональності.

 белые Sony WH 1000XM3

Покупцям, які жадають максимальної компактності, варто придивитися до гарнітури виду True wireless під назвою Sony WF-1000XM3. Мініатюрна модель коштує дешевше. Ціни на акустику у Moyo на адекватному рівні. Магазин успішно конкурує з аналогічними торговими майданчиками, пропонуючи продукцію відмінної якості та бездоганне сервісне обслуговування у сегменті Audio and headphones (Аудіотехніка та навушники).

Наостанок варто згадати про можливості застосування Headphones Connect. У програмі можна:

  • дивитися статус гарнітури, рівень заряду акумулятора;
  • налаштовувати звук з урахуванням поточних занять, якщо автоматичний вибір не влаштовує;
  • встановлювати інтенсивність шумозаглушення;
  • налаштовувати еквалайзер;
  • перепризначити кнопку шумозаглушення;
  • налаштувати автовідключення живлення.
Як бачите, можливостей налаштувань хоч греблю гати.


Обираємо гарнітуру для дитини: Як вибрати навушники для дітей: гайд на 11 пунктів

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини