Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Список ігор на Sony PlayStation 5, Або 20 найочікуваніших тайтлів для PS5

Дата публікації: 05.07.2020 08:59
Дата оновлення: 04.06.2024 13:39

PlayStation 5 – найочікуваніша приставка останніх років. Її прем'єру постійно відтягували, підігріваючи неабияку цікавість до іграшки в стилі new. Особливо не терпиться дізнатися про ексклюзиви, які вийдуть лише на цій платформі. Що ж, ми теж прості смертні, яким не чуже все нове, тому напружилися і зібрали заради інтересу список із 20+ ігор на PS5. Тож розминаємо пальчики, друзі! Буде жарко!

Скільки коштуватимуть ігри на ps5

Ні для кого не секрет, що кожне нове покоління ігор трохи дорожче за попереднє. Отже, слід очікувати подорожчання слігонця. Але в цілому, вартість не особливо відрізнятиметься від ігор PS4. Ті компанії, що продавали ігри по 2 000 гривень, продаватимуть новинки за 2 200-2 300 гривасів. А ті, що за 500-600 – поставлять цінник у межах 700-800 грн.

Якщо ж хочеться заощадити на покупці ігор на ПС5, варто дочекатися розпродажу – коли багато тайтлів продаються вдвічі або навіть втричі дешевше.

Пізнавальна стаття: ПК або консоль: 7 аргументів на користь кожного з варіантів

Список очікуваних ігор на Sony PlayStation 5

До середини червня 2020 року відомі більше 20-ти нових ігор, які будуть йти на PS5. Але слід розуміти, що далеко не всі ігри ексклюзиви. Деякі з них буде випущено на приставках минулого покоління або навіть ПК.

Outriders

Дата виходу: літо-осінь 2020.
Платформи: PS4, PS5, Xbox One, PC.

Пригодницький шутер, який розповідає про колонізаторів на планеті Енох. Після того, як першопрохідники організували закриту колонію, вони почали отримувати загадковий сигнал із глибин планети.

Хто ж так старанно намагається їх викликати – минулі колонії чи хтось хоче заманити в пастку? Саме це і доведеться дізнатися гравцям, пройшовши безліч непередбачуваних перипетій. Чи не обійдеться без монстрів. Їх доведеться відстрілювати на своєму шляху. Можна вправлятися компанією, що гра підтримує кооперативний режим до 3 осіб.

Outriders сподобається тим, хто любить строгу рівневу структуру: приїхав → убив (вважай, переміг) → поїхав на нову точку. Відкритого світу тут нема. Ті, хто встиг хоч краєм ока побачити гру, кажуть, що вона за своєю механікою схожа з Metro: Exodus.

Геймдеви Outriders роблять ставку на історію. При проходженні в кооперативі у кожного гравця саме його перс буде головним героєм катсцен. Також для більшої реалістичності фургони по дорозі утворюватимуть своєрідну колону: хоч практичної мети для цього немає.

Чому варто зацінити іграху:

  • крутий кооперативний режим,
  • футуристичний сеттинг,
  • акценти на історії персонажів.

игра Outriders

Цікава стаття: ТОП-10 кращих ігор для PS4: хіти, заради яких варто купити приставку

Gods And Monsters

Дата релізу: 2020 .
Платформи: PS4, PS5, Xbox One, Google Stadia, PC, Nintendo Switch.

Геймери вирушать досліджувати відкритий фантастичний світ з десятками найскладніших випробувань та сотнями ворогів різних мастей. Оскільки цю гру робили творці Assassin's Creed Odyssey, очікується не квола заруба на тлі неймовірно красивих краєвидів.

Чи стане Фенікс героєм з легенди або буде ще одним воїном, що програв – залежить виключно від гравця. Прокачуйте навички, навчаючись магії, та перемагайте монстрів! Ось і весь секрет успішності.

Три причини, чому варто завантажити Gods And Monsters.

  1. Кросплатформенна гра, в яку можна залипати практично з будь-якого гаджета.
  2. Незвичайний сеттинг «світу богів».
  3. Дуже красива ніжна рисовка.

игра Gods and Monsters

У що пограти: найкращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні ігри

Ratchet & Clank

Дата релізу: 2020.
Платформа: PS5.

Продовження культового платформера Ratchet&Clank Insomniac Games. У грі буде ще більше незвичайної зброї, битви стануть динамічнішими, а боси – найскладнішими натурами з тонкою душевною організацією. Розробники не розкривають ні сюжету, ні ключових рис гри. Але запевняють – сіквел буде крутим! Залишається лише вірити на слово і чекати, коли настане година Х.

Слова інсайдерів підтвердилися: перший трейлер гри показали на презентації PS5: залишилося лише дочекатися старту продажів консолі.

Чому потрібно вибрати Ratchet & Clank:

  • це одна з перших ігор, що розробляється ексклюзивно для PS 5;
  • антропоморфні (людиноподібні) герої;
  • фантастична зброя на кшталт гравігармати і пікселізатора.

игра Ratchet & Clank: Rift Apart

На замітку: Рейтинг 5 кращих спортивних ігор на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Gran Turismo 7

Дата релізу: кінець 2020.
Платформа: PS5.

Це буде продовження одного з найкращих автосимуляторів сучасності. Поки що творці гри не розповідають про особливості нової частини, однак, ми вже знаємо, що вона буде на PS5. Щоправда, з'явиться вона аж на" різдвяний сезон" – так сказали Sony під час релізу своєї нової приставки.

А поки що геймерам не залишається нічого, крім заїздів у минулих серіях історії. Наприклад, погеймувати в Gran Turismo Sport. Іграля вийшла у 2017, але, як і раніше, тримає в їжакових рукавицях гарячі серця ігроманів.

Варто завантажити через три аспектів.

  1. Найпопулярніший автосимулятор.
  2. Реалістичність фізики в іграх GT.
  3. Можливий VR-формат.

Игра Gran Turismo

Біп-біп: Рейтинг кращих гонок для Соні Плейстейшн 4 – 5 класних ігор

Call Of Duty: Black Ops 5

Дата прем'єри: 2020.
Платформи (імовірно): PS4, PS5, Xbox One, РС.

Це теж продовження популярного військового шутера. Про гру відомо лише те, що вона буде заснована на реальних подіях часів «Холодної війни» та протистояння США та СРСР.

Однак, щоб історію не вважали упередженою – розробники видозмінять епізодичний реалізм. Як саме, поки що невідомо. Інфа про зброю, яка буде в руках справжніх вояк, – теж поки що таємниця, вкрита мороком.

Єдине що залишається – чекати і сподіватися на якнайшвидшу прем'єру. Ну і грати в старі ігри, такі як Call of Duty: Modern Warfare або Call of Duty WWII.

Два моменти, які виділяють Call Of Duty: Black Ops 5 серед інших:

  • найпопулярніший військовий шутер,
  • історичний бекграунд.

игры Call of Duty IV и Call Of Duty V

Читайте: і 1 найкраща гра для PS VR

Cyberpunk 2077

Дата релізу:
17 вересня 2020 року.: PS4, PS5, XBox One, Google Stadia, PC.

Одна з найочікуваніших ігор 2020 РОКУ вийде восени. Обіцяє тихий атмосферний вир кіберпанку, розкоші та нереальних модифікацій тіла. Гра роблять творці третього «Відьмака», тому очікується щось, що захоплює в запаморочливий полон з перших хвилин.

Історія перенесе нас у Найт-Сіті – антиутопічний мегаполіс на чолі якої стоять мегакорпорації та безжальні банди. Геймер гратиме за найманця V, якого відправили шукати пристрій, що дарує безсмертя його власнику. На гейм-шляху зустрічатимуться десятки союзників і ворогів. І навіть супергерої нашого часу – Кіану Рівз, наприклад.

Гравців Cyberpunk 2077 очікує відкритий світ, де кожен вчинок безпосередньо впливатиме на сюжет. Тож доведеться сім разів подумати перед тим, як зробити конкретні дії!

У чому «цимес»:

  1. Гра від CD Project RED.
  2. Повністю відкритий світ із повною свободою модифікації персонажів.
  3. Кіану Рівз!

игра Cyberpunk 2077

Любителям бродилок: 10 найпопулярніших ігор з відкритим світом на Sony PlayStation 4 і не тільки

Final Fantasy VII Remake

Дата релізу: квітня 2020.
Платформи: PS4, PS5.

Ремейк найпопулярнішої частини Final Fantasy гравцям ще більше драйву та незабутніх емоцій. Творці рімейку вирішили піти «вглиб», тому зацікавлять із самого початку гри. Але на брак подій гріх скаржитися — геймдеви детально пропрацювали зміст, у кожного з персонажів своя логіка поведінки і невгамовна вдача.

Події гри відбуватимуться у дворівневому місті Мідгар: Багатії підкорюють вершини за сотні метрів над землею, а бідняки туляться у нетрях. Вийти За межі міста не можна, однак у гравців з'явилося більше простору для вивчення місцевості та порядків.

Геймери мають відчути себе у шкурі колишнього елітного солдата Клауда Страйфа. Розчарований корпорацією" Шинра", він вирішує приєднатися до еко-терористичної організації" Лавіна", яка збирається підривати енергетичні реактори компанії. Чим закінчиться ця історія – залежить від гравця.

Бойова система рімейку нагадує щось середнє між класичними іграми та FF XV. Тут можна буде битися у реальному часі. Після ряду стандартних атак стає доступні спецатаки. У бою можна перемикатися між героями, віддаючи накази безпосередньо.

Чому варто купити Final Fantasy VII:

  • ремейк однієї з головних японських ігор всіх часів;
  • бойова система, яка об'єднала в собі найкраще з усіх ігор;
  • іграха викличе напад ностальгії у всіх, хто познайомився з гейм-світом на початку нульових;
  • FF VII Remake доступна вже під час написання статті.

игра Final Fantasy VII Remake

Цікава стаття: найкращих ігор на Sony Playstation 4 – рейтинг популярних ігор на PS4 і не тільки (2020)

Godfall

Дата виходу: 2020-2021.
Платформа: PS5.

Незвичайний слешер, події якого відбуваються у фентезійному світі середньовіччя. Гра є лутер-слешер з фокусом на ближній бій та кооперативний режим. Поодинці перемогти босів можна, але це буде дуже складно.

Чим крутіший ворог, тим легендарніше зброю отримають геймери у разі перемоги. Прокачавшись на максимумі, вони зможуть здолати цілі армії жахливих монстрів. Наскільки швидко це вдасться, залежить тільки від скооперованості дій гравців.

Три причини, з яких варто зацінити Godfall.

  1. Середньовічна атмосфера.
  2. Крута зброя можна заслужити лише ігровими перемогами.
  3. Сподобається шанувальникам ближнього бою.

игра Godfall

Читайте: Найкращі ігри на ПК + ексклюзивний Топ-15 очікуваних іграк 2020

Playstation All-Stars Arena

Дата релізу:2020-2021 .
Платформа: PS5.

Довгоочікуване продовження «королівської битви» головних зірок Плейстейшн. Головна фішка цієї гри в тому, що тут немає якогось одного ігрового всесвіту. Грубо кажучи, той же Ратчет із гри вище може битися проти Еллі з of Us. І це не порушить канон історії!

Перша гра серії вийшла в 2012 році і отримала посередні відгуки. Жирними «мінусами» першої частини вважаються:

  • відсутність оригінальності,
  • слабкий баланс сил персонажів,
  • низька реграбельність (у неї нудно гратиме більше одного разу).

На цей раз геймдеви прислухалися до відгуків фанів і зайнялися ретельним обдумуванням всесвіту «королівської битви зірок». Враховуючи, що між минулою грою та першими інсайдами минуло 7 років, гра має вийти серйозною. Принаймні про це говорять інсайдери.

За їхніми словами, гра представлятиме 3D арену-екшн з різними сервісними елементами, включаючи синглплеєрні (для одного) і розраховані на багато користувачів режими.

Наскільки їхні обіцянки близькі до правди – геймери зможуть дізнатися через рік. За чутками, гра з'явиться в 2021 році одночасно зі стартом продажів Sony PlayStation 5.

Чому варто зацінити Playstation All-Stars Arena.

  1. Гра об'єднає всіх улюблених героїв.
  2. Розробники продумали битви з урахуванням особливостей кожного персонажа.

Playstation All-Stars Arena первая часть

Ghost Of Tsushima

Дата релізу:17 ЛИПНЯ 2020 РОКУ.
Платформи: PS5.

Пригодницький екшн, який готовий перенести геймерів у середньовічну Японію. Події відбуваються в 1274 під час першого монгольського вторгнення. Гравцям доведеться гравець за самурая на ім'я Дзін, який примудряється поодинці боротися з цілими арміями загарбників.

Острів Цусіма – відкритий світ, де гравець може досліджувати все, що вважає за потрібне – від тропічних джунглів, до японських замків. Пізнаючи краси острова, геймери повинні боротися із противниками, звільняючи території та допомагаючи цивільним.

Бойова складова Ghost Of Tsushima сконцентрована на ближньому бою. Гра сподобається тим, хто хотів навчитися битися катаною.

Фішки Ghost Of Tsushima.

  1. Японський сеттинг.
  2. Внутрішньоігрові покупки не обов'язкові – все можна добути своєю працею.
  3. Гравець пройде шлях від простого самурая до пропаленого кілера.

игра Ghost Of Tsushima

Читайте: 5 найпопулярніших безкоштовних ігор на Плейстейшн та інші платформи

Gta 6 (Vi)

Дата релізу: 2022-2023.
Платформи: невідомо.

Одна з найочікуваніших ігор, оскільки з моменту прем'єри останньої серії гри минуло майже 7 років. Геймерам не терпиться зануритися в нові кримінальні історії.

Поки що про гру не відомо нічого. Навіть назва міста, де відбуватимуться події, ретельно ховається. Передбачається, що розробники можуть показати сучасний Вайс-Сіті і повернуть фізику машин із GTA IV. Також гравці хочуть, щоб нова частина змогла поєднати в собі божевілля GTA V серйозність четвертої частини. Але що буде насправді — не знає ніхто.

Очікується вихід гри до кінця 2021 – САМЕ тоді закінчиться контракт на підтримку Red Dead Redemption 2, І це розв'яже руки маркетологам компанії. А ПОКИ що залишається підживлюватися чутками у вигляді «випадкових» витоків у стилі Rockstar.

Чому потрібно скачати Gta 6:

  • продовження культової GTA,
  • Rockstar постійно стрибають вище за свою голову, тому гра обіцяє вийти легендарною.

геймплей GTA V

Любителям битв: 17 найкращих ігор для двох на Sony Playstation 4 та інших платформ

Dying Light II

Дата релізу: 2020- 2021.
Платформи: PS4, PS5, Xbox One, PC.

Фанати зомбі-тематики? Чи любите жанр survival horror? Тоді потрібно обов'язково скачати цю гру!

«Вмираючий світло 2» – продовження паркур-екшену, де гравців чекають ще більше зомбі, варіативність прийнятих рішень і навіть кооперативний режим. НА відміну від іншого хорору на виживання, тут кожна дія реально впливатиме на те, що ВІДБУВАЄТЬСЯ. І нехай не завжди це будуть якісь великі зміни, але вигляд міста змінюватиметься на сто відсотків.

Події нової частини розгортаються через 15 років після спалаху зомбі-вірусу. А він виявився страшнішим за будь-яку Еболу і навіть корону. За роки, проведені в анти-зомбі карантині, люди встигли відкотитися у розвитку більше ніж на 100 років тому. Країни потонули у беззаконні. Чи вийде у головного героя вижити — залежить тільки від спритності гравця.

Три причини чому потрібно зіграти в Dying Light II.

  1. Гра показує що може статися з світом, якщо людство зможе побороти віруси.
  2. DL2 прокачує різні навички виживання.
  3. Можна стріляти в зомбі.

 игра Dying Light II

Для азартних: Рейтинг 5 найпопулярніших файтингів на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Assassin'S Creed: Kingdom

Дата релізу: кінець 2020- 2021
Платформи: невідомо.

Нова частина «Кредо вбивці» порадує геймерів атмосферою середньовічної Скандинавії. І поки що це все, що відомо про гру. Крупиці інформації широкого загалу стали відомі завдяки пасхалці, захованої в The Division 2.

Геймери тоді думали, що вони просто накрутили себе. Але потім Джейсон Шраєр з Kotaku підтвердив всі здогади. Враховуючи те, що за гру відповідають творці AC Origins та ACIV: Black Flag, заруба очікується знатною.
Варто зацінити ігралю за чотирма моментами:

  • продовження «кредо вбивці»,
  • неперевершена система паркуру,
  • середньовічна тематика;
  • за гру відповідають одні з найкращих розробників компанії.

игра Assassin's Creed Odyssey

Для допитливих: Розвиток і модельний ряд Sony PlayStation: з 1994 року і до сьогодні

Uncharted 5

Дата релізу:
Платформа: невідомо.

Гра, чия доля знаходиться на волосині з двох причин:

  • одні інсайдери кажуть, що Sony не готова прощатися з Uncharted, оскільки вона стала «дійною коровою» студії Naughty Dog;
  • інші стверджують, що сюжетна лінія Uncharted закінчена, не потрібно дотискати зі сценарію зайве.

А ось Нолан Норт (голос Дрейка в оригінальній озвучці) заявив минулої осені про те, що він «готовий розчехлити своє спорядження». Тому геймерам не залишається нічого іншого, як чекати нових інсайдів у Твіттері.

Навіть якщо гра все-таки побачить світло, то чекати її варто не раніше 2022 року, адже студія щосили зайнята роботою з Last Of Us II. Усі сили йдуть на просування цього тайтлу.

Чому варто пограти в Uncharted 5:

  1. Продовження культової історії Дрейка.
  2. Можливо, доведеться грати за його дочку.

 игра Uncharted 4

Цікава стаття: Розвиток консолей Microsoft Xbox: 4 етапи становлення ігрової приставки

Sniper Elite 5

Дата релізу: 2022-2023.
Платформа: невідомо.


Продовження історії культового снайпера – це все, що відомо про Sniper Elite 5. Минула частина вийшла у 2017 році, тому є великий шанс, що гру анонсують вже цього року та випустять незабаром.

Причини, з яких потрібно чекати «елітного снайпера»:

  • хороша симуляція стрільця,
  • висока реалістичність гри (відчувається віддача від рушниці, тремтіння руки і т.д.).

 игра Sniper Elite 4

Пізнавальна стаття: PS 4 Slim і Pro – відмінності 2 версій: що краще вибрати?

League Of Legends: Wild Rift

Дата релізу:
Платформи: PS4, PS5, Xbox One, iOS, Android.

Нова частина культової «лінійки» нарешті дісталася консолей і мобілок! Розробники обіцяють у новій частині трохи перероблений та більш адаптований під швидкі матчі геймплей.

Проте, на саму гру варто очікувати не раніше новорічних канікул. Другий закритий альфа-тест нової Лінійки закінчується 27 червня. А це означає, що розробникам потрібен час на опрацювання косяків, запуску, відкритого альфа- та бета-тестів і лише потім вже можна говорити про дозвіл.

Фішки гри:

  1. «Лінійка» стала доступною для інших платформ.
  2. Нові ігрові механіки.

 постеры League of Legends Wild Rift

Dragon Age 4

Дата релізу: 2022-2023.
Платформи: PS5, Xbox One, PC.

Серія" Dragon Age" радує відданих фанів більше 10 років. І, бачачи зростаючу популярність , EA Games вирішили не зупиняти свою співпрацю З Bioware. Тому геймерам слід дуже скоро чекати четверту Частину «Століття Драконів». Її анонсували У 2018 році, тож випустять зовсім скоро.

Інсайди говорять про те, що Жахливий Вовк, можливо, відіграватиме центральну роль у новій частині гри. Також передбачається, що місцем дії нової частини буде Тевінтер (найдавніша держава в Тедасі).

Згідно з новим фінансовим звітом EA Games, вихід гри запланований на 2022-2023 роки. А це означає, що вона точно йтиме вже на PS5. Щодо сумісності з платформами поточного покоління автори відмовчуються.

Чому потрібно пограти в неї:

  • гра зайде фанам середньовічних сеттингів;
  • Тайтл сподобається тим, хто обожнює драконів;
  • ще більш закручені квести;
  • опрацювання деталей: кажуть, що ігровий світ стане трохи меншим, але більш опрацьованим.

 Dragon Age 4

Spider-Man 2

Дата виходу: 2021-2022 рік.
Платформи: PS5.

Поки що про продовження історії Людини Павука відомо небагато. Передбачається, що геймери зустрінуть старих та нових ворогів Пітера Паркера. Також відомо, що частина подій у відкритому світі Нью-Йорка відбуватиметься взимку. Яких Саме — ПОКИ що в секреті.

Трохи більше геймерам стане відомо до кінця 2020 Року. Геймдеви планують офіційно презентувати гру взимку цього року, а запустити в продаж до кінця Наступного. Ну а поки що геймери можуть ще раз пройти першу частину ГРИSpider Man на PS4

У чому фішки Spider-Man 2:

  1. Продовження канонічної гри про долю Пітера Паркер.
  2. Гра сподобається тим, хто хотів побувати в Нью-Йорку: завдяки Фотограмметрія, навколишній світ буде переданий з неймовірною точністю.

 игра Spider Man

Пізнавальна стаття: Чим здивує PlayStation 5 – дата виходу PS5, характеристики, фото, що відомо про нову Плейстейшен 5

Batman: Arkham Legacy

Дата релізу:
Платформи: невідомо.

Не секрет, що шанувальники DC люблять ігри про Бетмена. А тепер уявіть, що можна буде грати не лише за борця за справедливість, а й за його близьких? Так, Саме про це і стверджують інсайдери. Поки Що це точно не підтверджено, але виглядає дуже привабливо.

Новою грою займаються WB Montreal: саме вони зробили оригінальну гру Batman: Arkham Origins та прописали сюжетне DLC для Arkham Knight про Бетгерл. Коли чекати на сіквел — невідомо, але в будь-якому випадку ви дізнаєтеся про це одними з перших.

God Of War 2

Дата релізу: 2021-2022.
Платформи: невідомо.

Минула частина «Бога війни» викликала приголомшливий успіх, отримавши сотні нагород і десятки мільйонів доларів прибутку. Тому геймдеви God Of War розуміли, що їм потрібно буде створювати продовження франшизи. А з огляду на цікаву кінцівку минулої гри (спойлерити не будемо — раптом хтось ще не грав), то сама історія має в своєму розпорядженні розповісти її далі!

Розробка гри почалася в 2019 році, чекати на неї доведеться не раніше 2021-2022 року. Поки що розробники не розкривають особливостей сюжету, але судячи з злитих інсайдів, зрозуміло, що користувачам потрібно чекати її вже на PS5. GoW 2 має отримати покращення бойових систем, ігрових механік та битв з ворогами.

У чому фішки майбутньої гри?

  1. Продовження однієї з найпопулярніших ігор 2018 року.
  2. Сеттинг скандинавських міфів сподобається всім, хто любить тематику вікінгів.

1

Поки неможливо сказати, які ігри будуть на PS5 під час її запуску: занадто багато тайтлів ще" сироваті". Але одне геймери знають точно: на нову приставку вийдуть найкращі історії цього десятиліття!

На замітку: Як підключити PSP до комп'ютера через USB: 2 перевірених способу

Коментарі
Залиште коментар